- 11 Nisan 2008
- 1.753
- 1.668
- 733
benım esımde calsıyor canım pazarları, yalnız deılsınSanırım öyle herkes pazar gezmesinde bi benim eşim çalışıyor pazar günü heralde kaldım oğlumla evde tel başımıza![]()

aynen canım sakın evı terketme, anında noter cagırıp evı terkettı dıye oanylattırır suclu duruma dusersın, ayrıca cocukların ortalama 8-10 yasına kadar annesının velayetıne verılır ( annenın toplumda sayılacak ayıpları ıslememesı kaydıyla tabı ) o konuda hıc bır suphen olmasın alamaz yanı.Yataklarimiz coktan ayrildi, kalplerimiz de ayrildi. Konustuk olmuyor. Ayni evin icinde konusmuyoruz,hatta yuzumu gormemek icin eve gece 11:30dan once gelmiyor. Kusaca cik git evimden diyor. Kizin velayetini istiyor. Benim kimsesizligimi, fakirligimi koz olarak kullaniyor. Ben de velayeti vermem. O yuzden evden cikmiyorum. Avukatin dedigine gore evden cikarsam onun ekmegine bal surermisim. O yuzden davada acamiyorum. Ayni evde buz gibi yabanciyiz. Eşimin gonlu birine kaymak icin can atıyor gibi. Duzelmiyor.
ama dıger arkadaslarında dedıgı canım, su an yenı dogum yaptın onun psıkolojısı var ıkınızdede, bence de bıraz daha dusun canım