2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya artık o kadar çaresizim kalıyorum ki herşeyi deniyorum yok ağlamaktan helak oldu yavrum üstüne bide kusunca umudumda azalıyo motilium gaviscon zantac üç tane ilaç kullanıyoruz buna rağmen kusuyo doktor bir ayda etki eder demişti o yüzden direniyorum ama yakında durumu kabullenip en azından kilo almasın yemesin ama mutlu olsun diyebilirim kendimle çelişiyorum kendimle savaşıyorum
canm karistirmadan mesela sebzeleri tek tek haslayip corba yapsan ilk bastaki gbi. Belkide yapiyosundr. Kiymasiz patates ve kabak corbasi mesela nebiliyim belki agirgeliyo. Bn bikere avokadoyu eline verdim baya yedi o gun buyuk insan gbi kustu iki kere. Ama ezip yogurtla verince kusmadi. Doktr midesine agr gelmis dedi.

Kısa kolmu buralar daha soğuk ve yağmurlu
bugun cokksicakti. Ev komple gunes goruyo gunes yakti resmen dgaz kapaliydi. Suan yagmur yagiyo

Ben bilemeiyecem bu ara bende boyatacam sacimi kendim actim ondan sonra kullu kumrala boyadim su an acik tin ama skldim cikolata kahve yada o tarz renklere boyamayi dusunuyom koyu da yapmacm bi daha acmakka ugrasmiyacam eger kendi sacinda koyu degilse tutar

Bnde azonce k uafordeydim kaslarimi aldirmya gittm. Saclarmi degistircm ombre yaptrcam ona karar verdik.
Ya bnde sacimi boytmk cok istyrm ama dr boytma dedi emzrirkn hc cesaret edemioyrm hala ombre ve pigmntsyn birarada yaptrmyi cok istyrm ama daha bklicz snrm bunun icin

Canlarım millet bebekle yurt dışına çıkıyo biz ilkdefa yarın davetli olarak kahvaltıya gıdıcez kısmetse bide saatler alınıyo oğlum 2 den önce uyumaz sabah için telaş yaptım kahvaltısını nasıl yaptırcam erkenden hepsını nasıl haxırlıcam ordamı yedırsem evdemi uyandırdığım gıbı yemez ki tecrubelıler bır fıkır eşim bana sormadan kabul etmiş bir kaçkez yemeğe bebekle çıktık herdefasında kavga ederek döndük

Ben bilemeiyecem bu ara bende boyatacam sacimi kendim actim ondan sonra kullu kumrala boyadim su an acik tin ama skldim cikolata kahve yada o tarz renklere boyamayi dusunuyom koyu da yapmacm bi daha acmakka ugrasmiyacam eger kendi sacinda koyu degilse tutar

ilgi alanimdan bi soru geldi:) arkadsm kuafr buarada cnm. Findik kabugu sarilari kapatmaz bi kac yikamadansnra sarilar cikar oraya yne. Cikolata kahve sua benm sac rengim ama koyusu ve acigi var iki cesit. Bnce acigini al cnku bn koyusuyla boyadim simsiyah oldu sen beyaz tenlisin cok kapkara oluyo sac koyuda. Acik cikolatakahve guzl secim. En sevdgim renk

Ben saçımı hiç boyatmadım cesaretim yok ya bepenmezsem diye ama fındık kabuğu gölgeyle karışınca renk tutturmak zor olur gibi çikolata kahve daha doğal olabilir
bende merak ediyorum haydi @cilek31 girde ver güzel haberleri

Artık çok hareketliler bide sürekli keşif peşindeler. Çok dikkat etmek lazım. Geçmiş olsn.

Ne dedi dr? Merak ettim.

1yaşına kadar sanırım ama ablamın oğluna 1 yaşında kan tahlili yapmışlardı. Değerler düşük çıkınca ilaca devam ettiler. Hatta damla sayısını arttırarak.

benim bi ara sarıydı saçlarım bigün radikal bi karar alıp kahverengi yaptırmıştım. Yıkandıkca sarılar hafif ışıltılı olmuştu. Gayet güzeldi :) şimdi ise uçlarda krepe balyajlarım var. Sanada kahveyi öneririm ama içinde kızıllık olmayan.
hepinize teşekkür ederim kızlar gerçekten fikir verdiniz bana fındık kabuğundan vazgectim açık çikolata yapayım beyaz tenliyim koyu kahve doğal olmaz evde boyasam sorun olurmu acaba yoksa kuaföre mi gitsem pek istemiyorum kuaförü ama nişan da var ya az bir sure kaldı düzgün olsun da istiyorum

