Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gökçe de aynı :) bazen koltuktan tuttunup gitmeye çabalıyor ama pek becerdiği söylenemez :) iki hafta önce elinden tutunca yürütüyordu bile. Yeni başladık elden tutup yürümelere. Her çocuk bir değil. Beyza da gökçede zamanı gelince yapar Herşeyi.Ya benim kizimdami tembel acaba bütün gün emeklesin koltuktan tutup kalksin yan yan yurusun diye ugrasiyorum yok umrunda bile degil anca elini tut yurusun kucaga gelsin![]()
Ayy biz yine hastayiz burun cesme mubarek
Haklisin ama gebelikte hersey kafaya takiliyo onceden boyle.degildim valla
Benim kızım hep aşağıdaydı. Bi sorun olmadı. Hatta 40+2 de sezaryen ile aldı doktorumuz.Kizlar.selam. 25 haftalik gebeyim kasiklarimda hafif bi.sislik var sanki asagi inmis bebek gibi .. agrimda var sizce normalmi yarin doktora gtcem ama evham yaptim biraz..
aynen nisani da atlattik mi tamamdir artikCok geçmiş olsun canim bi yaz gelemediki![]()
Canim yine evine gecmissin bundan sonra ufaknufak halloulir yakinlarin cidden ayip etmis hele kizkardesin
Canim Ece hasta zaten kuaför boya sprey kokuları kalabalık oluyor o yüzden onu götürmek istemiyorum boya aldım bugün Ece simdi uyursa eşime boyatcam
Bebeginin sukr biseyi yokmus ablamin oglu var 16 aylik daha yurumuyo onun diger cocuklari da gec yurumus iki yasa yakin kimi bebegin motor gelisimi biraz yavas oluyo zaten anormallik olsa belli ederdi
Cok guzel olmus canim ben bayildim tabi ben dis bugdayi yapmadigim icin yapnlara imreniyom burda cevrem de aile akrabam olmadigi icin kimle yapiyim diyom
Canim parka havanin iyi gunun de bende cikartiyorum ama artik cikartmayacam domuz gribi falan vs yuzunden ben ilcde oturuyom bulundugum yerin ilcesinde domuz gribinden dolayi karantina altina alinmis allahtan tam yakin degilim
Canim oglunun biriyle gitsen o bebek arabasin da ilgilense sen saclarini hallederkn olmaz mi yine de sen bilirsin
Benim kizda birden yapiyo 1 aydir emekliyo iki gundur de koltugun kenarindan tutup kalkip yan.yan yuruyo bide allahtan mutfakla salon birlseik o yuzden rahatim cok zor da kalinca yurutece koyuyom artik halinin ustun de kendi kendine knepelere tutup kalkip oturuyo
canım tüm hazırlıkların birbirinden güzel süpersin ellerine sağlıkAy bıktırdım sizi ama masamin son halini yollayın daha da yollamam sözEki Görüntüle 1473537
canım çok sevindim bebişin ii olmasına şükür birşeyi yokmuş o kadar tembellikten bişi olmaz :)))bende almak ıstıyorum ama bızımkısıde her buldugunu agzına gotuuyor, hanı yer bosuna olur dıye dusundum, sonra yıne bakıyım dedım sıteyı bulamadım bu seferdeburasının adresı neydı canım ?
ayhh cok gecmıs olsun canımmm, artık bı sanıye bıle bırakmıyoruz bızımkısıde oleee. yatarken acayıp hareketlı
cok gecmıs olsun canım, bı an yalnız bırakmamamk lagzım bu kuzuları
kızlar cok sukur ıyı bır sey demedı, tembellıkten daha dogrusu antremansızlıktan dedı, bızımkısısı hep kucakcı oldugundan tabı hanım oturmuyor. çok sagolun kızlarrr :)
cok gecmıs olsun canımm, işallahh aynı gune denk gelmezlerrr
gıttık canım cok sukur bır sey yokk. gercı son sonuckara bakıcak amaa gorunuse gore bır sey yok dedı, tembellıkten dedı :):)
hayırlı olsun canım, maelsef ole basına gelınce anlıyorsun kı bızde cocuk olunca anladık, kımse yok cevremızde derler ya aynen babana bıle guvenmee. gercı bızım fıılıende cok kımse yok ama senınkıler varmıs taaa gercekten hayrett brı sey !!!
