Ben deniyorum artık bi reaksiyon göstermeyiniz yavaş yavaş yediriyorum. Domates de verdim azıcık. Artık kocaman oldular 10 aylıklar sonra hepten reddetmesin bari tadını bilsin istedimBeyazını vermeye başlamalı mıyız ki. Ben hiç vermedim daha.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben deniyorum artık bi reaksiyon göstermeyiniz yavaş yavaş yediriyorum. Domates de verdim azıcık. Artık kocaman oldular 10 aylıklar sonra hepten reddetmesin bari tadını bilsin istedimBeyazını vermeye başlamalı mıyız ki. Ben hiç vermedim daha.![]()
zaten hemen her kavganın altından kv kp elti görümce bi şekilde çıkıyolar iyi şeyler düşünemeyince en iisi hiç düşünmemek be canım heleki başkaları için hiç düşünme inşallah toparlanır aranız hemen
ahahah ya bana sucuk deme deme deme survivordan beri o sandviç gözlerimin önünde böyle tek parmakla beni çağırıyo![]()
ben vurdurmadım canım..Selam arkadaslar bugun oglen sonu kizamik asimiz var sabah gittim saat 14 de olacak dediler bu ikinci artik resmen dalga gecjyolar yaa halen tereddutteyim vurdurup vurdurmamak konusunda vurdurmayanlar var mi
1 yaşına kadar hiç verilmiyo sanıyodum ben. İnternettende baktımda veriliyomuş cidden. O kadar dikkat ederken bunu nasıl atladım bilemiyorum. Hemen yarın başlayayımBen deniyorum artık bi reaksiyon göstermeyiniz yavaş yavaş yediriyorum. Domates de verdim azıcık. Artık kocaman oldular 10 aylıklar sonra hepten reddetmesin bari tadını bilsin istedim
Benim gonlum yok esim yaptir diyo acaba yaptirmasam da yaptirdim desemben vurdurmadım canım..
aman canım sakin olmakta fayda var işte bu erkekler bazen düşüncesiz olabiliyolar en güzel ceza dediğin gibi bi süre bişi yapmamak kıymetini anlasın bakalımA apriori11 eşimin normalde evi vardı. sırf onları görmemek adına evini sattı şimdi de bunlar oluyor. sonra da bana diyor ki ilk başlarda böyle değildin diyor.. hay Allah'ım sabır diyorum..
geçen eşim adapazarına gitti orda kv ile beraber kalıyorlar.. komşunun gelini pasta yapmış.. ve ben o pastayı daha önce denedim ama alel acele yaptığımdan püf noktasını kaçırdığımdan dolayı pasta biraz sert olmuştu. komşunun gelini o pastadan yapmış ve güzel olmuş. sağolsun komşu teyze gelinine yapmış bana göndermiş. bende teşekkür etmek için aramak aklıma bile gelmemişti. az önce teşekkür etmek için aradığımda benim eşimde; serapta bu pastadan yaptı ama hiç böyle güzel olmamış dediği için geline yaptırmış. var ya bu adamlara karlı havada bile yemek içmek yapmayacaksın. ilk deneme güzel olmayabilir ama bu açıkça söylenir mi böyle... bundan sonra pasta masta hiç bişi yok ona.. şuan o kadar sinirliyim ki tuz biber olacak her şey..
ben yaptırdım ama bizim buralar Suriyeli kaynıyo nolur nolmaz dedimBenim gonlum yok esim yaptir diyo acaba yaptirmasam da yaptirdim desem![]()
bizim dr muz yapmamıştı geçen bi aşıyı eşimde onaylamıştı 1 yaşında aynı aşı karma aşının içinde olacağını söyledim yaptırmayacağım dedim tamam dedi.. sende açıklamanı yap.. Allah korusun bir şey olur bu sefer kavga edersiniz. zaten şurda 2 ay kaldı aşıya.. zaten aşı olup hastalığa yakalanan yok mu var.. aşılar bence hiç yapılmamalı ama neyse.... kızamık kabakulak çiçek aşısı olup arkadaşı bu hastalıklardan birisi olduğunda bizde çocuğumuzda olabiliyor çünkü..Benim gonlum yok esim yaptir diyo acaba yaptirmasam da yaptirdim desem![]()
Bende butun asilara karsi degilim zaten benim burda da suriyeli pek yok o yuzden ebemiz de soylemisti bunu suriyelilerden dolayi oluyo diye cevrende suriyeli olup olmadigini sordu yok cevrem de okula giden cocugum da yok o zaman yaptirmasan da olur demisti o yuzden ikilemde kaldimAşılar hiç yapılmamalı olur mu hiç. Aktif bağışıklık sağlarlar. Normalde ölüncül olabilecek hastalıktır kızamık. Aşı vurulduğu halde geçiren insanlarda aşı oldukları için hafif bir şekilde atlatırlar. Aşılar bulunmadan önce salgınlarla toplu çocuk ölümleri olmuştur bir çok kez..
