2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bugün ailecek dışarı çıktık biz eşimle yemek yerken oğlumunda iştahı açıldı yoğurdunu hiç direnmeden yedi maşallah, akşam da evde pirinçli yoğurt çorbası vardı normalde oğlum pirinçten hemen öğürüp kustuğu için hiç vermemiştim bugün iştahı yerinde diye bi deniyim dedim ve oğlum gayet severek hiç öğürmeden yayla çorbasını bi güzel içti ben tabi havalara uçtum sevinçten, 2 gündür bebe bisküvisi elimde tutup ısırtarak yedirdim azar azar acaba oğlum yavaş yavaş taneli yemeye alışıyo mu ki bilemedim, bu çocuğun sağı solu belli olmuyo çünkü
bu arada gene pusetine tam anlamıyla oturmadı 10 dk falan anca dayandı sonra hooop yine kucak. Arabada da hep kucağımda oturmak istiyo ana kucağında durmak istemiyo ama biz oto koltuğu alalım diyoruz artık, tabi oturur mu bilmiyorum hiç umudum yok gerçi. Artık oğlumu oto koltuğuna oturtup kimseye muhtaç olmadan araba kullanmak istiyorum, bu arada kızlar oto koltuğu önerilerini bekliyorum henüz karar veremedik

yemez içmez uyumaz ,bi yerden sonra da haliyle yüzü gülmez,saçlarıma aklar düşmüş bikaç tel vardı geçen sene şimdi tutam tutam beyaz,dikkatimi çekti bugün saç diplerinde yaralara bakarken,kas iskelet sorunlarıma değinmiyorum bile,oğlum beni hurdaya çıkardı ,şaka bi yana üzüldüm valla halime :110:
Benim de sinir sistemim harap oldu :( ilk altı ayda allahım diyordum madem böyle bir melek nasip ettin keşke ikiz üçüz nasip etseydin. Şimdi allahım şükür bir taneymiş diyorum. Bunca harap olmaya peşinde kilo da veremiyorum ya en çok da ona yanarım :)
Teşekkür ederiz teyzesi. Bende azadın enerjisine hayranım :)
Hava durumuna baktım da pazar günü hava gayet güzel :) Havanın tadını çıkarmayı kaçırmayın. Azad içinde değişiklik olur. Belki parklarda yorulur :KK48: eve enerjisi kalmaz.
Canım çok hayran kaldıysan bi hafta sana yollayayım değişiklik olur ikinize de ;) varsa başka azad hayranı kargosu bana ait yollarım yani çekinmeyin isteyin yeter :p valla ben de Park'ta kudurup akşam melek gibi yatacağı günleri hayal ediyorum ama gerçekleşeceğine nedense inanmıyorum. Çünkü benim sokak çocuğu oğlum pusete yatar dışarda eve girince gözleri cin gibi açılır gece uyumaz :(

Bu arada hala instagramda olmayanlarınız var bekliyorum ve merak da ediyorum sizleri ve bebişlerinizi :) ayşegül, temmuzhaziran, mahtuana, mutube, stepfordk, emiragam ve adını sayamadıklarım. Bi de instagramda burcu 1957 kimdir acaba güzel tosuncuk bi oğlu var :)

Benim de sinir sistemim harap oldu :KK43: ilk altı ayda allahım diyordum madem böyle bir melek nasip ettin keşke ikiz üçüz nasip etseydin. Şimdi allahım şükür bir taneymiş diyorum. Bunca harap olmaya peşinde kilo da veremiyorum ya en çok da ona yanarım :)

Canım çok hayran kaldıysan bi hafta sana yollayayım değişiklik olur ikinize de :KK66: varsa başka azad hayranı kargosu bana ait yollarım yani çekinmeyin isteyin yeter :p valla ben de Park'ta kudurup akşam melek gibi yatacağı günleri hayal ediyorum ama gerçekleşeceğine nedense inanmıyorum. Çünkü benim sokak çocuğu oğlum pusete yatar dışarda eve girince gözleri cin gibi açılır gece uyumaz :KK43:
Yolla dicem ama ben onun enerjisi ile nasıl baş ederim bilemedim :)

