Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 80gunluguz ara ara birkaç gün suren lekelenmeden biraz fazla kanamalarim oldu ama regl hala olmadim bende..
Rejim değilde spor yapabiniz var mi ben hic firsat bulamıyorum oglustan :)
Canim normal dogum mu yaptin sezeryan mi ben sezeryan oldum biraz zorlayinca dikis yerlerim agriyor seninki agrimiyor muevet ben basladim spora. bi spor salonuna yazildim. yazilmadan oncede bebek uyuyunca evde hareketler yapiyordum bir ki ucccccc))
Canim normal dogum mu yaptin sezeryan mi ben sezeryan oldum biraz zorlayinca dikis yerlerim agriyor seninki agrimiyor mu
Canim normal dogum mu yaptin sezeryan mi ben sezeryan oldum biraz zorlayinca dikis yerlerim agriyor seninki agrimiyor mu
Anladim canim bende evde biraz spor yapmaya baslayayim bari bi yerden baslamak lazim demi:)birazda bakim ohh mistatlim bende sezeryan. agrim olmuyo cok sukur. koşu bile yapiyorum dusun. amelyat yerine masaj yap surekli o bolgedeki kaslari guclenddirmek lazim ve az az yavas yavas da olsa hareket ettir ki agrilar gitsin cnm
Anladim canim bende evde biraz spor yapmaya baslayayim bari bi yerden baslamak lazim demi:)birazda bakim ohh mis
Yarindan itibaren baslicam insallah bide su cikolata yeme istegimi bastirabilsem super olacaktaayy hatta bebegin karsinda yap hareketleri bakakaliyorlar napiyo diyee hop bir ki ucccc ellerrrr ayaklarrr![]()
KESİNLİKLE KATILIYORUM.KİLO KALMADİ,HALİMDE KALMADI.ÇOOOOK YORGUNUM.SAĞLIK OLSUN.BEBİŞLER İYİ OLSUN DA.......valla benim oğlum zor bebek,haliyle bende kilo milo kalmadı :) ama tipim kaymış o ayrı mevzu
Ben de yaptrdm canm 40.gun kontrolünde yapmisti dr rahim agzi kanseri icinmis ornek alip patolojiye gonderiyolar senede 1 defa yaptirmalison demisti benim drKızlar bu arada dun oğlumu hast. Götürdüğümüzde kadın doğumcumla karşılaştık 40 günlükken gel dikişlerine bakalım demişti sehirdisinda oldugum icin gitmemiştim
3. Ayda muhakkak gel simir alıp bakmamız gerek dedi o Neyse artık. Sizler yaptırdınız mi bunu?
Bir de bebis 74 gunluk ve ben hala regl olmadım iyi mi kotu mu bilemedim
Merhaba arkadaslar 36 gunluk bi bebegim var kakasi hala civik sari bazen de yesil oluyo normal midir bu zamanda
Canim bizim uc ayimi dolmak uzere ve hala sari ve civikMerhaba arkadaslar 36 gunluk bi bebegim var kakasi hala civik sari bazen de yesil oluyo normal midir bu zamanda
Canim bizim uc ayimi dolmak uzere ve hala sari ve civik
ALLAH BAĞIŞLASIN BEBİŞİNİ.GAYET NORMAL.BENİM BEBİŞİM İKİ BUÇUK AYLIK HALA ÖYLE.EK GIDA YA GEÇİNCE DEĞİŞİYOR.YİNE DE DOKTORUNA SOR.AKLINRAHAT ETSİN.Merhaba arkadaslar 36 gunluk bi bebegim var kakasi hala civik sari bazen de yesil oluyo normal midir bu zamanda
aynennnnn...Zayıflamak istiyorum yaa kendimi hiç sevmiyorum şuan kendim için bişiler yapmak istiyorum ama sisko olduğum icin alışveriş yapasimda yok(
ben yaptırdım 3. ayda sonraki 5. ayda...ben ilk oğlumda yaşadım şiddetle yaptırmanızı tavsiye ederim..Selam anneler ben temmuz annesiydim ama oğlusum 25 haziranda geldi :)
Telefonla giriyorum temmuz annelerinin face sa yfasi yok sizin varmi acaba? Forum değiştiğinden beri takip etmek zor oluyor face varsa bende kat olabilir miyim?
Bu arada rotarix diye ishal asisi varmis yaptiran var mi?
ne yalan söyleyim ben içiyorumAcaba bir daha ne zaman Deliksiz bir sekilde, sorumsuzluk haliyle istedigim saate kadar yatmak sartiyla, son sigarami icip uyuyabilecegim? Hamile oldugumu ogrendigim gunden beri bir nefes bile agzima surmedim ama bu aralar beni saglam yokluyor mubarek. Beni bu son bahar mahvetti.. Direiyorum :)
ben de de oluyor hala anlamış değilimkızlar ya göğsümün içine arada iğne batar gibi bi ağrı giriyor.genelde emzirdikten sonra emzirdiğim göğsümde oluyor. sizde de oluyor mu? son 2 haftadır falan olmaya başladı da
çok normalMerhaba arkadaslar 36 gunluk bi bebegim var kakasi hala civik sari bazen de yesil oluyo normal midir bu zamanda