Kızlar bugün ailecek dışarı çıktık biz eşimle yemek yerken oğlumunda iştahı açıldı yoğurdunu hiç direnmeden yedi maşallah, akşam da evde pirinçli yoğurt çorbası vardı normalde oğlum pirinçten hemen öğürüp kustuğu için hiç vermemiştim bugün iştahı yerinde diye bi deniyim dedim ve oğlum gayet severek hiç öğürmeden yayla çorbasını bi güzel içti ben tabi havalara uçtum sevinçten, 2 gündür bebe bisküvisi elimde tutup ısırtarak yedirdim azar azar acaba oğlum yavaş yavaş taneli yemeye alışıyo mu ki bilemedim, bu çocuğun sağı solu belli olmuyo çünkü
bu arada gene pusetine tam anlamıyla oturmadı 10 dk falan anca dayandı sonra hooop yine kucak. Arabada da hep kucağımda oturmak istiyo ana kucağında durmak istemiyo ama biz oto koltuğu alalım diyoruz artık, tabi oturur mu bilmiyorum hiç umudum yok gerçi. Artık oğlumu oto koltuğuna oturtup kimseye muhtaç olmadan araba kullanmak istiyorum, bu arada kızlar oto koltuğu önerilerini bekliyorum henüz karar veremedik
bu arada gene pusetine tam anlamıyla oturmadı 10 dk falan anca dayandı sonra hooop yine kucak. Arabada da hep kucağımda oturmak istiyo ana kucağında durmak istemiyo ama biz oto koltuğu alalım diyoruz artık, tabi oturur mu bilmiyorum hiç umudum yok gerçi. Artık oğlumu oto koltuğuna oturtup kimseye muhtaç olmadan araba kullanmak istiyorum, bu arada kızlar oto koltuğu önerilerini bekliyorum henüz karar veremedik