2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Selam kızlar. Taşınma faslı acayip yorucu, bi de 9,5 ay dişsiz gezen oğlum bu arada 2 diş çıkardı ve huysuz ve iştahsız ama herzamankinden daha tarzan. Yeni yer ya girmedik delik bırakmak istemiyor heryeri kurcalıyor.
Taşınırken kurduğum tüm hayaller boşa düştü bu arada :KK43: acayip moralim bozuk şuan baş ağrısından uyuyamıyırum. Binbir umutla taşındım buraya, hala da tam yerleşmedim dün geldik zaten. Ne annemden ne kardeşlerimden hayır görmedim yardım anlamında şoktayım o yüzden :KK43: halbuki ne vaatler vardı, yakına gel, yardımcı oluruz, çocuğa da bakarız sen de rahat çalışırsın ve rahat edersin vs vs. Daha taşınma günü herşey boşa düştü :KK43: bu çocuğa bakılmaz denildi. Halbuki yavrum diş patlatıyor o kadar huysuzluk elbet olacak, ama minnacık yavrunun ne mızmızlığı kaldı, ne edepsizliği :KK43: ev diZme yardımı için de herkes bi tarafa kaçıştı ve hem bebek hem ev işi bana kaldı. Hayatta babana bile güvenme dedikleri böyle birşey sanırım, tecrübeyle öğrenmeseydim keşke :KK43:
Sen güçlüsün maşallah basarırsın eşin oğlun varya onlardan güç alıp mücadeleye devam cnm

Bende kendimi kötü hissediyorum kızlar bu aralar içimde bir mutsuzluk hissi var çok gerginim bütün gün bulaşık yemek ev toparla süpur çocuklar her gün aynı hiç keyfim yok çok asosyal bir hayat
Hiç beklenmedık bir anda en istediğin dileğin olsun inşaallah sıkıntılarında gecsin

Sğl cnm düngece zaten 2 gıbı uyudu 3 te ağlayarak uyandı oğlum ama çıldırmış gıbı ne yapsam olmadı evde tv açtım bır oraya bır buraya 7 ye kadar susmadı canı acıyo sabahta 10 gıbı gıttık sanki gece uyumayan çocuk o değil çok mutluydu şükür güzel gectı ufak ufak elımle besledım havada guzeldı bebek arabasında guneşlendı bende rahat ettım eğer böyle olursa dışarı çıkarım allahın izniyle saçında inş istedğin gıbı olur
Çok sevindim canım güzel geçmesine buyuyorlar artık daha rahat oluruz dışarda

Canım naptınız bugün yemek işini nasıldı bebeğin, benimki bugün gayet iyiyken 1 saat önce muz süt karışımı veriyodum bi anda bugün ne yediyse hepsini çıkardı. Ben de yrn sabah öğle akşam motilium vericem çünkü bi kere kusmaya başlayınca devamı geliyo,
bigün bu kusmalar tamamen biticek inşallah diye kendimi teselli ediyorum sürekli
bugün dışardaydık yedirme şansım olmadı sadece emzirdim akşam üzeri eve gelince bari Çorba verim dedim yarım kase yedi sonra öğürdü bıraktım yatmadan Muhallebi yaptım kesinlikle açmadı ağzını günü ek gıdasız ama kusmadan tamamladık
Of yedikleri çıkınca insan çok kötü oluyo bide ben o kadar zor yediriyorum ki iyi yaparsın canım sizde ilaç işe yarıyo mira ilaca rağmen kusuyo yinede bırakmıyorum denicem inşallah bitecek benimde tek tesellim ve tüm dualarımda

