- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Allah iyiliğini versin emi çok güldüm yahu@oslew ve @minnakkartal biz de çok zorlanıyoruz alışverişde mavi mi alsak lacivert mi karar veremiyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versin emi çok güldüm yahu@oslew ve @minnakkartal biz de çok zorlanıyoruz alışverişde mavi mi alsak lacivert mi karar veremiyoruz![]()
ayy aynen soyle 15 falan olsa her renginden alirdim vala :)Hmm bende bir alsam yaza anca olur heralde yada inşallh olur :)) pudra çok güzel ama sarıyı da beğendim kırmızıda olabilir ayy hepsi güzel ama :))
ehehe valla erkeklere de guzel seyler var gomlek falan rengarenk yaz geliyo@oslew ve @minnakkartal biz de çok zorlanıyoruz alışverişde mavi mi alsak lacivert mi karar veremiyoruz![]()
Oh masallah eceye biz 10 kiloyu ne zaman gorcez bakalim belki yasindaKızlar gecen hafta kızımin kulağı iltihaplı ydi doktora goturmustuk bugün kontrole gittik iyileşmiş çok şükür menenjit aşısını yaptı yasında da yapılıyor 10. Aydan itibaren de dedi yaptırdık bizde gecen benim kız tartıda 10 kilo gelmişti doktora dedim bana 10 kilo gelmiyor bir daha tartabilirmiyiz tamam soyundur tartalim dedi eşim güldü bizimkimi boyle yoksa başka annelerde boylemi doktor anne onlar hepsi ayni bir gram eksik olsa gece uyku uyuyamazlar dedi ama saygı duyuyorum annelik biz dogursak bizde boyle olurduk dedi çok mülayim bir adam zaten doktorumuz neyse tarttik 10kilo 80 gram geldi küçük hanım 80 gram almış bir haftada:))
çok güzeller canım eline sağlık
Cok guzeller ellerine saglik nasil yapildigini da paylasirsan sevinirim.Ben buradaki tarifleri yaziyorum firsat bulunca uygulicam
@oslew ve @minnakkartal biz de çok zorlanıyoruz alışverişde mavi mi alsak lacivert mi karar veremiyoruz![]()
Teşekkür ederiz teyzesiOh masallah eceye biz 10 kiloyu ne zaman gorcez bakalim belki yasinda
şükür iyileşmiş canım kilosuna da maşallahKızlar gecen hafta kızımin kulağı iltihaplı ydi doktora goturmustuk bugün kontrole gittik iyileşmiş çok şükür menenjit aşısını yaptı yasında da yapılıyor 10. Aydan itibaren de dedi yaptırdık bizde gecen benim kız tartıda 10 kilo gelmişti doktora dedim bana 10 kilo gelmiyor bir daha tartabilirmiyiz tamam soyundur tartalim dedi eşim güldü bizimkimi boyle yoksa başka annelerde boylemi doktor anne onlar hepsi ayni bir gram eksik olsa gece uyku uyuyamazlar dedi ama saygı duyuyorum annelik biz dogursak bizde boyle olurduk dedi çok mülayim bir adam zaten doktorumuz neyse tarttik 10kilo 80 gram geldi küçük hanım 80 gram almış bir haftada:))
Vala ben begendim 1 yas aldim ama bandanayi baglamayi pek beceremedim bakcam sonra intten sari mor kirmizi bandana aldim onlarinda renkleri guzel sari tkm da guzel olur ama benim aklim pudrada kaldi :)
yaa nerden aliyonuzzHmm bende bir alsam yaza anca olur heralde yada inşallh olur :)) pudra çok güzel ama sarıyı da beğendim kırmızıda olabilir ayy hepsi güzel ama :))
Teşekkür ederim canımşükür iyileşmiş canım kilosuna da maşallah
Bende çok beğendim kızlar sari ve kırmızı çok güzel geldi banaHmm bende bir alsam yaza anca olur heralde yada inşallh olur :)) pudra çok güzel ama sarıyı da beğendim kırmızıda olabilir ayy hepsi güzel ama :))
Kokos bandanalar canım instagramdayaa nerden aliyonuzz
Kirmizi yildizli o da cok guzel aslimda degisik.Bende çok beğendim kızlar sari ve kırmızı çok güzel geldi bana
Bak beni masrafa sokuyorsun sayfada o kadar güzel değildi o bantlar artık kesin karar verdim Pazartesi alıcam bi kaç bişi eltimin kızına da alıcam şimdi ben etiketleyince zaten alıcak bari o masrafa girmesin :))Kirmizi yildizli o da cok guzel aslimda degisik.
Aman eltisine de kiyamazmis :) indirim iste vala aa :)Bak beni masrafa sokuyorsun sayfada o kadar güzel değildi o bantlar artık kesin karar verdim Pazartesi alıcam bi kaç bişi eltimin kızına da alıcam şimdi ben etiketleyince zaten alıcak bari o masrafa girmesin :))
Evet kırmızı çok güzel ben bu aralar çok alışveriş yaptım esime unutturayim şu aldiklarimizi alcam bende yaz için çok güzellerKirmizi yildizli o da cok guzel aslimda degisik.
benimki de maasi alimca 100 lira birakmisti bankada onunla aldim öyküye diyince sesi cikmiyo :) tabi sizde uc tane olumca kolay olmuyo :)Evet kırmızı çok güzel ben bu aralar çok alışveriş yaptım esime unutturayim şu aldiklarimizi alcam bende yaz için çok güzeller
Teşekkür ederim canımyazyagmuru cnm kizinin kilosu cok iyi masallah. Iyilesmiste cok sevindim.
Aynen canım uç çocuk olunca birde adil davranmaya çalışıyorum eğitimleri vs derken çocuklar masraflı bayağıbenimki de maasi alimca 100 lira birakmisti bankada onunla aldim öyküye diyince sesi cikmiyo :) tabi sizde uc tane olumca kolay olmuyo :)