Bu arada hala instagramda olmayanlarınız var bekliyorum ve merak da ediyorum sizleri ve bebişlerinizi :) ayşegül, temmuzhaziran, mahtuana, mutube, stepfordk, emiragam ve adını sayamadıklarım. Bi de instagramda burcu 1957 kimdir acaba güzel tosuncuk bi oğlu var :)
Canım benim instagramım yok eşiminkinden girip bakınıyorum vakit bulursam küçük azmanımdan

Ben de bi kaç Kişiyi hala çıkaramadım burcu1957 de dahil :)

ben de sizleri cok merak ediyorum ama hala izin cikmis degil:(

Pandispanya yapmak süskemekten daha kolay değil mi

Yara izi ve çatlak izi içinde kullanıyo o krem ablam oğlanların yara izlerine sürüyodu işe yarar bence
kolay ama dikdortgen buyuk istiyorum kalip almam lazim baktim int 40-50 ye var ya da pastanede yaptiricam bakalim

Benim de sinir sistemim harap oldu :KK43: ilk altı ayda allahım diyordum madem böyle bir melek nasip ettin keşke ikiz üçüz nasip etseydin. Şimdi allahım şükür bir taneymiş diyorum. Bunca harap olmaya peşinde kilo da veremiyorum ya en çok da ona yanarım :)

Canım çok hayran kaldıysan bi hafta sana yollayayım değişiklik olur ikinize de :KK66: varsa başka azad hayranı kargosu bana ait yollarım yani çekinmeyin isteyin yeter :p valla ben de Park'ta kudurup akşam melek gibi yatacağı günleri hayal ediyorum ama gerçekleşeceğine nedense inanmıyorum. Çünkü benim sokak çocuğu oğlum pusete yatar dışarda eve girince gözleri cin gibi açılır gece uyumaz :KK43:
Azadin kiz verdiyonu da bizim evde uc aydir kose bucak geziyoruz.Bugun hava guzel disari cikarp hava aldirayim defim koydum bebe arabasina ciktik yola bes dakika sonra avaxi ciktigi kadar bagirmaya basladi kucagima aldim sustu yine koydum biraz idare etti yarim saat dinus yolunda kucagimda Elif Ece ve tek elimle araba iten ben.Elif ece de tabi sirita sirita kucagimda eve geliyor.Sanirim en az bir yasina kadar rahat yok sonrasi mechull ne cikar bahtimiza

Bende aynı merak içerisindeyim gelinsenize yahu hem sizleri hem bebişleri Görsek :))

Şimdi burda kimse bana kızmasın darılmasın ah bu doktorlar varya dışarıdan doktor ithal edilecekti hani edilsinde şu doktorların burnu bi sürtsün nolur yaa illa çok para mı vermek lazım ya da adam gibi hizmet almak için tehdit etmek mi lazım

Siirtte bi de özel hastane güya yeni doğan bebek radyan ısıtıcıda UNUTULUYO ve bebeğin vıcudunun sağ tarafı yüzde 40 yanmış ve klinikteki doktorların da hemşirelerinde ne diyim bilmemki aynı şekilde kendileri de yansa içim soğumaz benim içim soğumazken o anne ne yapsın hey allahım ya acaba o annenin yerinde olsam allah korusun o hastaneyi ateşe vermez miyim

Şimdi burda kimse bana kızmasın darılmasın ah bu doktorlar varya dışarıdan doktor ithal edilecekti hani edilsinde şu doktorların burnu bi sürtsün nolur yaa illa çok para mı vermek lazım ya da adam gibi hizmet almak için tehdit etmek mi lazım

Siirtte bi de özel hastane güya yeni doğan bebek radyan ısıtıcıda UNUTULUYO ve bebeğin vıcudunun sağ tarafı yüzde 40 yanmış ve klinikteki doktorların da hemşirelerinde ne diyim bilmemki aynı şekilde kendileri de yansa içim soğumaz benim içim soğumazken o anne ne yapsın hey allahım ya acaba o annenin yerinde olsam allah korusun o hastaneyi ateşe vermez miyim
Ay canım ne diyosun içim yandı resmen kızgın ateşlerle dağlasan heryerlerini nolcak Rabbim tez şifa versin bebeğe inşallah iyi bir tedaviyle iyileşir

