2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bizimde iki gecedir fena uykusundan ağlayarak uyanıyo sakinleştirmem iki saati buluyor saat başı sakin kalkmalara bile razıyım ben çok daralınca camı açıp imdat diye bağırmak istiyorum ve sanırım çok yakın bi zamanda yapıcam bunu

yaa biz o kadar dikkat edelim bişi olmasın sen iki dilim pasta ye yarım kilodan fazla ver olmaz kardişim yaaa

bende cumartesi miranın son kusmasında yeter diye bağırdım o kadar korktuki nasıl ağladı bide sonra gelip bana sarılıyo kuzum o kadar pişman oldum ki sesimi yükselttiğim için sanki bilerek kusuyo yavrum

canım emmediği halde kesilmemiş sağarsan gelir diye umuyorum bide sabır ve düzen çok önemli süt sağmada ben avent kullanıyorum memnunum medela daha iyiydi tabi sağdığını da emmese de biberonla verirsin hem biraz artarsa uykuya dalarken verdiğinde alabilir
sen naptin canm mira hnm pazar gnu yedimi biseyler bn grmedim yazdysanda kacirmisim

Beyza daha iyi teyzesi ama surekli kulagini gozlerini falan kasiyor atopik ciltler icin sampuan ve nemlendirici alcaz simdi alerjik bi bunyesi oldugu için inşallah gececek kasintisida kuzumun 2 gun once simit yemistik hemen omuzlari surti kabardi kuzumun simittede yumurta var sanirim :KK43:
İyi olur inşşallah cnm simitte yumurta olduğunu sanmıyoorum saşırdım

sen naptin canm mira hnm pazar gnu yedimi biseyler bn grmedim yazdysanda kacirmisim
pazar günü sadece yarı kase çorba yedirebildim az daa zorlayınca kusacak gibi oldu bıraktım bunun dışında bol bol emdi hemde kendi isteyerek neyse en azından kusmadı diye avunuyorum bugünde 100 cc süt içmiş yarım yumurta sarısı bir tane de bisküvi yemiş şükür

Yavrum şimdide mışıl mışıl uyuyo uyanınca parka gidelim en iyisi havamız değişir
oh ne güzel burada da hava pek güzel annemde mirayı markete götürmüş herkese el sallıyomuş :))

Kızlar bizim böbrek taşımız vardı 3 aylıkken öğrenmiştik ama tedavı yaptırmamıştık bugun 4 boyutlu ultrason için randevumuz var dua edın lütfen taş eriyip gitmiş olsun
canım inşallah ultrasonda bir şey çıkmaz güzel haberlerle gelin

bizimde iki gecedir fena uykusundan ağlayarak uyanıyo sakinleştirmem iki saati buluyor saat başı sakin kalkmalara bile razıyım ben çok daralınca camı açıp imdat diye bağırmak istiyorum ve sanırım çok yakın bi zamanda yapıcam bunu

yaa biz o kadar dikkat edelim bişi olmasın sen iki dilim pasta ye yarım kilodan fazla ver olmaz kardişim yaaa

bende cumartesi miranın son kusmasında yeter diye bağırdım o kadar korktuki nasıl ağladı bide sonra gelip bana sarılıyo kuzum o kadar pişman oldum ki sesimi yükselttiğim için sanki bilerek kusuyo yavrum

canım emmediği halde kesilmemiş sağarsan gelir diye umuyorum bide sabır ve düzen çok önemli süt sağmada ben avent kullanıyorum memnunum medela daha iyiydi tabi sağdığını da emmese de biberonla verirsin hem biraz artarsa uykuya dalarken verdiğinde alabilir
Bir an insan kontrolden çıkıyor canım sonrasinda da pişman oluyoruz fayda da etmiyor kızmak bu sefer daha çok agliyorlar of of annelik çok çok sabir demek

Selam annisler:KK54:
@yazyagmuru gule gule giysin ececik cok guzel elbisesi:)

@minnakkartal miranin elbisesi de cok guzel eltinin de ozur dilemesine sevindim:)

K Keskek ben de kiziyorum emreye bazen ozellikle uyku saatlerinde.ya sabir cekiyorum esim gelip almasa bagiriyorm napym.o zaman daha cok agliyo pisman oluyorum ama o anlik oluyo iste.biz de insaniz sonucta.

Bu arada benm tarti bozukmus:KK70:61.5 kiloyum diye hava atarken meger 63.5 musum:-)amaaa bu sabah tartildim 60.2 olmusum:21:57 olsam tamamdir:KK50:
Teşekkür ederiz teyzesi:)

Kızlar bizim böbrek taşımız vardı 3 aylıkken öğrenmiştik ama tedavı yaptırmamıştık bugun 4 boyutlu ultrason için randevumuz var dua edın lütfen taş eriyip gitmiş olsun
İnş. erimiştir cnm.
Bu avokadoyu nasil yediriyosunuz bos yemedi oyku
ben muzla karıştırıyorum yada yoğurtla yediyorum.

Chrome dan giriyodum cok takiliyo o kendi internet yazanindan girdim bu da yavas ama daha iyi :)
Umutcuk napiyo iyidir ins
bende dayanamadım burdan uzak kalmaya laptopu aldım ordan yazıyorum umut uyududa sankı hiçişim yok gibi oturuyorum:)umut bol bol yaramazlık peşinde ama oda huysuz bu aralar bu haziran bebeleride ikiz gibi hepsi aynı şeyi yapıyolar:)

Eltiden de bi beklentin olmasin diyosun yani :) nankor insanlar iste benim gorumcede tqsinirken falan geldi yardim etti ama dandan konusmasi cok bi de 2 sene oldu buraya geleli bikere gel suraya gidelim veya bi kahve icelim falan yok zaten artik gozumde bi degeri de yok abla bile demiyorum artik benim gozumde hakketmiyo amaan bakalim tokiyi bekliyoz bitince iyi komsularim olur ins orda gidip gelcegim insanlar olur olmassa da kizim var o yeter :)
Yok canım her insan bir değil ;) eltin belkide çok iyidir :)

Back
X