2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Herkese iyi geceler : ) Bir bakıyım dedim yazmadan çıkamadım.

Hepinizin yavrularına maşallah. Büyüttük bebeleri. Arda yürümeye başladı teyzeleri. 5. dişimiz çıkmak üzere, diş çıkartırken kilo verdik üst dişler çok zorladı çıktı rahatladık.

Doğum günü hazırlıklarına başladık ufak ufak malum çalışınca zaman kısıtlı.

Hasta bebişlere geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşsinler.
stanki hosgeldin birdha gtme..ardayada masallah koca adam olmus instagramda gormustjm sandalyede otururken:)

İnstagramda esrarengiz bahçe diye bişey var boyama kitabıymış yetişkinler için acayip kafaya taktım eşime dedim yarın iki tane kap gel bakalım yapabilecek miyiz

Tabi betüş hanım izin verirse
bnde gordum onu d&r bakicm hep unutuyorum

Kızlar benim kızım son zamanlarda peynir yemek istemiyor labne veriyordum sonra normal yağlı teneke peynirini aksamdan suya koyup öyle verdim çok tuzlu çünkü önceleri yiyiyordu sonra yemek istemedi labne aldım tekrar onuda yemiyor siz hangi peynirden veriyorsunuz hangi marka onerilerinizi bekliyorum
bnmki ya lor yada labne yiyo digerlerini tukuruyo

sabah 7deydi geldik cok sukur ulasmaya calisiyoruz baya kalabalik yollar :)
hoşgeldiniz iyiki geldiniz :))

Bizmkide kasar cok seviyo bi dilim kesp veryorum damaklariyla isirip yiyo ( damaklar artik dis gbi kesiyo) bide bi yumurtayi komple btiriyo artik
ohh maşallah afiyet bal şeker olsun biz de yumurtanın sarısından nohut kadar yiyoruz artık hem de her gün :P

Cok guzelmis bende bakayim benim koca hayatta yapmaz sinir olur yirtar atar :)

Benimki heveslidir hoşuna bile gitti

@oslew geçmiş olsun
K Keskek biz artık vazgeçtik kendi oyunlarımızdan :KK43: en büyük keyfimiz akşamları scrabble oynamaktı, taşları alıp yutar diye korkudan onu da kaldırdık :KK43:

Canım bizde de belli olmuyo dün gece maşallah betül 9.30 da uyudu, modemimiz de bozuldu dizi film izleyemiyoruz canımız sıkıldı böyle bişey olursa elimizde onunla zaman geçiririz bizde puzzle yapıyoduk ama bi odayı sadece ona ayırarak parçalar dağılmasın kaybolmasın filan diye şimdi hayatta olmaz betül zaten kağıt karton manyağı hepsinin tadına bakar

Kızlar benim kızım son zamanlarda peynir yemek istemiyor labne veriyordum sonra normal yağlı teneke peynirini aksamdan suya koyup öyle verdim çok tuzlu çünkü önceleri yiyiyordu sonra yemek istemedi labne aldım tekrar onuda yemiyor siz hangi peynirden veriyorsunuz hangi marka onerilerinizi bekliyorum

Krem peynir bi iki drnedim ben öğürdü betül
Sakaryanın yerel markası var güneşoğlu onun tam yağlı peynirinden veriyorum

stanki hosgeldin birdha gtme..ardayada masallah koca adam olmus instagramda gormustjm sandalyede otururken:)

bnde gordum onu d&r bakicm hep unutuyorum

bnmki ya lor yada labne yiyo digerlerini tukuruyo

Nt lerde de varmış malum sakarya metropol olduğundan :KK53: bi tane d&r var o da avm de
Artık nt de bulamazsak kitapyurdu :KK54:

Simdi daha iyi canim tum gece ayaktaydik desem yeridir cok korktu kuzum aklina geldikce agladi
Masaallah subhanallah bacim cok tatli ♥♥♥
Bacilarim bizim forumun kizlari hepsi birbirinden guzel ama...
Erkeklerimizde yakisikli tabi ♥♥♥
Rabb'im nazarlardan korusun hepsini :nazar:

