2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Nasıl oldu bebiş ben emzirıyırum dr lat hamileyken bile 5 aydsn sonra musade edıyorlar
Beyza daha iyi teyzesi ama surekli kulagini gozlerini falan kasiyor atopik ciltler icin sampuan ve nemlendirici alcaz simdi alerjik bi bunyesi oldugu için inşallah gececek kasintisida kuzumun 2 gun once simit yemistik hemen omuzlari surti kabardi kuzumun simittede yumurta var sanirim :(

Eki Görüntüle 1474048 Eki Görüntüle 1474049 teyzeler kızıma nişan için elbise aldım çok yakıştı kızıma:nazar:

Çok güzel Gül'e güle giysin Ece

bugün dışardaydık yedirme şansım olmadı sadece emzirdim akşam üzeri eve gelince bari Çorba verim dedim yarım kase yedi sonra öğürdü bıraktım yatmadan Muhallebi yaptım kesinlikle açmadı ağzını günü ek gıdasız ama kusmadan tamamladık
Of yedikleri çıkınca insan çok kötü oluyo bide ben o kadar zor yediriyorum ki iyi yaparsın canım sizde ilaç işe yarıyo mira ilaca rağmen kusuyo yinede bırakmıyorum denicem inşallah bitecek benimde tek tesellim ve tüm dualarımda

İnşallah canım o Günlerde gelecek ablam derki çocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmak

Yıne diyorum yememesı çok zor ama allah büyük ki sütün var ona kıyasla hiç bir vitamin ek gıda eşi yok rabbım rızkını gönderıyor hemde en özelini benim oğlum gece emiyodu artık oda yok bugun sağdım meğer sütüm yokmuş ondan istemiyo kararsızım süt artırıcı ilaca dönsem mi bu kadar verdım yetermi bilmiyorum keske olsa da versem zaten azaldığını tahmin edıyodum ama bu aradaki üzüntüm iştahımı kapattı

ben evdeyken kolay oluyo tabi çok şükür sütümde var ama işteyken dolaptaki sütleri çok zor içiyo yanında olamıyorum diye daha çok üzülüyorum haftassonu gece ve akşam emzirmeyle yetiniyo kuzum sabahta iki biberon içerse ben şükrediyorum
canım biraz daha uğraşsan benimde bi ara azalır gibi oldu abartmıyorum bir günde boza Malt rezene humana helva hurma şeklinde on gün devam ettim eski haline döndü

Bende demiştim emzirmeyi bıraktım ki benim zaten çok sütüm yoktu ama şu son 3 gündür bariz sol göğsüm ağrıyo süt gelmiş gibi deniyim Betül'ü emzirmenin dedim imkanı yok ağzını açmıyo

Kızlar bu arada bunu eltim almış birde geçen gün ki konuşma için özür dilerim yanlış anlaşıldım sonuçta sende kızımın annesinin o kadar süt verdin Emeğin var falan dedi çok şaşırdım acaba ben laf sokunca çok kızdığımı mı anladı bilemedim en azından bu konuyu tatlıya bağladık Eki Görüntüle 1474252

Aferin eltine hiç değilse özür dilemeyi bilmiş

K Keskek bayıldım canım herşeye maşallah dokturmussun. :nazar:

Tesekkür ederim canım

İnşallah canım o Günlerde gelecek ablam derki çocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmak

Bende demiştim emzirmeyi bıraktım ki benim zaten çok sütüm yoktu ama şu son 3 gündür bariz sol göğsüm ağrıyo süt gelmiş gibi deniyim Betül'ü emzirmenin dedim imkanı yok ağzını açmıyo

Tesekkür ederim canım
evet çocuk büyütmek gerçekten öyleymiş. canım Betül emmiyosa göğsünü sağmayı denesen sütün yeniden gelmesi çok güzel olur belki biberonla alır azı da çoğu da fayda bebişlere

Selam kızlar. Taşınma faslı acayip yorucu, bi de 9,5 ay dişsiz gezen oğlum bu arada 2 diş çıkardı ve huysuz ve iştahsız ama herzamankinden daha tarzan. Yeni yer ya girmedik delik bırakmak istemiyor heryeri kurcalıyor.
Taşınırken kurduğum tüm hayaller boşa düştü bu arada :KK43: acayip moralim bozuk şuan baş ağrısından uyuyamıyırum. Binbir umutla taşındım buraya, hala da tam yerleşmedim dün geldik zaten. Ne annemden ne kardeşlerimden hayır görmedim yardım anlamında şoktayım o yüzden :KK43: halbuki ne vaatler vardı, yakına gel, yardımcı oluruz, çocuğa da bakarız sen de rahat çalışırsın ve rahat edersin vs vs. Daha taşınma günü herşey boşa düştü :KK43: bu çocuğa bakılmaz denildi. Halbuki yavrum diş patlatıyor o kadar huysuzluk elbet olacak, ama minnacık yavrunun ne mızmızlığı kaldı, ne edepsizliği :KK43: ev diZme yardımı için de herkes bi tarafa kaçıştı ve hem bebek hem ev işi bana kaldı. Hayatta babana bile güvenme dedikleri böyle birşey sanırım, tecrübeyle öğrenmeseydim keşke :KK43:

