2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hmm Mardin de ne var yöresel yemek karnım ac zaten icli köfteleri gzldr et yemem etli yemekleri sayma esimin var o tarafları gezip gorme meraki oZllkle Antep e gtmeyi cok istio
Dogum gunun kutlu olsun benimde en sevdigim aydir nisan ve koc burclarinicik severim ben aslanim ve koclarla cok iyi anlasirim

Kizlar dün ogrendim sizlede paylasiyim mhrs ya da 182den randevu alip hastaneye gittigimizde daha faz la para ediyormusuz emeklide calisanda ayni sekilde fazla para oduyomus dün 170 i aradim sordum bilginiz olsun

Bence cumartesi olsun haftaici teyzem disbugdayi yapcak öyküye cuma bosum ama haftaici derseniz uymaya calisirim

ben de istanbuldayım ama avrupa yakası,siz karar verin gelebilirsem çok mutlu olacağım kendi adıma,zaten oğlumla başladık seyahate :KK9:

Canimmmm iyiki dogdunnn nice guzel senelerin olsun saglikla ve guzel ailenle insallah..

Bu hatunlar karar veremycek sen en iyisi mardine gel takilalim:KK66::-)

Doğum günün kutlu olsun hayırlı sağlıklı ömrün ailenle inşaallah cnm

Doğum günün kutlu olsun :) ailenle sevdiklerinle bebeğinle nice yıllar diliyorum.. Buluşma konusuna gelince ben çalışmıyorum ama eşim çalışıyo. Dolayısıyla haftaiçi gelmem zor yinede şartları zorlarım ama haftasonu olursa neresi olsa bana uyar. ALLAHtan bi mani olmazsa gelirim ben.

L Lilium3 doğum günün kutlu olsun canım. Eşimin de doğum günü bugün.

L Lilium3 doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere canım

Dogum gunun kutlu olsun benimde en sevdigim aydir nisan ve koc burclarinicik severim ben aslanim ve koclarla cok iyi anlasirim

Mutlu yıllar canim bebisinde küçük çekirdek ailenle inşallah

Hepinize cok tesekkur ederm hepimize ins ailelerimizle sevdklermzle hayirli mutlu saglikli nice seneler

Alla alla ben. Herkesi alıntılyip altina da yazi yazmstk nereye kayboldu hepinize ayri ayri cok tesekkr ederm , hepimize ins ailermzlr sevdklermzle hayrli mutlu saglikli nice seneler ins
Gunaydin bacilarim ♥♥♥
Lilium bacim ailen ile birlikte nice mutlu yillar sizin olsun ♥
Iyi ki dogdun ♥♥♥

-----

Bu arada ben baya alinti yapip cevaplamistim net o an koptu diye gondermemis sanirim....
Gonderdim sanmisim....
Bulusma tam olarak nerede ve saat kacta kizlar....
Esim haftasonlari icin plan yaparda cunku....
Ona gore ikna etmeye calisayim bende....

Arkadaşların dedigi gibi ailenden birileri gelse yada sen gitsen. Bikaç gün de olsa rahat edersin. Ayrıca yalancı emzik almıyor mu?

bişey sorcam şimdi ben şeker hamuru istemiyorum pasta da. O şekli gofletle kaplayarak verebilirmiyiz? Yaparlar mı öyle?

Olur kremşantinin üstüne direk gofret kağıdı koyarsın hazır satılıyo pasta malzemecilerinde

Kizlarrrrr bgn benim dogumgunum. 3 nisan :KK66: nisan ayini ayri bi sevyrm ya bahar geliyo hava isiniyo gzl gunler gelsn ins
Bulusma meselesnde yerden once gun kesinlestirelimki ona gore ayarlama yapalim çoğunluk haftaici haftasonu hangisi derse o olsun gelemicek olan da solesin ona gore sesleri ckmayan arklar ses verin
Ben ve bunekibuneki icin ikiside farketmio
Minnak cilek ve aren haftasonu diolar çalıştıklarından dolayi
Apriori haftaici diyo
Bide kimdi cmt gunu günüolan kavacikta belki katilirm diyen ark o da haftasonu demis oluyo snrm
Dgr arklar ? Azeri pufpuf gun belirtelim ltf :KK66:
Pek kmseden ses ckmio ben atliyomusum gibi oluyo ama malum ankaradayim 2 haftalığına geliyorum ve geldgmde akraba ve ark larmla görüştümden baska prgrmlar cikablr önceliği ne zamandr Konuşulduğu icin burayi netleştirelim istyrm ona gore baska günlere de dgr yapmak istedklerimi ayarlym

Doğumgünün kutlu olsuncanım

Ben gelemicem arabamız yok malesef yokşa eşim tamam demişti

Beni ekleyin kizlar Mutube0

Bakıp eklicem şimdi bende

Kizlarrrrr bgn benim dogumgunum. 3 nisan :KK66: nisan ayini ayri bi sevyrm ya bahar geliyo hava isiniyo gzl gunler gelsn ins
Bulusma meselesnde yerden once gun kesinlestirelimki ona gore ayarlama yapalim çoğunluk haftaici haftasonu hangisi derse o olsun gelemicek olan da solesin ona gore sesleri ckmayan arklar ses verin
Ben ve bunekibuneki icin ikiside farketmio
Minnak cilek ve aren haftasonu diolar çalıştıklarından dolayi
Apriori haftaici diyo
Bide kimdi cmt gunu günüolan kavacikta belki katilirm diyen ark o da haftasonu demis oluyo snrm
Dgr arklar ? Azeri pufpuf gun belirtelim ltf :KK66:
Pek kmseden ses ckmio ben atliyomusum gibi oluyo ama malum ankaradayim 2 haftalığına geliyorum ve geldgmde akraba ve ark larmla görüştümden baska prgrmlar cikablr önceliği ne zamandr Konuşulduğu icin burayi netleştirelim istyrm ona gore baska günlere de dgr yapmak istedklerimi ayarlym
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun sağlıkla mutlulukla tüm sevdiklerinle
buluşma işine gelince iyiki sen varsın yahu yoksa toparlanamıcaz dediğim gibi ben cumartesiye tamamım he olmadı ben zaten seni sıkıştırır gitmeden dilekte bi kahve içeririm zorla :))

Beni ekleyin kizlar Mutube0

bende ekledim hatta ekleştik canım :)))

Ben kusadasinda degilim de yakin sayilirim izmirdeyim ayrancilarda torbaliya bagli esimle yazin kusadasina hafta sonlari gelirdik yakin oldygundan hemde guzel oluyo sakin genelde
Aslında ben izmirde yaşıyodum ailem orda hala evlenince buraya yerleştim, izmiri özlüyorum arada ama alıştım artık buraya da, ayrancılar yakın baya buraya belki biz de bi görüşme yaparız:KK66:

Back
X