2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Daha dün aradim canim hatta ilk rmekliyi sordum arama amacim oyfu cunku emekliden calisanmis gibi ucret aliniyo calisandanda ayrica aliniyo dedi dalgami geciyolar simdi kafam karisti :(
Kilo almadığı için mi tahlil yapıldı?

cnm evt o zaten alınıyo emekli sandığı galiba %5 çalışan %10. 170 aradım özellikle sordum ama 182 aradığımız için herhangi bi ücret ödenmiyo sadece reçete parası ödeniyormuş.

son dakika olması kötü olmuş ama bazen olabiliyor böyle. Umarım çok aramadan bulursun hemen beğendigin bi ayakkabı.

Adetim bitmisti agrim vardi tam gecti tekrar adet oldum 17 gun sonra iyice cozuttu 1.5-2 ayda bir oluyodum spiralden mi acaba bi duzene giremedi gitti

image.webp
Erkek anneleri sizin içinde çalışıyorlar hatta üçlü yapmışlar babaya da var bizim babamız pembe Gömlek giyecekse sizde arabalı giyinin :))) muhtemelen çok daa iileri vardır fikir olur belki

Kızlar gecen hafta kızımin kulağı iltihaplı ydi doktora goturmustuk bugün kontrole gittik iyileşmiş çok şükür menenjit aşısını yaptı yasında da yapılıyor 10. Aydan itibaren de dedi yaptırdık bizde gecen benim kız tartıda 10 kilo gelmişti doktora dedim bana 10 kilo gelmiyor bir daha tartabilirmiyiz tamam soyundur tartalim dedi eşim güldü bizimkimi boyle yoksa başka annelerde boylemi doktor anne onlar hepsi ayni bir gram eksik olsa gece uyku uyuyamazlar dedi ama saygı duyuyorum annelik biz dogursak bizde boyle olurduk dedi çok mülayim bir adam zaten doktorumuz neyse tarttik 10kilo 80 gram geldi küçük hanım 80 gram almış bir haftada:))
aynısını ben de yapıyorum,eksik bulursam doktor masaya yönelirken tartıya kendim tekrar tekrar koyuyorum ,sonuç değişmiyor tabi :KK64:

aynısını ben de yapıyorum,eksik bulursam doktor masaya yönelirken tartıya kendim tekrar tekrar koyuyorum ,sonuç değişmiyor tabi :KK64:
Anne olmak iste canım gecen defa Ece yi tartiya yatirirken ayaklarını çok vurdu tartiya tartı çalışmadı doktorun sekreteri de vardı yanımızda pillerini çıkarıp yeniden takti Ece on kilo geldi evde 9.700 civarı geliyor hatta o zamanda doktora söyledim evde bu kadar geldiğini sizin tartiniz hassas değildir doğru tartmaz dedi bugünde bir daha tartayim emin olayım dedim

Daha dün aradim canim hatta ilk rmekliyi sordum arama amacim oyfu cunku emekliden calisanmis gibi ucret aliniyo calisandanda ayrica aliniyo dedi dalgami geciyolar simdi kafam karisti :KK43:
Benim babam sağlıkcı iyi anlasın diye onada arattım hatta 182 yi aradığımız için herhangi bi ücret ödemedigimizi söylemiş. Sadece dedigim gibi reçeteden para alınıyo emeklinin iki katı da çalışından alınıyo.
Eki Görüntüle 1480305 Erkek anneleri sizin içinde çalışıyorlar hatta üçlü yapmışlar babaya da var bizim babamız pembe Gömlek giyecekse sizde arabalı giyinin :))) muhtemelen çok daa iileri vardır fikir olur belki
Çok hoş :) ama eşimi öldürsen bu yelegi giymez :)
Miraya Muhallebi yaptım ama bi haydi katı malum kaşığa ağzını açmıyo bende kopara kopara elimle verdim nihayet günler sonra az da olsa bişi yedi
kendin yemiş gibi hissettin dimi. Aren her yediginde ben doymuş gibi oluyorum da :) bu arada mamalar işe yaramış bizde 20 günde 200 gr almışız çok şkr.

