2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Merhaba annisler
Uzun suredir giremedim kizimin gribi 1 hafta surdu ardindan benimki basladi ve hala gecmedi burnum tamamen tikali kendimi gectim artik nisanin az olan istahida ucup gitti ac ac dolaniyo iyice zayifladi yemiyor ben sinir krizlerindeyim az yiyor diye soyleniyordum simdi hic yemiyor keske yine yesede az yese yoruldum bu yemek yedirme sorunundan zaten bulantilarim tavan yapti iyice 2 haftadir resmen surunuyorum annemi tekrar cagirdim bisuru bahane uretti gelmemek icin oturup agladim en zor zamanlarim allah razi olsun alt komsum ugrayip ihtiyaclarimi soruyor yemek getiriyor arada ama evde biri olmayinca cok zor 55 kiloydum 53 kiloya dustum bulantilarim gecsin diye dua ediyorum hastaneye yattiracakti doktor yatamam dedim bi 5 saat durdum nisayi babasiyla eve gonderdim hastanede perisan olmasinlar diye ayakta durmakta zorlaniyordum bulantilardan bide ustune kafami duvarlara vuracak siddette bas agrilarim eklendi serumlarda kisa sureli etkisi bi sure sonra geciyor.
Tek derdim kizim onunla ilgilenememek ihtiyaclarina cevap verememek beni iyice psikolojikman cokuntuye ugratiyor bi kadin buldum oda ben evde bakarim ama evde siz olacaksaniz isimi iyi yapamam dedi bende rahatsiz etmem cok karismam kizimin yemegini yapip yedireceksin bana bakmayacaksin dedim kabul etmedi :KK43: oyle bi cocuga baktim annesi surekli emir veriyordu ne dedi. Zor bi donemden geciyorum isyan etmiyorum sadece sabir diliyorum allah tan sizlerdende dua bekliyorum arkadaslarim.
Cok yazdim yine dertlerimi basinizi agrittim zaten giremiyorumda bu bulantilar beni hayattan soguttu hepinizi opuyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakin
Canım tam isyanlardayken seni okudum da utandım resmen. Allah sana da eşine de evlatlarına da sağlık versin herşey yoluna girer inşallah

yaa çoğumuz 25 - 26 herhalde. ben de kendi kendime hayıflanıyordum, erken mi anne oldum acaba diyordum üniversiteden bekar arkadaşları gördükçe:)
Valla ben 32 yim ama ünv de tayfasından sadece 2 kişi evlenip çocuklandık. Biz evliliğe karşıydık ama iki kişi biz yamuk yapıp evlendik, bikaç ay sonra da hamile kaldık :D bekarlar pek görüşmüyor bizim gibilerle artık tek sorun o, bekar arkadaşlarla eskisi gibi gezip tozamamak :)

biz de bi seyahate karar verdik ben çok gönüllü değilim ama yaz için bi etüt yapmış oluruz,oğlumla neler yaşayacağız kimbilir,Allah yardım etsin :KK17:
Biz oğlum 2,5 aylıkken tatile gittik geçen yaz, kardeşimi de aldık yanımıza. Bu yaz da kv yi alıp gidicez :) bebekli tatil fobisi yüzünden sürekli yanımızda birilerini götüeğcez sanırım :(

Ayy hakket iskence gibi bu istanbul :) izmirden 1 saatte geldik enistemin arkadasi arabayla aldi neyseki havaalanindan umraniye 1.5 saat surdu saka gibi sabah 4.30 da kalktik kafa bi dunya ama gezmekten geri kalmiyoz kadikoye gidiyoz simdi :)
oh oh bizim yerimizede gez canimcim.