Canlarım millet bebekle yurt dışına çıkıyo biz ilkdefa yarın davetli olarak kahvaltıya gıdıcez kısmetse bide saatler alınıyo oğlum 2 den önce uyumaz sabah için telaş yaptım kahvaltısını nasıl yaptırcam erkenden hepsını nasıl haxırlıcam ordamı yedırsem evdemi uyandırdığım gıbı yemez ki tecrubelıler bır fıkır eşim bana sormadan kabul etmiş bir kaçkez yemeğe bebekle çıktık herdefasında kavga ederek döndük
Canim evde yaptirirsan senin için daha iyi olur orada bebeğini yedirmek le ugrasmazsin ama evde yemezse orada yedirirsin çok kasma kendini canım ben dışarı çıktığımızda evde yedirip gidiyorum orada da mama sandalyesine oturuyorum eline ekmek veriyorum oyalaniyor ya da yiyebileceği birşey varsa az az veriyorum ne güzel pazar kahvaltisina gideceksiniz tadını çıkar

Ya kizlar bu aralar @aysenazim ve @apriori11 pek girmiyolar

Apriori tasiniyo sanirm canm ama aysenazim i bilmiyorum ben de.

Gecmiş olsun cnm benımkı desteksiz oturmaya basladı şükür ben de yastık koymadım arkasına reklam bıtınce arkaya atıp başını yere vuruyo gözgöre göre dıkkat lazım bu yorgunlukta anneler imdat

Geriye dusmesi tehlikelymis sanrm canm.yuzustu dustu benmki cok da aglmadi kucaga gelnce sustu hemen Allah korudu valla.yatagini bizim yataga birlestircez bu gece olmuyo boyle bu sabah yataginda da dikilmisti.biz uyurken duymayiz faln bize fogru gelmeye calisir Allah korusun.ya birlestircez ya da ailecek yer yataginda yatcz cok korktum bugun dusme sesi kulagimda hala:(

Artık çok hareketliler bide sürekli keşif peşindeler. Çok dikkat etmek lazım. Geçmiş olsn.

Ne dedi dr? Merak ettim.

1yaşına kadar sanırım ama ablamın oğluna 1 yaşında kan tahlili yapmışlardı. Değerler düşük çıkınca ilaca devam ettiler. Hatta damla sayısını arttırarak.

benim bi ara sarıydı saçlarım bigün radikal bi karar alıp kahverengi yaptırmıştım. Yıkandıkca sarılar hafif ışıltılı olmuştu. Gayet güzeldi :) şimdi ise uçlarda krepe balyajlarım var. Sanada kahveyi öneririm ama içinde kızıllık olmayan.

Saol canim

Muhallebısını sütle yapan varmı aranızda baslamak istıyorum ama 1 yasına kadar yasak ya

Ben bi ara yapmistm canm su da ekledim ama sadece sutle yapmadm.yemisti oglum.

evde yedir bence canm.uyanir uyanmaz yemezse de yanina kavanoz mamasi al meyve puresi falan ya da yogurt.ben oyle yapiyorm.disarda onlari yediriyorm yemek yediremedigimde.bir ogunden bisey olmaz bosuna kavga etmezsin hem esinle de.surekli disari cikamiyoruz zaten cikmisken tadini cikar.oglun da ne seviyosa onu yedir yipratma kendini.

Canim evde yaptirirsan senin için daha iyi olur orada bebeğini yedirmek le ugrasmazsin ama evde yemezse orada yedirirsin çok kasma kendini canım ben dışarı çıktığımızda evde yedirip gidiyorum orada da mama sandalyesine oturuyorum eline ekmek veriyorum oyalaniyor ya da yiyebileceği birşey varsa az az veriyorum ne güzel pazar kahvaltisina gideceksiniz tadını çıkar
Sğl cnm dediğini yapıcam

evde yedir bence canm.uyanir uyanmaz yemezse de yanina kavanoz mamasi al meyve puresi falan ya da yogurt.ben oyle yapiyorm.disarda onlari yediriyorm yemek yediremedigimde.bir ogunden bisey olmaz bosuna kavga etmezsin hem esinle de.surekli disari cikamiyoruz zaten cikmisken tadini cikar.oglun da ne seviyosa onu yedir yipratma kendini.
Doğru söze ne hacet bır öğünden bışey olmaz