Benim babam sağlıkcı iyi anlasın diye onada arattım hatta 182 yi aradığımız için herhangi bi ücret ödemedigimizi söylemiş. Sadece dedigim gibi reçeteden para alınıyo emeklinin iki katı da çalışından alınıyo.

Çok hoş :) ama eşimi öldürsen bu yelegi giymez :)

kendin yemiş gibi hissettin dimi. Aren her yediginde ben doymuş gibi oluyorum da :) bu arada mamalar işe yaramış bizde 20 günde 200 gr almışız çok şkr.
Valla benim eşimde beni bişiye bulaştırma ben ne giyeceğimi biliyorum diyo ama ona da bize uygun bişi ayarlayıp son anda kakalıcam :))
Valla yediği iki lokma bile olsa Dünyalar benim oluyo :) maşallah arene inşallah devamı da gelsin

Adimadim 10.ay geldi biz daha 9 u bitirwmedik öykünün kuduruklugundan 4tane tahta kup cikti onlarla oynuyo simdi bi birbirine vuruyo bi agzina sokuyo :)
Dokun hisset kartlari var hayvanlarin isimlerimi soyluyorum guluyo ama ellemiyo zorla tutuyom cekiyo elini uyuz cocuk :))
Bize 11. Ay bile geldi :))

Kızlar gecen hafta kızımin kulağı iltihaplı ydi doktora goturmustuk bugün kontrole gittik iyileşmiş çok şükür menenjit aşısını yaptı yasında da yapılıyor 10. Aydan itibaren de dedi yaptırdık bizde gecen benim kız tartıda 10 kilo gelmişti doktora dedim bana 10 kilo gelmiyor bir daha tartabilirmiyiz tamam soyundur tartalim dedi eşim güldü bizimkimi boyle yoksa başka annelerde boylemi doktor anne onlar hepsi ayni bir gram eksik olsa gece uyku uyuyamazlar dedi ama saygı duyuyorum annelik biz dogursak bizde boyle olurduk dedi çok mülayim bir adam zaten doktorumuz neyse tarttik 10kilo 80 gram geldi küçük hanım 80 gram almış bir haftada:))
Çok şükür cnm iyileşmiş bebiş kilonuzada maşallah

amin canım. dişleriniz hayırlı olsun darısı başımıza :) bugün develete doktora gittik. hiç kilo almamış malesef :KK43: zaten iştahsızdı kaç gündür. kaç tüp kan aldılar. birde idrar tahlili istedi. pztesi tekrar gitcez tahlil sonuçlaranı göstermeye. çok moralim bozuluyor. diş gözükmüyor dedi. çok ağladığı için kulakları ondan kızarmış dedi. pek içime sinmedi. doktorun kendisi bakmadı pretisyen bi doktor baktı. pztesi kendisine göstercem. bi türlü toparlanamadı :KK43:
İyi olur inşaallah cnm kilosuna üzülme diş içinde üzülme dr arkadaşımızın oğlu 1,5 yaşında çıkarmiş nasıl olsa çıkacak hayırlısı olsun hem bağışıklıpı iyice güçlenır sıkıntısız çıkarır benimki herdişte hastanelik oluyo toparlanır bebişin inşaallah tez zAmanda

Tas koyduk yola tabi spiralle ondan yapiyo :)
oh masallah öykü eline gecirdimi kitabi parcalamaya calisiyo dokun hisset kartlari koydum onune baksin diye aliyo eline bakiyo atiyo bitanesinin ucundan yemis kasla goz arasinda :)
Alaçatı da yaşıyosınuz dimi?

Eşim sörf tutkunudur çok sevıyoruz oraya hayran ama gecen yıl bebek olunca gıdemedık butık otel kahvaltısı harika inşaallah bu sene gıdıcez çok özledik siz çok şanslısınız yaz orada bır baska

Back
X