Merhaba annisler
Uzun suredir giremedim kizimin gribi 1 hafta surdu ardindan benimki basladi ve hala gecmedi burnum tamamen tikali kendimi gectim artik nisanin az olan istahida ucup gitti ac ac dolaniyo iyice zayifladi yemiyor ben sinir krizlerindeyim az yiyor diye soyleniyordum simdi hic yemiyor keske yine yesede az yese yoruldum bu yemek yedirme sorunundan zaten bulantilarim tavan yapti iyice 2 haftadir resmen surunuyorum annemi tekrar cagirdim bisuru bahane uretti gelmemek icin oturup agladim en zor zamanlarim allah razi olsun alt komsum ugrayip ihtiyaclarimi soruyor yemek getiriyor arada ama evde biri olmayinca cok zor 55 kiloydum 53 kiloya dustum bulantilarim gecsin diye dua ediyorum hastaneye yattiracakti doktor yatamam dedim bi 5 saat durdum nisayi babasiyla eve gonderdim hastanede perisan olmasinlar diye ayakta durmakta zorlaniyordum bulantilardan bide ustune kafami duvarlara vuracak siddette bas agrilarim eklendi serumlarda kisa sureli etkisi bi sure sonra geciyor.
Tek derdim kizim onunla ilgilenememek ihtiyaclarina cevap verememek beni iyice psikolojikman cokuntuye ugratiyor bi kadin buldum oda ben evde bakarim ama evde siz olacaksaniz isimi iyi yapamam dedi bende rahatsiz etmem cok karismam kizimin yemegini yapip yedireceksin bana bakmayacaksin dedim kabul etmedi :KK43: oyle bi cocuga baktim annesi surekli emir veriyordu ne dedi. Zor bi donemden geciyorum isyan etmiyorum sadece sabir diliyorum allah tan sizlerdende dua bekliyorum arkadaslarim.
Cok yazdim yine dertlerimi basinizi agrittim zaten giremiyorumda bu bulantilar beni hayattan soguttu hepinizi opuyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakin

Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa sürede yardımcı bulursun.. Nisa'nın yemesi de inşallah düzene girer.. Dualarımızdasın, sende kendine ve bebişlerine iyi bak canım..

Merhaba annisler
ALLAH yardımcın olsun gerçekten. Bulantı hapı kullanmıyormusun? Benim hamileligim de tam 20hafta sürdü bulantım. Çok kilo vermiştim. Dr zofran diye bi hap verdi. Ondan içtigim gün resmen yeniden doğmuş gibi oluyordum. Kanser hastalarının kullandığı bi ilaçmış. Gittigim 3 doktorda bunu önermişti. Bende içtim belirli bi süre. Doktoruna bi danışsan sende..

biz de bi seyahate karar verdik ben çok gönüllü değilim ama yaz için bi etüt yapmış oluruz,oğlumla neler yaşayacağız kimbilir,Allah yardım etsin :KK17:
bende şubatta gitmiştim en büyük sorun yeme ve uyku oldu ama burda da aynıydı zaten kısaca değişiklik olmadı sadece kendimize yeme içme ayarlamadım o kadar :)) inşallah güzel geçer bazen havası bile ii gelebiliyor

Ben bazen yörsan bazende pınarın labnesini veriyorum yiyor. Oğlum hiç yenilikci olmadığı için diğer peynirleri yemiyo.

canim ben sutasin suzme peynirinden veriyorum cuniu encok onu sevdi

stanki hosgeldin birdha gtme..ardayada masallah koca adam olmus instagramda gormustjm sandalyede otururken:)

bnde gordum onu d&r bakicm hep unutuyorum

bnmki ya lor yada labne yiyo digerlerini tukuruyo

Benimki heveslidir hoşuna bile gitti

Canım bizde de belli olmuyo dün gece maşallah betül 9.30 da uyudu, modemimiz de bozuldu dizi film izleyemiyoruz canımız sıkıldı böyle bişey olursa elimizde onunla zaman geçiririz bizde puzzle yapıyoduk ama bi odayı sadece ona ayırarak parçalar dağılmasın kaybolmasın filan diye şimdi hayatta olmaz betül zaten kağıt karton manyağı hepsinin tadına bakar

Krem peynir bi iki drnedim ben öğürdü betül
Sakaryanın yerel markası var güneşoğlu onun tam yağlı peynirinden veriyorum

Nt lerde de varmış malum sakarya metropol olduğundan :KK53: bi tane d&r var o da avm de
Artık nt de bulamazsak kitapyurdu :KK54:

Canim beyzada yemiyor ayni sekilde ama benim kizim surekli ayni seyleri yemekten sikiliyor simdi sabahlari muhallebi vermeye basladim peynir zeytin yemekten sikildi yogurdu fazla vermeye calisiyorum az biraz muhallebi yer ondanda sıkılır. Peynir zeytine doneriz belki ecede sikilmistir ayrica ben kasar peyniride veriyordum @yazyagmuru