Gecmis olsun bacim ...
Ins. Onemli birsyi yoktur...
Korkmustir kuzum benim ya :KK43:

Allah (c.c) rahmet etsin ...
Ailesine sabir versin ...
Rabb'im kimseye evlat acisi yasatmasin..
(AMIN )

Stankim hosgeldin :KK19:
Bana kirgin misin ?
Ozur dilerim :KK37:
Bu arada masaalah forumumuzun ilk yuruyeni Arda oldu ( Yanilmiyorsam ) :nazar::nazar::nazar:
Dislerden su an bizde cekiyoruz ...
En kisa zamanda cikartsinlar ins♥

Gecmis olsun bacim ♥
Cani cok acimistir kiyamam ya ..:KK43:
Benimkide hergun basini belaya sokacak yerler arayisinda ....
Bir sure pur dikkat gozetmek zorundayiz da nereye kadar :KK53:

Masaallah Ervosumuza 10. ayini deviriyor demek...:nazar:
Ins. Sonuclariniz guzel cikar bacim ♥
Bu arada bulusma haftasonuymus...
Ins. Oglum o zamana kadar toparlanirda bizde geliriz ♥♥♥

Canim beyzada yemiyor ayni sekilde ama benim kizim surekli ayni seyleri yemekten sikiliyor simdi sabahlari muhallebi vermeye basladim peynir zeytin yemekten sikildi yogurdu fazla vermeye calisiyorum az biraz muhallebi yer ondanda sıkılır. Peynir zeytine doneriz belki ecede sikilmistir ayrica ben kasar peyniride veriyordum yazyagmuru yazyagmuru

Ben pınar labne yediriyorum. Küçük 20 grlık 8 li paket satılıyor, ondan alıyorum , her gün 1 küçük veriyorum, ne yediğini de görmüş oluyorum 20 gr peynir :) yumurta sarısının tamamını veriyordum başından beri, bazen sütümle bazen ıhlamurlarla bazen de suyla yumuşatıp veriyorum. Artık 3. Gıdayı da ekledik kahvaltıya. Oğlumun tatlı nefreti sona ermiş anlaşılan, ya danone ya da tahin pekmez veriyorum. Zaten biz kahvaltısaysak herşeyden birer parça mutlaka turtıklıyor :) Vu taşınma işinden dolayı 2 haftadır çok ihmal ettim azadın beslenmesini de, sütüm yetiyor diye acıktıkça sadece memeye aldım nerdeyse :/ şu bikaç gündür yeni yeni eski düzeninize dönüyoruz

Canim beyzada yemiyor ayni sekilde ama benim kizim surekli ayni seyleri yemekten sikiliyor simdi sabahlari muhallebi vermeye basladim peynir zeytin yemekten sikildi yogurdu fazla vermeye calisiyorum az biraz muhallebi yer ondanda sıkılır. Peynir zeytine doneriz belki ecede sikilmistir ayrica ben kasar peyniride veriyordum

Merhaba annisler
Uzun suredir giremedim kizimin gribi 1 hafta surdu ardindan benimki basladi ve hala gecmedi burnum tamamen tikali kendimi gectim artik nisanin az olan istahida ucup gitti ac ac dolaniyo iyice zayifladi yemiyor ben sinir krizlerindeyim az yiyor diye soyleniyordum simdi hic yemiyor keske yine yesede az yese yoruldum bu yemek yedirme sorunundan zaten bulantilarim tavan yapti iyice 2 haftadir resmen surunuyorum annemi tekrar cagirdim bisuru bahane uretti gelmemek icin oturup agladim en zor zamanlarim allah razi olsun alt komsum ugrayip ihtiyaclarimi soruyor yemek getiriyor arada ama evde biri olmayinca cok zor 55 kiloydum 53 kiloya dustum bulantilarim gecsin diye dua ediyorum hastaneye yattiracakti doktor yatamam dedim bi 5 saat durdum nisayi babasiyla eve gonderdim hastanede perisan olmasinlar diye ayakta durmakta zorlaniyordum bulantilardan bide ustune kafami duvarlara vuracak siddette bas agrilarim eklendi serumlarda kisa sureli etkisi bi sure sonra geciyor.
Tek derdim kizim onunla ilgilenememek ihtiyaclarina cevap verememek beni iyice psikolojikman cokuntuye ugratiyor bi kadin buldum oda ben evde bakarim ama evde siz olacaksaniz isimi iyi yapamam dedi bende rahatsiz etmem cok karismam kizimin yemegini yapip yedireceksin bana bakmayacaksin dedim kabul etmedi :KK43: oyle bi cocuga baktim annesi surekli emir veriyordu ne dedi. Zor bi donemden geciyorum isyan etmiyorum sadece sabir diliyorum allah tan sizlerdende dua bekliyorum arkadaslarim.
Cok yazdim yine dertlerimi basinizi agrittim zaten giremiyorumda bu bulantilar beni hayattan soguttu hepinizi opuyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakin

Merhaba annisler
Uzun suredir giremedim kizimin gribi 1 hafta surdu ardindan benimki basladi ve hala gecmedi burnum tamamen tikali kendimi gectim artik nisanin az olan istahida ucup gitti ac ac dolaniyo iyice zayifladi yemiyor ben sinir krizlerindeyim az yiyor diye soyleniyordum simdi hic yemiyor keske yine yesede az yese yoruldum bu yemek yedirme sorunundan zaten bulantilarim tavan yapti iyice 2 haftadir resmen surunuyorum annemi tekrar cagirdim bisuru bahane uretti gelmemek icin oturup agladim en zor zamanlarim allah razi olsun alt komsum ugrayip ihtiyaclarimi soruyor yemek getiriyor arada ama evde biri olmayinca cok zor 55 kiloydum 53 kiloya dustum bulantilarim gecsin diye dua ediyorum hastaneye yattiracakti doktor yatamam dedim bi 5 saat durdum nisayi babasiyla eve gonderdim hastanede perisan olmasinlar diye ayakta durmakta zorlaniyordum bulantilardan bide ustune kafami duvarlara vuracak siddette bas agrilarim eklendi serumlarda kisa sureli etkisi bi sure sonra geciyor.
Tek derdim kizim onunla ilgilenememek ihtiyaclarina cevap verememek beni iyice psikolojikman cokuntuye ugratiyor bi kadin buldum oda ben evde bakarim ama evde siz olacaksaniz isimi iyi yapamam dedi bende rahatsiz etmem cok karismam kizimin yemegini yapip yedireceksin bana bakmayacaksin dedim kabul etmedi :KK43: oyle bi cocuga baktim annesi surekli emir veriyordu ne dedi. Zor bi donemden geciyorum isyan etmiyorum sadece sabir diliyorum allah tan sizlerdende dua bekliyorum arkadaslarim.
Cok yazdim yine dertlerimi basinizi agrittim zaten giremiyorumda bu bulantilar beni hayattan soguttu hepinizi opuyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakin

Ah canım benim yaa Allah yardımcın olsın gerçekten çok zor geçecek allahın izniyle iki yavrunla çok güzel günler görün inşallah keşke yakın olsak ya yürektrn diyorum bunu bizde sizleri öpüyoruz betülle çok güçlü bi annesin sen

Merhaba annisler
Allah yardımcın olsun canım benim ben bu halimle miranın iştahsızlığından o kadar yoruluyorum ki psikolojim bozuldu ki sen üstüne hamilesin inşallah en kısa sürede iyi bir yardımcı bulabilirsin geçicek bu durumlar bebişini bi kucağına al tüm bu zor günler geride kalıcak ikisine de aslanlar gibi bakacaksın dualarımızdasın her zaman

Bizmkide kasar cok seviyo bi dilim kesp veryorum damaklariyla isirip yiyo ( damaklar artik dis gbi kesiyo) bide bi yumurtayi komple btiriyo artik
yigitde yumurtayi zor yiyo ne yazikki sarısını zor butiriyoruz.

Simdi daha iyi canim tum gece ayaktaydik desem yeridir cok korktu kuzum aklina geldikce agladi
Geçmiş olsun canım.
Merhaba annisler
ah canım benim dualarimda olacaksın hep allah kolaylik versin insallah.

Back
X