Bu kızamık aşısını bende yaptırmadım zaten sanırım Suriyelilerden gelen bir virüs. Burada pek yok o yüzden 12. Ay aşısını bekliyorum...
Afiyet olsun dunurrr yakinima tasindin bak calarim zilini:))) tek kahvalti yapmaktan nefret ediyorum.Önce bi göz doymalı sonra mide :)
sakin ol cnm sabir herkes ustumuze geliyo valla topigin adini isyankarlar diye degistrmek lazim nedr bu cektigimiz kv karismasa eslerle hc sorun yasamicaz. Esimle hc kavga etmedik smdiye kdr dun annesi yuzundsn tartistik@hiraysen hayırlı olsun dişiniz canım..
hasta olan kuzucukla inşallah en kısa sürede iyileşir.. geçmiş olsun hepsine..
kv hakkında konuşulmuş.. bende dün akşam kv yüzünden eşimle kavga ettim. evlendiğimizde adamı zorla annesine götürürdüm. şimdi ben kötüyüm kv iyi.. bu gidişle kızıma bakıcı bulup eşimi şutlamayı düşünüyorum hakkımda hayırlısı... hiç iyi şeyler düşünmüyorum.. bana dün akşam son şansın dedi.. bilmiyor ki bende onun hiç şansı yok..![]()
biz herhafta gdiyoruzz cok uzaklara tasinmak istiyorum. Buseferde tatile bnagelirlerYa evlenince anne oğulcu oğul anneci oluveriyor, öncesinde kimse kimseyi sallamıyorken. Bizim de evlendikten sonra yılda 3-4 kez aile evine gidesi tuttu, yaz tatillerinin de 2/3 ü aileye kalanı deniz tatiline kaldı. Biz sevgiliyken de tatile giderdik ama hiç böyle aman bu tatil aileme gideyim yoktu, 3 gün 5 gün tüm denk gelen tatillerde kaçardık biyerlere :/
ye gtsin emziriyosun canin cektyse yicen :) bnm istahim yokacik buaralarzaten hemen her kavganın altından kv kp elti görümce bi şekilde çıkıyolar iyi şeyler düşünemeyince en iisi hiç düşünmemek be canım heleki başkaları için hiç düşünme inşallah toparlanır aranız hemen
ahahah ya bana sucuk deme deme deme survivordan beri o sandviç gözlerimin önünde böyle tek parmakla beni çağırıyo![]()
sylememesi gerekirdi haklisin.. bnde olsam kizardim. Ahh keske bizde evi satip gtsekA apriori11 eşimin normalde evi vardı. sırf onları görmemek adına evini sattı şimdi de bunlar oluyor. sonra da bana diyor ki ilk başlarda böyle değildin diyor.. hay Allah'ım sabır diyorum..
geçen eşim adapazarına gitti orda kv ile beraber kalıyorlar.. komşunun gelini pasta yapmış.. ve ben o pastayı daha önce denedim ama alel acele yaptığımdan püf noktasını kaçırdığımdan dolayı pasta biraz sert olmuştu. komşunun gelini o pastadan yapmış ve güzel olmuş. sağolsun komşu teyze gelinine yapmış bana göndermiş. bende teşekkür etmek için aramak aklıma bile gelmemişti. az önce teşekkür etmek için aradığımda benim eşimde; serapta bu pastadan yaptı ama hiç böyle güzel olmamış dediği için geline yaptırmış. var ya bu adamlara karlı havada bile yemek içmek yapmayacaksın. ilk deneme güzel olmayabilir ama bu açıkça söylenir mi böyle... bundan sonra pasta masta hiç bişi yok ona.. şuan o kadar sinirliyim ki tuz biber olacak her şey..