:KK43: :KK57: :KK61: :mad: :KK34: :KK42:

Ay çıldırdım dün de akşam Betül delirtti beni bügünde günün Yarısı olmadan delirtmek üzereyim eşime mesaj yazdım ya Betül'ü camdan atcam ya da ben çekip gidecem diye olmuyo sabredemiyorum şimdi uyudu kucağımda uyacakmış yattık beraber yok salladım yok nasıl bağrıyo zorla pedifen verdim bi yeri mi ağrıyo acaba kızamık aşısı olmuştur geçen salı 7-10. Gün de döküntü olabilir Demişti acab onun huysuzluğumu diş mi yine başım ağrıyo valla bi ara bende ağlıcaktım sinirden

cok guzel canim gule gule giysin ececik

Aaaay ben onu yiriiimmmm yaa çok tatlı..

Çok güzel. Güle güle giysin ece. Doğumgününde de bolerosuz giyer yaz zaten:)

Hatasını anlaması çok güzel. Seviyorum böyle insanları :) ayrıca çok zevkliymiş şahsen beğendim.. Güle güle giyinin. Ayrıca kız bebekleri giydirme konusunda çok şanslısınız biz sadece pantolon gömlek malesef..

@yaz yagmuru Ece nin elbisesine bayıldım bide giyinmis süslenmiş resmini isterim artık instagramdami olur burdami olur bilmem. :KK39:

Cok guzelmis canim eminim cok yakismistir

Tesekkür ederim canım
teşekkür ederim kızlar begenmenize sevindim @ayferzey nişanda fotoğraflarını çekip instagramda paylasirim

Ay çıldırdım dün de akşam Betül delirtti beni bügünde günün Yarısı olmadan delirtmek üzereyim eşime mesaj yazdım ya Betül'ü camdan atcam ya da ben çekip gidecem diye olmuyo sabredemiyorum şimdi uyudu kucağımda uyacakmış yattık beraber yok salladım yok nasıl bağrıyo zorla pedifen verdim bi yeri mi ağrıyo acaba kızamık aşısı olmuştur geçen salı 7-10. Gün de döküntü olabilir Demişti acab onun huysuzluğumu diş mi yine başım ağrıyo valla bi ara bende ağlıcaktım sinirden
Ben arasıra ağlıyorum iyi geliyo tavsiye ederim

Canim dun gece Ece saat 3 e kadar uyumadi uykudan bayılıyor saatlerce emdi goguslerim sizlamaya başladı ama uyumadi adet oldum dün çok sancim vardı gece Ecenin de uyumamasi mahvetti beni ve ilk defa dün gece ona sesimi yukselttim sinirle yatağından alıp yanımıza koydum korktu ağladı içini çekerek esimde bana kızdı bende ona gerildik çok pişman oldum bugüne kadar hic yapmamistim ama sancimda olduğu için tahammulsuzlestim su anda bile vicdan azabı içindeyim

@minnakkartal ya seni dinledim sağdım 5-6 damla kadar geldi ama pompam uyduruk Avent manuel elektrikli iyi bişey mi aldırsam acaba napsam ya emmiyo şimdi yine denedim ağzını açmıyo açsada ısırıyo

Ben arasıra ağlıyorum iyi geliyo tavsiye ederim

Canim dun gece Ece saat 3 e kadar uyumadi uykudan bayılıyor saatlerce emdi goguslerim sizlamaya başladı ama uyumadi adet oldum dün çok sancim vardı gece Ecenin de uyumamasi mahvetti beni ve ilk defa dün gece ona sesimi yukselttim sinirle yatağından alıp yanımıza koydum korktu ağladı içini çekerek esimde bana kızdı bende ona gerildik çok pişman oldum bugüne kadar hic yapmamistim ama sancimda olduğu için tahammulsuzlestim su anda bile vicdan azabı içindeyim

Of valla niye böyle oldu anlamadım ya bende sinir gelince besmele çekiyorum Allah'ım sabır ver diyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum bi iki kere bende sesimi yükselttim ama o zaman daha çok ağlıyo Dediğin gibi

bizimde iki gecedir fena uykusundan ağlayarak uyanıyo sakinleştirmem iki saati buluyor saat başı sakin kalkmalara bile razıyım ben çok daralınca camı açıp imdat diye bağırmak istiyorum ve sanırım çok yakın bi zamanda yapıcam bunu