bugün dışardaydık yedirme şansım olmadı sadece emzirdim akşam üzeri eve gelince bari Çorba verim dedim yarım kase yedi sonra öğürdü bıraktım yatmadan Muhallebi yaptım kesinlikle açmadı ağzını günü ek gıdasız ama kusmadan tamamladık
Of yedikleri çıkınca insan çok kötü oluyo bide ben o kadar zor yediriyorum ki iyi yaparsın canım sizde ilaç işe yarıyo mira ilaca rağmen kusuyo yinede bırakmıyorum denicem inşallah bitecek benimde tek tesellim ve tüm dualarımda
Yıne diyorum yememesı çok zor ama allah büyük ki sütün var ona kıyasla hiç bir vitamin ek gıda eşi yok rabbım rızkını gönderıyor hemde en özelini benim oğlum gece emiyodu artık oda yok bugun sağdım meğer sütüm yokmuş ondan istemiyo kararsızım süt artırıcı ilaca dönsem mi bu kadar verdım yetermi bilmiyorum keske olsa da versem zaten azaldığını tahmin edıyodum ama bu aradaki üzüntüm iştahımı kapattı

Yıne diyorum yememesı çok zor ama allah büyük ki sütün var ona kıyasla hiç bir vitamin ek gıda eşi yok rabbım rızkını gönderıyor hemde en özelini benim oğlum gece emiyodu artık oda yok bugun sağdım meğer sütüm yokmuş ondan istemiyo kararsızım süt artırıcı ilaca dönsem mi bu kadar verdım yetermi bilmiyorum keske olsa da versem zaten azaldığını tahmin edıyodum ama bu aradaki üzüntüm iştahımı kapattı
ben evdeyken kolay oluyo tabi çok şükür sütümde var ama işteyken dolaptaki sütleri çok zor içiyo yanında olamıyorum diye daha çok üzülüyorum haftassonu gece ve akşam emzirmeyle yetiniyo kuzum sabahta iki biberon içerse ben şükrediyorum
canım biraz daha uğraşsan benimde bi ara azalır gibi oldu abartmıyorum bir günde boza Malt rezene humana helva hurma şeklinde on gün devam ettim eski haline döndü

ben evdeyken kolay oluyo tabi çok şükür sütümde var ama işteyken dolaptaki sütleri çok zor içiyo yanında olamıyorum diye daha çok üzülüyorum haftassonu gece ve akşam emzirmeyle yetiniyo kuzum sabahta iki biberon içerse ben şükrediyorum
canım biraz daha uğraşsan benimde bi ara azalır gibi oldu abartmıyorum bir günde boza Malt rezene humana helva hurma şeklinde on gün devam ettim eski haline döndü
Düzelıcel inşaallah cnm tavsıyene uyucam

Off bu tel sinir ediyo beni sayfayi kapatip duruyo alintilarim gidiyo bi de daha yeni int baglantisindan mi acaba

Kızlar bu arada bunu eltim almış birde geçen gün ki konuşma için özür dilerim yanlış anlaşıldım sonuçta sende kızımın annesinin o kadar süt verdin Emeğin var falan dedi çok şaşırdım acaba ben laf sokunca çok kızdığımı mı anladı bilemedim en azından bu konuyu tatlıya bağladık
image.webp

Gecmiş olsun cnm buz dr gıttık ya pedıtus ve raınfant sprey verdı daha iyi şimdi istersen dr görüş
sagol canim pedituse basladim hemeb burnuni temizliyorum bizim doktara ulasmak kolay degil zaten hast olsa bile cvp vermiyo baslangic olursa peditusa basla demisti

@oslew canım ya çok güzelmiş etek bandana siyah beyaz da yapar mi diye sorcam kaça almıştın :))
bende cok begendim pembe aldim ben sari mor ve kirmizi bandana aldim takim 35 bandananin tanesi 10tl

@oslew bugün sizin festivale geldik. Havaya rağmen ne kadar kalabalıktı. Bu arada çok geçmiş olsun.
sagol canim vala bugun hava iyiydi yine yagmur yagmadi 3gundur yagmur yagiyo ve heryer dolu felaket sasirmis bu insanlar :)

Back
X