Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ece uyumamak için direniyor üstüme tırmanıyor sürekli Öykünün resmini gösterdim simdi ona gülmeye basladi konusuyor sevdi kızım arkadaşını:)Eki Görüntüle 1483558 Vee öyküş :))
Oyy tam prenses çok yakıştı bu ciciler öyküyeEki Görüntüle 1483558 Vee öyküş :))
teşekkür ederiz :))Yerım ben onu maşallah
Ayy canim benim yaza gorusuruz ins denize gelirseniz ben gelirim o tarafa ama hic bilmiyorumEce uyumamak için direniyor üstüme tırmanıyor sürekli Öykünün resmini gösterdim simdi ona gülmeye basladi konusuyor sevdi kızım arkadaşını:)
Alerjik bir meyve olduğu için 1 yaşından sonra öneriyorlar canım. Ben dün karpuz verdim bayıldı.Çilek nikini göre göre mevsimi geldi şükür bugun çılek aldım verebilirmiyim ki alerjık olurmu bebeğine veren var mı?
Verdım valla bayıla bayıla yedi versem birtane daha yerdi korktum alerjı olsa ne zaman belli olurki dişleriyle ısıra ısıra yedi başka bişey olsa yemezAlerjik bir meyve olduğu için 1 yaşından sonra öneriyorlar canım. Ben dün karpuz verdim bayıldı.
İnşallah canım konuşup uygun bir yerde gorusebiliriz inşallahAyy canim benim yaza gorusuruz ins denize gelirseniz ben gelirim o tarafa ama hic bilmiyorum
Canim aşağıda dosya yükle var ya oraya gir dosya seç diyor ondan sonra iste oradan telefonundan fotoğraf seçiyorsun yükleniyorResim nasıl yükleniyor tarıf lutfen bende oğlumun resmini koymak istiyorum
Su havalar isinsin iyice de bi yazliklara donelim rahat rahat ay usudu ay hapsirdi derdi olmasin parkta bulusuruz artik yeni mekanimiz olcak parklar :)İnşallah canım konuşup uygun bir yerde gorusebiliriz inşallah
İnşallah canım yaz gelince rahat olacağızSu havalar isinsin iyice de bi yazliklara donelim rahat rahat ay usudu ay hapsirdi derdi olmasin parkta bulusuruz artik yeni mekanimiz olcak parklar :)
Çok sğl cnm yapabildim sayendeCanim aşağıda dosya yükle var ya oraya gir dosya seç diyor ondan sonra iste oradan telefonundan fotoğraf seçiyorsun yükleniyor
Kızına da oğluna da maşallah canım çok güzeller Allah bagislasin bahtlari açık olsunEki Görüntüle 1483597
Kızım ve oğlum teyzeler
Ne demek canım:)Çok sğl cnm yapabildim sayende
Amin cnm hepimizinkini inşaallahKızına da oğluna da maşallah canım çok güzeller Allah bagislasin bahtlari açık olsun
masallah oglusuna kizinda cok guzelmis kesin kiskanclik kavgasidir cekememislerdirEki Görüntüle 1483597
Kızım ve oğlum teyzeler