2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz 80gunluguz ara ara birkaç gün suren lekelenmeden biraz fazla kanamalarim oldu ama regl hala olmadim bende..

Rejim değilde spor yapabiniz var mi ben hic firsat bulamıyorum oglustan :)

Biz 80gunluguz ara ara birkaç gün suren lekelenmeden biraz fazla kanamalarim oldu ama regl hala olmadim bende..

Rejim değilde spor yapabiniz var mi ben hic firsat bulamıyorum oglustan :)

evet ben basladim spora. bi spor salonuna yazildim. yazilmadan oncede bebek uyuyunca evde hareketler yapiyordum bir ki ucccccc :-)))

Canim normal dogum mu yaptin sezeryan mi ben sezeryan oldum biraz zorlayinca dikis yerlerim agriyor seninki agrimiyor mu

tatlim bende sezeryan. agrim olmuyo cok sukur. koşu bile yapiyorum dusun. amelyat yerine masaj yap surekli o bolgedeki kaslari guclenddirmek lazim ve az az yavas yavas da olsa hareket ettir ki agrilar gitsin cnm

tatlim bende sezeryan. agrim olmuyo cok sukur. koşu bile yapiyorum dusun. amelyat yerine masaj yap surekli o bolgedeki kaslari guclenddirmek lazim ve az az yavas yavas da olsa hareket ettir ki agrilar gitsin cnm
Anladim canim bende evde biraz spor yapmaya baslayayim bari bi yerden baslamak lazim demi:)birazda bakim ohh mis

merhaba hanımlar :):-)
ben acizane evde ek iş olarak bebek şekeri, çikolatası, mevlit şekeri, nikah şekeri yapıyorum..
evde kendi yapmak isteyenlere malzemede temin edebilirim. ilgilenen arkadaşları instagram sayfama beklerim. http://instagram.com/kupsekerleme:KK39:
kk den bulduğunuzu söylerseniz ihtiyacı olana yardımcı olmak isterim :KK46::KK45::KK37:

Eklentiler

• instagram.webp
    instagram.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 59
merhaba hanımlar :):-)
ben bebek şekeri, çikolatası, mevlit şekeri, nikah şekeri yapıyorum..
evde kendi yapmak isteyenlere malzemede temin edebilirim. ilgilenen arkadaşları instagram sayfama beklerim http://instagram.com/kupsekerleme:KK39:
kk den bulduğunuzu söylerseniz ihtiyacı olana yardımcı olmak isterim :KK46::KK45::KK37:

Eklentiler

• instagram.webp
    instagram.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba arkadaslar 36 gunluk bi bebegim var kakasi hala civik sari bazen de yesil oluyo normal midir bu zamanda

Kızlar bu arada dun oğlumu hast. Götürdüğümüzde kadın doğumcumla karşılaştık 40 günlükken gel dikişlerine bakalım demişti sehirdisinda oldugum icin gitmemiştim
3. Ayda muhakkak gel simir alıp bakmamız gerek dedi o Neyse artık. Sizler yaptırdınız mi bunu?
Bir de bebis 74 gunluk ve ben hala regl olmadım iyi mi kotu mu bilemedim
Ben de yaptrdm canm 40.gun kontrolünde yapmisti dr rahim agzi kanseri icinmis ornek alip patolojiye gonderiyolar senede 1 defa yaptirmalison demisti benim dr

Merhaba arkadaslar 36 gunluk bi bebegim var kakasi hala civik sari bazen de yesil oluyo normal midir bu zamanda
ALLAH BAĞIŞLASIN BEBİŞİNİ.GAYET NORMAL.BENİM BEBİŞİM İKİ BUÇUK AYLIK HALA ÖYLE.EK GIDA YA GEÇİNCE DEĞİŞİYOR.YİNE DE DOKTORUNA SOR.AKLINRAHAT ETSİN.

Zayıflamak istiyorum yaa kendimi hiç sevmiyorum şuan kendim için bişiler yapmak istiyorum ama sisko olduğum icin alışveriş yapasimda yok:KK43:(
aynennnnn...

Selam anneler ben temmuz annesiydim ama oğlusum 25 haziranda geldi :)

Telefonla giriyorum temmuz annelerinin face sa yfasi yok sizin varmi acaba? Forum değiştiğinden beri takip etmek zor oluyor face varsa bende kat olabilir miyim?

Bu arada rotarix diye ishal asisi varmis yaptiran var mi?
ben yaptırdım 3. ayda sonraki 5. ayda...ben ilk oğlumda yaşadım şiddetle yaptırmanızı tavsiye ederim..

Acaba bir daha ne zaman Deliksiz bir sekilde, sorumsuzluk haliyle istedigim saate kadar yatmak sartiyla, son sigarami icip uyuyabilecegim? Hamile oldugumu ogrendigim gunden beri bir nefes bile agzima surmedim ama bu aralar beni saglam yokluyor mubarek. Beni bu son bahar mahvetti.. Direiyorum :)
ne yalan söyleyim ben içiyorum

kızlar ya göğsümün içine arada iğne batar gibi bi ağrı giriyor.genelde emzirdikten sonra emzirdiğim göğsümde oluyor. sizde de oluyor mu? son 2 haftadır falan olmaya başladı da
ben de de oluyor hala anlamış değilim
çok normal

Ay kizlar cok duygulandim. Gecen yil esim ekim ayinda 5 gun is seyahatine gidecekti ve her yil ayni tarihlerde 5 gunluk seyahata cikiyor. Bunun disindada surekli sehir disi seyahatleri oluyor. Ben hep evde yalniz kaliyordum ve kedimin varligina sukrediyordum.
Gecen yil bu zamanlar hayatimda ilk defa deli gibi bebek istemistim. Esime bu yilki ekim seyatinde yalnizim ama gor bak seneye seni bebegimle bekleyecegim demistim.
Bu gece esim yine sehir disinda ve ben ne kadar yerinde bir karar verdigimi anladim. Gun boyu oglumla evde o kadar mutluydukki anlatamam. Once ciglik atip sonra kahkahalarla gulduk :) Ekim seyatinede cok az kaldi ve ben evladimla evde yuvarlaniyor olacagim. Harika bir duygu bu Allahim isteyen butun kadinlara nasip etsin hatta dusmanima bile...

Back
X