bn vurdurmamistim ama ptesi gttim vurdurdumSelam arkadaslar bugun oglen sonu kizamik asimiz var sabah gittim saat 14 de olacak dediler bu ikinci artik resmen dalga gecjyolar yaa halen tereddutteyim vurdurup vurdurmamak konusunda vurdurmayanlar var mi
bize doktrumuz baslatti gecen ay cnm alerjisi yoksa verilebilir1 yaşına kadar hiç verilmiyo sanıyodum ben. İnternettende baktımda veriliyomuş cidden. O kadar dikkat ederken bunu nasıl atladım bilemiyorum. Hemen yarın başlayayım![]()
Yok sizin için demedim zaten. Üstte arkadaş bana kalırsa hiç yapılmamalı demiş o yüzden yazdım.Bende butun asilara karsi degilim zaten benim burda da suriyeli pek yok o yuzden ebemiz de soylemisti bunu suriyelilerden dolayi oluyo diye cevrende suriyeli olup olmadigini sordu yok cevrem de okula giden cocugum da yok o zaman yaptirmasan da olur demisti o yuzden ikilemde kaldim
canım bu benim fikrim ama yine de yaptırıyorum aşıları sadece bu aşıyı yaptırmadım.. diğer aşıları gününde yapılıyor..Yok sizin için demedim zaten. Üstte arkadaş bana kalırsa hiç yapılmamalı demiş o yüzden yazdım.
Burdada suriyeli pek yok. Okula giden çocuk olmayınca bende yaptırmadım zaten..
Anladim bende farkettim zaten surda iki ay kaldi zaten disari da fazla cikartmiyorum yok domuz gribi yok bilmem ne diye bua aralr sanirim gitmeyecem 15 gun sonra menenjiti yaptiracam 12.ayda bi daha olacagi icin yaptirmayacagim cevrede suriyeli pek yok zatenYok sizin için demedim zaten. Üstte arkadaş bana kalırsa hiç yapılmamalı demiş o yüzden yazdım.
Burdada suriyeli pek yok. Okula giden çocuk olmayınca bende yaptırmadım zaten..
ikisi ayni ay olmuyo cnmbir ay araylaDr muzu aradim yaptir dedi bide menenjot asisini yaptir dedi 10.ayda ilk dozunu 13.ayda tek dozunu yaptiracam menactra asinin ismi menenjiti yaptiracam oda ayin 27 nisanda ilk dozu olacak
MenenJiti yaptırmayı düşünmüyodum ben. Doktorun biri ya bırak saçmalık demişti sorunca bende üstelemedim öyle diyince. Ama sonra içime kurt düştü ya kızım hastalanırsa diye. Sanırım yaptırıcam ne kaybederim diye düşünüyorum..Anladim bende farkettim zaten surda iki ay kaldi zaten disari da fazla cikartmiyorum yok domuz gribi yok bilmem ne diye bua aralr sanirim gitmeyecem 15 gun sonra menenjiti yaptiracam 12.ayda bi daha olacagi icin yaptirmayacagim cevrede suriyeli pek yok zaten
Sen sakin ol yine de ama lafını da esirgeme asıl kendisinin değiştiğini de görsün ve kötü yemek, iş vs ne olursa olsun eşinin arkasında durmalı arayıp kötü yaptığını söylememeli . Açıkça konuşun bence halledilmeyecek meseleler değil çünküA apriori11 eşimin normalde evi vardı. sırf onları görmemek adına evini sattı şimdi de bunlar oluyor. sonra da bana diyor ki ilk başlarda böyle değildin diyor.. hay Allah'ım sabır diyorum..