Ay canım ne diyosun içim yandı resmen kızgın ateşlerle dağlasan heryerlerini nolcak Rabbim tez şifa versin bebeğe inşallah iyi bir tedaviyle iyileşir
İnşallah canım ya az önce gördüm internetten haberlere bakıyodum bizim aklımız çıkıyo evlatlarıöıza bişey olacak diye nedir bu ya nefret ediyorum hastanelerden

İnşallah canım ya az önce gördüm internetten haberlere bakıyodum bizim aklımız çıkıyo evlatlarıöıza bişey olacak diye nedir bu ya nefret ediyorum hastanelerden
yuhhh nasil bir calisma anlayisi varsa ordaki calisanlarin nasil unutuyorlarsa pess bebegede yazik kuzum rabbim sifa versin

Kızlar spiral taktitdim bugün on beş gün sonra kontrole gitcem birde sizin nasıl bilmiyorum ama benim sezeyan yerim kırmızı Dr baktı geçmiş olmasi gerekiyordu dedi bir tane krem yazdı günde uç defa en az uç ay kullan geçecek iz kalmayacak dedi pahalı bir krem aldım bakalım
Canim benim dikis yerim hala sis ve kizarik duruyor....
En kisa zamanda bana da gitmek farz oldu desene ....
Spiral taktirmissin cok agrin oluyormu bacim ?

Kızlar bugün ailecek dışarı çıktık biz eşimle yemek yerken oğlumunda iştahı açıldı yoğurdunu hiç direnmeden yedi maşallah, akşam da evde pirinçli yoğurt çorbası vardı normalde oğlum pirinçten hemen öğürüp kustuğu için hiç vermemiştim bugün iştahı yerinde diye bi deniyim dedim ve oğlum gayet severek hiç öğürmeden yayla çorbasını bi güzel içti ben tabi havalara uçtum sevinçten, 2 gündür bebe bisküvisi elimde tutup ısırtarak yedirdim azar azar acaba oğlum yavaş yavaş taneli yemeye alışıyo mu ki bilemedim, bu çocuğun sağı solu belli olmuyo çünkü
bu arada gene pusetine tam anlamıyla oturmadı 10 dk falan anca dayandı sonra hooop yine kucak. Arabada da hep kucağımda oturmak istiyo ana kucağında durmak istemiyo ama biz oto koltuğu alalım diyoruz artık, tabi oturur mu bilmiyorum hiç umudum yok gerçi. Artık oğlumu oto koltuğuna oturtup kimseye muhtaç olmadan araba kullanmak istiyorum, bu arada kızlar oto koltuğu önerilerini bekliyorum henüz karar veremedik
Daha oncede yazmstm cybex sirona aldk memnunum donuyo olmasi gzl bi ozellik

Ben haberrlrrde izledim onu ztn bgn her dk aglamaktan mahvolmstm bi de buna agladm durdum bebegin bi tarafi oldugu gibi yanik icinde devamli agliyo bebek sorumsuz pislikler icim sogumadi resmen kapatilmali o hastane bebek te keske birileri sahip ciksa da gataya fln sevk etseler ne biliym of allhim icim bi kotuki devamli aglayasm var gece 3/5 kez kalkmalari btn gun kucktan inmemeleri sikayet ediyormya kendi kendime kizdm bgn cok hele yetim kalan o iki yavru babasinin cenazesindeki masumlugu gozumun onunden gitmiyo apriori sen onlara uzuldm yazmssnya belki beyinleri yikandi tmm ama bole bi beyin yikama olablrmi bukdrmi suurszlar adam canli bombaci 5 senedir telefon kullanmio eylem hazirliginda kusura bakma ama uzulunmez bunlara hele ki masum bi cocugun uZerinden islenmisse bu cinayet cok doluyum valla normal hayata doncez yarin ama o cocuklarin babalarini en son hangi resimle hatrladklarini dusundkce cok kotu oluyrm

Back
X