hepinize teşekkür ederim kızlar gerçekten fikir verdiniz bana fındık kabuğundan vazgectim açık çikolata yapayım beyaz tenliyim koyu kahve doğal olmaz evde boyasam sorun olurmu acaba yoksa kuaföre mi gitsem pek istemiyorum kuaförü ama nişan da var ya az bir sure kaldı düzgün olsun da istiyorum
İnşallah istediğin gibi olur saçların ben de buğday tenlıyım omre kullanıyıorum uçlar platın hem süreklı rofle yaptırmıyırum uzadıkça dip yeterli oluyo bebeğim 1 aylıken yaptırmıştım hala yaptırmadım ama 3 ayda dip yaptırıyorum belki fikir olur

Doğru söze ne hacet bır öğünden bışey olmaz

Aynen canim sen benden daha tecrubelisin annelik konusunda akil vermek gibi olmasin ama arada rahat da davranmamiz gerekiyo.ben stres yapa yapa midemi bozdum dusun.1 haftadir sersem gibiyim.sebebi de stres yorgunluk her seye yetebilmek icin cirpinma.iyi anne iyi es iyi gelin iyi evlat olaym derken sagligimdan oldum yahu.gevsek olcm artikin:))oldugu kadar..

Uyumuyo bu çocuk @kmltm senınkıde gec uyuyanlardandı değilmi?

Benmki uyudu biraz once canim ama gece 40 kere kalkiyo hala:(aksam uykusuna uyumuyo bikac gundur. aksam 19.30 gibi uyandi 12 ye kadar yatmadi sipa.bi ara salladm uyumadi biraktm bende yarm saat once uyudu.duzelecek insallah:KK51:

Çok başarılı sen mi yaptın pastayı bide çalışıyosun maşallah

Yok canım betülden sonra çalışmayı bıraktım ben ara sıra illaki ararlarsa gidiyorum

Pastayı kendim Yaptım evet ilk defa yaptığımdan zor oldu ama doğumgününe daha rahat Yaparım inşallah

İnşallah istediğin gibi olur saçların ben de buğday tenlıyım omre kullanıyıorum uçlar platın hem süreklı rofle yaptırmıyırum uzadıkça dip yeterli oluyo bebeğim 1 aylıken yaptırmıştım hala yaptırmadım ama 3 ayda dip yaptırıyorum belki fikir olur
Omre yapılırken uzun suruyormu canım ben gecen gölge yaptırdım fenalık geldi beklemekten önceden hep rofleliydi saclarim ama sıkıldm artık değişik renkler kullanmak istiyorum beyaz tenliyim ben

Bunlarda kurabiyelerimiz dedim ya yedim Kafayı 1 haftadır eşim doğumgününde napcan 1 ay hazırlık yaparsın heralde diyo

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    image.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 76
Aynen canim sen benden daha tecrubelisin annelik konusunda akil vermek gibi olmasin ama arada rahat da davranmamiz gerekiyo.ben stres yapa yapa midemi bozdum dusun.1 haftadir sersem gibiyim.sebebi de stres yorgunluk her seye yetebilmek icin cirpinma.iyi anne iyi es iyi gelin iyi evlat olaym derken sagligimdan oldum yahu.gevsek olcm artikin:))oldugu kadar..
Sğl cnm tecrube 15 yıl gecmiş aradan bıde babamız stres yapar başımda bekler yalnız daha rahatız bız ama eksık etmesın rabbım.herkese iyi olmak zor olamayızda dedğin gibi olduğu kadar stres şimdiden bunlara yaparsan nacizane tabii bırde benım upraştığım gıbı büyüğüm var o daha zor ben 1 haftadır hem bebek hem onla yıprandım onun umru değil kızımdan bahsedıyurum yarın inşş huzurla bende mutlu olurum beraber herkes mutlu olsun inşş karışık oldu bendr okusam anlamam gece gece

Omre yapılırken uzun suruyormu canım ben gecen gölge yaptırdım fenalık geldi beklemekten önceden hep rofleliydi saclarim ama sıkıldm artık değişik renkler kullanmak istiyorum beyaz tenliyim ben
Bebeğim küçüktü eve geldı kuafor 3.4 saat sürdü ama 9 ay oldu doğum gununde tekrar ysptırcam sen beyaz tenlisin daha çok yakışır dıplerı kumral boyanıyo uçlar platın fönlü yüz seklıne göre kesım harıka olur

Back
X