Ben yaptırmadım çünkü araya diş grip vs girdi zatrn yavrumun bağışıklık yetlerdeydi korktum aşı yaptırmaya. Üstüne bi de elektrik kesintisi aşılar bozulmuştur paranoyası sardı beni hepten korktum. Ama 10. Ayda kontrolde hastanede Dr yapacaksa yaptırırım yoksa iki ay daha sıkarım dişimi yaşında karma aşı yaptırırım.Selam arkadaslar bugun oglen sonu kizamik asimiz var sabah gittim saat 14 de olacak dediler bu ikinci artik resmen dalga gecjyolar yaa halen tereddutteyim vurdurup vurdurmamak konusunda vurdurmayanlar var mi
Bu topiği daha erken takip etseydin görürdün valla biz sınır tanımayan anneler olarak elimize ne geçerse yediriyoruz bebeklerimize :)1 yaşına kadar hiç verilmiyo sanıyodum ben. İnternettende baktımda veriliyomuş cidden. O kadar dikkat ederken bunu nasıl atladım bilemiyorum. Hemen yarın başlayayım![]()
Ne demek istediğin zaman beklerim. Evet baya yakınlaşdık hatta ben arada Beylikdüzü'ne gitmeye devam edicem :) havalar ısınsın bir çılgın planlarım var sen ve B Bunekibuneki ile Yeşilköy Florya şöyle güzel kahvaltı sahil yapar bebekleri de parka salarızAfiyet olsun dunurrr yakinima tasindin bak calarim zilini:))) tek kahvalti yapmaktan nefret ediyorum.
sakin ol cnm sabir herkes ustumuze geliyo valla topigin adini isyankarlar diye degistrmek lazim nedr bu cektigimiz kv karismasa eslerle hc sorun yasamicaz. Esimle hc kavga etmedik smdiye kdr dun annesi yuzundsn tartistik
biz herhafta gdiyoruzz cok uzaklara tasinmak istiyorum. Buseferde tatile bnagelirler
ye gtsin emziriyosun canin cektyse yicen :) bnm istahim yokacik buaralarbu aksam edirneye sirf ciger yemeye gidicez bizde esimle kafayi yedik bizim gbi catlak yakin arkadslarimz var onlarda pesimizden:)
sylememesi gerekirdi haklisin.. bnde olsam kizardim. Ahh keske bizde evi satip gtsek
bn vurdurmamistim ama ptesi gttim vurdurdum
bize doktrumuz baslatti gecen ay cnm alerjisi yoksa verilebilir
o zaman burası tam benlikSen sakin ol yine de ama lafını da esirgeme asıl kendisinin değiştiğini de görsün ve kötü yemek, iş vs ne olursa olsun eşinin arkasında durmalı arayıp kötü yaptığını söylememeli . Açıkça konuşun bence halledilmeyecek meseleler değil çünkü
Ben yaptırmadım çünkü araya diş grip vs girdi zatrn yavrumun bağışıklık yetlerdeydi korktum aşı yaptırmaya. Üstüne bi de elektrik kesintisi aşılar bozulmuştur paranoyası sardı beni hepten korktum. Ama 10. Ayda kontrolde hastanede Dr yapacaksa yaptırırım yoksa iki ay daha sıkarım dişimi yaşında karma aşı yaptırırım.
Bu topiği daha erken takip etseydin görürdün valla biz sınır tanımayan anneler olarak elimize ne geçerse yediriyoruz bebeklerimize :)
Hoşgeldin :) benim oğlumda öyle kıyameti koparıyo. Ama onun iyiligi için babası çekiyo bende el kol başı nevarsa tutuyorum. Mecburen yani.Ne güzel verebiliyosunuz okyanus suyunu. Kızım burnuna yaklaştığım an öyle bir ağlamaya başlıyo ki zaptedemiyoruz. Normalde çok sakin bi çocuktur ama burnuna yaklaşınca canavar kesiliyo. Daha yeni yeni peçeteyle silmeme ağlamayla karşılık vermemeye başladı..
Benim kahvaltıma çok benziyo ama ben bunun yarısını yiyebiliyorum oda gün aşırı. Bigün musli bigün böyle. Afiyet olsun :)Önce bi göz doymalı sonra mide :)
ben ama doktorum havalanına yakın oturduğum için ısrarla vurdur dedi. Pazartesi vurdurcam. Gerçi 2 ay kaldı ama.Selam arkadaslar bugun oglen sonu kizamik asimiz var sabah gittim saat 14 de olacak dediler bu ikinci artik resmen dalga gecjyolar yaa halen tereddutteyim vurdurup vurdurmamak konusunda vurdurmayanlar var mi