2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@kmltm dış bugdayiniz çok güzel gecmis belli. resimlere bayıldım Anne oğul çoook tatlisiniz.

Tesekkurler canim:)

Geldik simdi saglikocagindan. 9ayda menenjit asisi olmustu. 10ay doldu simdi kizamik olduk. Hemsire tanidik sordum asi bozulma olaylarini asi yeni geldi dedi. 9kilo 79cm olmus boyuda. Kafa 45cm. Bu kizamik asisi bir haftami gozetim altinda oluyo? bir hafta atesi olabilir dedide

Biz de hic olmadi ates.ama hemsire olabilir demsti bize de

Eki Görüntüle 1482913 Kizlar bu nasil sizce gecen gun gosterdigimi esim begenmedi bunu begendik ikimzde kolsuz body olcak kollarina tul takilcak bi de

Cok guzel ozellikle ayakkabilar:KK68:

Kızlar kv geldi 10 gün bizde kalacakmış :KK43: mutfakta sofra hazırlıyorum tuaf tuaf bana bakıyo, görmemezlikten geliyorum. Bu sefer gökçeye gidiyo. Neymiş mama sandalyesinden sıkılmış ordan alacakmış. Sıkılmadı uykusu var dedim bende. Ondan öncede Gökçe kucağımdayken alabilir miyim yada verirmisin demeden kucağımdan çekiverdi Gökçeyi. Gökçe enneee die ağladı neyseki hemen aldım geri :) ne biliyim çok tuaf bi kadın. Yemeği ben Yaptım sofrayı ben hazırladım bana değil eşime dedi eline sağlık die :KK53:
Gökçeye gelmiş Özge nerde dio.bende Özge değil anne dedim. sonra gelmiş sanki onu uyarmadım gibi. Kaç kızım özgeden dio. Hadiiiii be dicem olmucak :p kızım bana sımsıkı sarılıyo sen ne Dion :KK45:

Allah yardimcin olsun.iyi ki calisyosn daha az gorcn:))hepsi mi laf sokar bunlarin arkadas ya:KK62:benmki de iyidir ama bazen sacmaliyo gercekten

Eşimi cidden çok seviyorum ve onun hatrına ses çıkarmıyorum. Gerçekten çok tuaf bi kadın. Aynı ilde oturuyorduk doğum yaptığımda ve arada küslük falanda olmamasına rağmen doğuma hastaneye gelmemişti. Kardeşi geldi o gelmedi.

Bi tuhafmis o da.simdi ne diye gelmis madem bebek gormeye mi:KK70:

Ama ekmekte ekmek sucukta sucuktu yani doldurmuslar

Diyete devam dunur :KK20:

Masallah kuzuya:nazar:

Instagramda gormustum gelinm dye soylemiyorum cok tatli masallah:)oglusumla yakisiyolar:cool::-)

Kizin cok guzelmis canm:nazar:oglun da cok tatli.sen de erken dogm yapmistn degl mi?ne cabuk toparlandilar da adam oldular.bazen emrenin ilk fotolarina bakyorm ne kadar da ufakmis.hic buyumycekmis gibi geliyodu o zaman:)

Ya asıl hastaneden kapılır hasta çocuk dolu orası. Ben 9. Ayda emzirme odasına girmemiştim bile bi tanıdığımızın bebeği ordan hastalanmıştı diye inip kantinde emzirmiştim. Ama işte ne kadar korunabilir ki bebekler sonuçta
zaten hastaneden hergün gelen taşıyıcı babamız var sağolsun,hep ona yükleniyorum haklı haksız :KK62:

Perş. kadar soğuk sonra tekrar sıcaklar yükseliyo diye biliyorum bende. Hatta şimdi tel. baktm
C.tesi güneşli gösteriyor.

ilginçtir ama bende gelip kalmasını isterdim. Hamile olduğumdan beri hiç evime gelmedi. Üstelik 15 20 dk bi mesafe var aramızda. Çok zor hamilelik geçirdim gelmedi. Lohusaydım grip oldum gelemem dedi gelmedi. Aren yaşına girecek bi kere bile gelmedi. Bende inat ettim davet etmiyorum. Çünkü en ihtiyacım olduğu zamanlar da yoktu. Ama bi araya geldigimizde de bizden iyi anlaşan yoktur.
Cidden çok ilginç. Iyi anlaşıp da gelmemesi.

Ay Allahım çok tuhaf şu kvler bizimki de kızım ilk doğduğunda Sevgi diye seviyordu inat gibi durmadan Sevgi Sevgi en sonunda eşim bir daha söyleme dedi söylemedi Allahtan calisiyirsun canım bütün gün beraber olmak daha zor çabuk geçsin 10 gün inşallah
Inşallah hemencik geçer :) kaynımla kızıda var ama onlarla vakit geçiyor da kv sıkıntı oluyo işte :)

Back
X