Bn diyet yapmiyorum tartildim 600gr gtmis buhaftada. Anlamadm gtti nasil oluyo bu
yaa biz o kadar dikkat edelim bişi olmasın sen iki dilim pasta ye yarım kilodan fazla ver olmaz kardişim yaaa

bende cumartesi miranın son kusmasında yeter diye bağırdım o kadar korktuki nasıl ağladı bide sonra gelip bana sarılıyo kuzum o kadar pişman oldum ki sesimi yükselttiğim için sanki bilerek kusuyo yavrum

@minnakkartal ya seni dinledim sağdım 5-6 damla kadar geldi ama pompam uyduruk Avent manuel elektrikli iyi bişey mi aldırsam acaba napsam ya emmiyo şimdi yine denedim ağzını açmıyo açsada ısırıyo
canım emmediği halde kesilmemiş sağarsan gelir diye umuyorum bide sabır ve düzen çok önemli süt sağmada ben avent kullanıyorum memnunum medela daha iyiydi tabi sağdığını da emmese de biberonla verirsin hem biraz artarsa uykuya dalarken verdiğinde alabilir

Benim evi görmelisiniz taşınmış gibiyim. Hırsız girse bizden önce başkası girmiş der geri çıkar o kadar yani :) sabah elektrikler yoktu reklamsız kahvaltı yaptırmak işkence gibiydi sonra arenin yatağını değiştirdim iki dk içeri gittim geldim her yere kusmuş. Baştan tekrar değiştim. Çok direndi ama sonunda ayağımda sallayarak uyuttum. Bende aldm yeşil çayımı hiçbi işim yokmuş gibi oturuyorum. İş yapsam da iş bitmiyo yapmasam da.

Selam annisler:KK54:
yazyagmuru yazyagmuru gule gule giysin ececik cok guzel elbisesi:)

@minnakkartal miranin elbisesi de cok guzel eltinin de ozur dilemesine sevindim:)

K Keskek ben de kiziyorum emreye bazen ozellikle uyku saatlerinde.ya sabir cekiyorum esim gelip almasa bagiriyorm napym.o zaman daha cok agliyo pisman oluyorum ama o anlik oluyo iste.biz de insaniz sonucta.

Bu arada benm tarti bozukmus:KK70:61.5 kiloyum diye hava atarken meger 63.5 musum:-)amaaa bu sabah tartildim 60.2 olmusum:21:57 olsam tamamdir:KK50:

bu hafta direktörüm izinli sadece not alıyorum keşke telefonu yönlendirip e
Benim evi görmelisiniz taşınmış gibiyim. Hırsız girse bizden önce başkası girmiş der geri çıkar o kadar yani :) sabah elektrikler yoktu reklamsız kahvaltı yaptırmak işkence gibiydi sonra arenin yatağını değiştirdim iki dk içeri gittim geldim her yere kusmuş. Baştan tekrar değiştim. Çok direndi ama sonunda ayağımda sallayarak uyuttum. Bende aldm yeşil çayımı hiçbi işim yokmuş gibi oturuyorum. İş yapsam da iş bitmiyo yapmasam da.
işte bu tam benim kafam iyi yapıyosun ohh sefan olsun :KK50: he anın tadını çıkar birazdan herşey gözüne batar ister istemez kendini iş yaparken bulabilirsin :))

Selam annisler:KK54:
yazyagmuru yazyagmuru gule gule giysin ececik cok guzel elbisesi:)

@minnakkartal miranin elbisesi de cok guzel eltinin de ozur dilemesine sevindim:)

K Keskek ben de kiziyorum emreye bazen ozellikle uyku saatlerinde.ya sabir cekiyorum esim gelip almasa bagiriyorm napym.o zaman daha cok agliyo pisman oluyorum ama o anlik oluyo iste.biz de insaniz sonucta.

Bu arada benm tarti bozukmus:KK70:61.5 kiloyum diye hava atarken meger 63.5 musum:-)amaaa bu sabah tartildim 60.2 olmusum:21:57 olsam tamamdir:KK50:
teşekkürler canım evet ii oldu böylesi küslük sürtüşme zaten bozuk psikolojimi iice yorardı. oh hedefe az kalmış süper bugün siz böyle yazdıkça gaza geldim bende bi toparlanıcam bu hafta en azından bir kilo vereyim :))
he bide emrenin şu fotosuna bakınca oradan çıkarıp yiyesim geliyor çok tatlı maşallah :nazar::nazar:

Back
X