sağol canım , haftaya sonuclarada bakıcak ama gorunuse gore bır sey yok dedıı. evet her seyı normal kuzumun ama bı oturması garıptıı, dahası desteksız hıc oturamıyorduu, beklıyrouz bakalım ne zaman oturcak :) ))
canım sofrada oturmak istiyo ama sadece masayı kurcalamak için babası öyle iştahla denemedi onuda denerim yeterki iki lokma bişi yesin kusmadan@minnakkartal canim mira icin özel sofra kurmasan sizinle birlikte otursa siz yerken onada versen yermiki beyza tek basina yemiyorda belki miradada işe yarar bide babalrina bu aylarda cok ozenirmis bebekler babalar ne kadar karsilarinda ustahla yerse bebeklerde yermis bilmiyorum bizde ise yariyo umarim sizdede yarar
bizde bugün ilk kez bindik ama kapalı mekanda bide desteği yoktu tutarak bindirdik pek sayılmaz gibi :)))Biz daha hic salincaga binemedik![]()
bende bakınim bi internet alışverişini seviyorum farklı oluyo :))Inst kokosbandanalar var ordan bandana ve etek aldim haftaici gelcek bakalim guzelse soylerim kiz annisleri sizede bi de papyonlar var erkek annisleri cok tatli :)
ayhh bu ne guzellıkk canımm yaaa, sen bır org sırketı falan kurrr benceee :)
cok guzel hepsııı elllerıne saglıkk :):)
sağol canım Allaha sukurrr :)
cok guzel olmus ellerine saglik malzemelerini nerden aldin
Mükemmel olmus canim pastanin ve kurabiyelerin tarigini bende istiyorum
Ellerine sağlık canım herşey mükemmel gözüküyor biz zevkle bakıyoruz paylaşmaya devam
Canim yine evine gecmissin bundan sonra ufaknufak halloulir yakinlarin cidden ayip etmis hele kizkardesin
Bebeginin sukr biseyi yokmus ablamin oglu var 16 aylik daha yurumuyo onun diger cocuklari da gec yurumus iki yasa yakin kimi bebegin motor gelisimi biraz yavas oluyo zaten anormallik olsa belli ederdi
Cok guzel olmus canim ben bayildim tabi ben dis bugdayi yapmadigim icin yapnlara imreniyom burda cevrem de aile akrabam olmadigi icin kimle yapiyim diyom
Canim parka havanin iyi gunun de bende cikartiyorum ama artik cikartmayacam domuz gribi falan vs yuzunden ben ilcde oturuyom bulundugum yerin ilcesinde domuz gribinden dolayi karantina altina alinmis allahtan tam yakin degilim
Canim oglunun biriyle gitsen o bebek arabasin da ilgilense sen saclarini hallederkn olmaz mi yine de sen bilirsin
Benim kizda birden yapiyo 1 aydir emekliyo iki gundur de koltugun kenarindan tutup kalkip yan.yan yuruyo bide allahtan mutfakla salon birlseik o yuzden rahatim cok zor da kalinca yurutece koyuyom artik halinin ustun de kendi kendine knepelere tutup kalkip oturuyo
Cok guzelmis gule gule giyinsin ece bayildimEki Görüntüle 1474048 Eki Görüntüle 1474049 teyzeler kızıma nişan için elbise aldım çok yakıştı kızıma![]()
çok çok güzel yaaa güle güle giysin fındıkEki Görüntüle 1474048 Eki Görüntüle 1474049 teyzeler kızıma nişan için elbise aldım çok yakıştı kızıma![]()
Cok guzelmis gule gule giyinsin ece bayildim![]()
teşekkür ederim kızlar doğum gününde de giydiririm diye düşündüm alırken kocis isyanlarda bu aradaçok çok güzel yaaa güle güle giysin fındık
Canım naptınız bugün yemek işini nasıldı bebeğin, benimki bugün gayet iyiyken 1 saat önce muz süt karışımı veriyodum bi anda bugün ne yediyse hepsini çıkardı. Ben de yrn sabah öğle akşam motilium vericem çünkü bi kere kusmaya başlayınca devamı geliyo,canım tüm hazırlıkların birbirinden güzel süpersin ellerine sağlık
canım çok sevindim bebişin ii olmasına şükür birşeyi yokmuş o kadar tembellikten bişi olmaz :)))
Adimadim.com canım site
canım sofrada oturmak istiyo ama sadece masayı kurcalamak için babası öyle iştahla denemedi onuda denerim yeterki iki lokma bişi yesin kusmadan
bizde bugün ilk kez bindik ama kapalı mekanda bide desteği yoktu tutarak bindirdik pek sayılmaz gibi :)))
bende bakınim bi internet alışverişini seviyorum farklı oluyo :))
Sğl cnm düngece zaten 2 gıbı uyudu 3 te ağlayarak uyandı oğlum ama çıldırmış gıbı ne yapsam olmadı evde tv açtım bır oraya bır buraya 7 ye kadar susmadı canı acıyo sabahta 10 gıbı gıttık sanki gece uyumayan çocuk o değil çok mutluydu şükür güzel gectı ufak ufak elımle besledım havada guzeldı bebek arabasında guneşlendı bende rahat ettım eğer böyle olursa dışarı çıkarım allahın izniyle saçında inş istedğin gıbı olurTesekkur ederim canım farklı bir fikir oldu düşüncem internetten baktım güzel gorunuyor umarım yarın kahvaltinizda keyifli geçer