Ben pınar labne yediriyorum. Küçük 20 grlık 8 li paket satılıyor, ondan alıyorum , her gün 1 küçük veriyorum, ne yediğini de görmüş oluyorum 20 gr peynir :) yumurta sarısının tamamını veriyordum başından beri, bazen sütümle bazen ıhlamurlarla bazen de suyla yumuşatıp veriyorum. Artık 3. Gıdayı da ekledik kahvaltıya. Oğlumun tatlı nefreti sona ermiş anlaşılan, ya danone ya da tahin pekmez veriyorum. Zaten biz kahvaltısaysak herşeyden birer parça mutlaka turtıklıyor :) Vu taşınma işinden dolayı 2 haftadır çok ihmal ettim azadın beslenmesini de, sütüm yetiyor diye acıktıkça sadece memeye aldım nerdeyse :/ şu bikaç gündür yeni yeni eski düzeninize dönüyoruz
cevaplariniz için teşekkür ederim kızlar yumurtada problem yok tam yumurta yi yiyiyor ama peyniri sevmiyor kaşar deneyeyim eline vereyim belki öyle yer olmazsa süzme peynir alayim

Bisikleti çevirirken yazdiklarinizi okurken zamanin nası geçtiğini anlamıyorum bi bakıyorum yarım saat pedal cevirmisim.özellikle sayfaları okumayı p biriktiriyorumki bisikletten sıkılmayim diye:cool:
Yeşil çay iç arada zayıflamanı destekle :) bu arada günde kaç km yapıp kaç kalori yakıyorsun?

Bizde aren 3 aylıkken cundaya gitmiştik. Tabi o zamalar ek gıda derdi yoktu çok rahattı. Size de şimdiden iyi gezmeler..
aslında artık büyüdüler ,yemek yemiyor zaten sıkışınca emziririm problem uyutmak için battaniye sallamak aslında ,insanlardan utanıyorum valla

aslında artık büyüdüler ,yemek yemiyor zaten sıkışınca emziririm problem uyutmak için battaniye sallamak aslında ,insanlardan utanıyorum valla
Evt yemek araları bile uzadı. Hiç utanma bebeğinin rahatlıgı herşeyden önemli. Ben sadece bebeği ağlayıp hiç ilgilenmeyen annelere sinir oluyorum.

Yeşil çay iç arada zayıflamanı destekle :) bu arada günde kaç km yapıp kaç kalori yakıyorsun?
Yarım saati doldurmaya calisiyorum canım kalori degisiyo sürüş hızıma göre yorgun olduğum zamanlar çok hızlı ceviremiyorum kendimi çok yormamaya çalışıyorum.Ama saati yarım saatten aza dusurmemeye çalışıyorum. Yeşil çay içiyorum sabahları da ılık limonlu su içiyorum.

cevaplariniz için teşekkür ederim kızlar yumurtada problem yok tam yumurta yi yiyiyor ama peyniri sevmiyor kaşar deneyeyim eline vereyim belki öyle yer olmazsa süzme peynir alayim
Naptin canım dün oğlunun odevi ni yapabildinmi ah o projeler performanslar hamileyken koca gobegim le neler yaptım ne maketler. Neyseki bzimki bu sene vermiyo artık.

Naptin canım dün oğlunun odevi ni yapabildinmi ah o projeler performanslar hamileyken koca gobegim le neler yaptım ne maketler. Neyseki bzimki bu sene vermiyo artık.
Yaptım canım 100 almış benim büyük ogluma veriyorlardı her sene onun odevleriyle çok ugrasmistim küçüğe sınıf öğretmeni vermiyor İngilizce öğretmeni vermiş

Vallahi omrumden ömür gitti beyza babasiyla benim aramda tabi biz tutarak yurutuyoduk o bana ben ona birden elimizden kaydi tam dusecekken yakaladik ama kolu biraz degdi öyle bir agladiki aşı da bu kadar aglamamisti kuzum ne yapsam susturamadim en son asla yapmayacagim sey ama okey taslarini önüne döktüm hem dikkatini cekti hem elini nasil kullandigini gozlemledim sakinarak tutuyodu kuzum biraz daha vakit gecti simdi daha iyi cok şükür ama bisey olacak diye omrumden ömür gitti :KK43:
Geçmiş olsun cnm nasıl şimdi iyi mi?

herşeyi yiyolar mı :KK57::p ben tabiki vermedim veremedim :KK61:
Ah canım benim yaa Kiyamam sana. bal ve süt dışında artık herseyi verebiliriz diye düşünmüYorum bende.pazardan mantar almış eşim acaba mantar versemmi dedim yapınca. alerjik bişey değilse miraya bi dene istersen belki sever.

Back
X