2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar aren en son gece 22.30da yiyor 23.30 24.00 gibide uyuyor. Sabaha kadar daha doğrusu 10.00 a kadar süt içmiyo. Uyanmıyorda. Ben dayanamayıp saat kuruyorum süt vermek için ama ya çok az içiyo yada hiç içmiyo. Normal mi sizce? Valla bu sabah yine uyuyordu kahvaltı yapsın diye 10 da çocuğu uyandırdım. Ayy annem bi duysa uyuyan çocuğu uyandırdığım için çok kızardı bana. Sizinkiler de böyle mi?

Ne kadar geç uyuyomul yorulmuyo musunuz o saate kadar:KK53:
Benim kızım 8.30 da uyuyor genellikle bilemedin 9. Emzirip uyutuyorum. 3 saatte bir kendiliğinden kalkar mutlaka emer. 6.30-7 gibide uyanır.
Çok şaşırdım uyanmamasına nasıl o kadar aç durabiliyo acaba. Bence kaldırıp doyurmakla iyi ediyosunuz..

Kızlar aren en son gece 22.30da yiyor 23.30 24.00 gibide uyuyor. Sabaha kadar daha doğrusu 10.00 a kadar süt içmiyo. Uyanmıyorda. Ben dayanamayıp saat kuruyorum süt vermek için ama ya çok az içiyo yada hiç içmiyo. Normal mi sizce? Valla bu sabah yine uyuyordu kahvaltı yapsın diye 10 da çocuğu uyandırdım. Ayy annem bi duysa uyuyan çocuğu uyandırdığım için çok kızardı bana. Sizinkiler de böyle mi?
Benimki öyle olsa ellerini ayaklarını öperdim oğlumun . Uyandırma bırak açılınca zaten uyanır. Ben gaz korkusundan saat 7 den sonra bişey yedirmiyorum . Acaba o yüzden doymuyor da gece sık uyanıyor. Ben de geç öğün deneyeceğim bu akşam

Benim kızım 8.30 da uyuyor genellikle bilemedin 9. Emzirip uyutuyorum. 3 saatte bir kendiliğinden kalkar mutlaka emer. 6.30-7 gibide uyanır.
Çok şaşırdım uyanmamasına nasıl o kadar aç durabiliyo acaba. Bence kaldırıp doyurmakla iyi ediyosunuz..
Benim oğlumun düzeni de seninkiye aynı ama üç saatte bir de çok sık yenidoğan değil ki bunlar. Bir de Dr lar bile uyku öğünü emzirmesini bırakın diyorlar çünkü kesintisiz uyku gece beslenmesinden daha faydalıymuş

darisi umut beyin basina:) ustten ckti ilk. Seffafti icerde beyazlk belliydi sabh oglene dgru igne ucu gbi dis vardi
Cok gecmis olsun canm insallh degildr doktra gotr istersen bide yastik kullanmiyomusun

Sagol bktm bj bisey yedirme sevdasindan verdigide paketli biskuvilerden biz cicibebe bile vermek istemezken o caykeyfi veriyo

Bzmde dugun var esimintarafindan. Nisaninda 4aylikti hira gttgimiz gbi ckmak zorunda kalmistik. Kucaklarina alip huzursuz yapmislardi kv alip masa masa cocukla gezmeye kalkmisti. Korkmustu birsuru insan gorunce okdr sac makyaj abiye emek cocuga bile gelinlik gydirmistim hevesle ama aglayinca kendimizi evde bulmustuk

Nasl yaptn yemek olarakmi yogurtlumu cnm
Sagol cnm

bakiyim bnde gdip
kıymalı bulgurlu pisirdim canım hatta Ece yede yedirdim

Benim oğlumun düzeni de seninkiye aynı ama üç saatte bir de çok sık yenidoğan değil ki bunlar. Bir de Dr lar bile uyku öğünü emzirmesini bırakın diyorlar çünkü kesintisiz uyku gece beslenmesinden daha faydalıymuş
Kızım 6 aydan sonra gece 7 saat falan uyanmadan uyuyodu. Bende gece sütü faydalı diye saat kurup emzirmeye başladım hemde küçük diye. Şimdide alıştı 3 saatte bir kalkıyo mutlaka ve emzirmezsem uyumuyo. Daha küçük diye çok üstünde durmuyorum aslında sütümü alsın diye. 1 yaşından sonra yavaş yavaş azaltmayı düşünüyodum. Geç mi kalmış olurum acaba:/

Kızlar dün gece kabus gibiydi kızım bütün gece kulaklarını elleyip ağladı en son calpol verdim uyudu dru aradım kulak iltihabi tekrarlayabilir getirin bakayım tekrar dedi

Sen sakin ol yine de ama lafını da esirgeme asıl kendisinin değiştiğini de görsün ve kötü yemek, iş vs ne olursa olsun eşinin arkasında durmalı arayıp kötü yaptığını söylememeli . Açıkça konuşun bence halledilmeyecek meseleler değil çünkü

Ben yaptırmadım çünkü araya diş grip vs girdi zatrn yavrumun bağışıklık yetlerdeydi korktum aşı yaptırmaya. Üstüne bi de elektrik kesintisi aşılar bozulmuştur paranoyası sardı beni hepten korktum. Ama 10. Ayda kontrolde hastanede Dr yapacaksa yaptırırım yoksa iki ay daha sıkarım dişimi yaşında karma aşı yaptırırım.

Bu topiği daha erken takip etseydin görürdün valla biz sınır tanımayan anneler olarak elimize ne geçerse yediriyoruz bebeklerimize :)

Ne demek istediğin zaman beklerim. Evet baya yakınlaşdık hatta ben arada Beylikdüzü'ne gitmeye devam edicem :) havalar ısınsın bir çılgın planlarım var sen ve B Bunekibuneki ile Yeşilköy Florya şöyle güzel kahvaltı sahil yapar bebekleri de parka salarız :KK66: zaten üçümüz de çalışmıyor boş boş oturuyoruz :p
Bu arada siz insaflısınız biz ciğer için taa Diyarbakır'a gitmiştik :) iki günde 3 kg alıp dönmüştüm :) oğlan büyüsün azcık niyetimiz var yine gıda turizmine, Antep ve Hatay listemizde :)
Evet evet havalar guzellessin bebelerimizi alip gezmelere gidelim hem onlar sosyallessin hem de biz. Bu ara bana evde gercekten geliyolar cunku. Havalardan midir nedir fenalardayim.

Canim duzenini oturtmussun uyandirma bence ac olan cocuk zaten uyanir. Ben 9. Ay kontrolunde sormustum gece kendi uyanip istemiyosa verme kesintisiz uyku buyume hormonu icin onemli ama uyaniyosa ver bir yasina kdr gece besleyebilirsin demisti. Benimkini yatmadan 45 dk once yediriyorum ve gece bir kere bilemedin nadiren iki kere uyaniyor ve aksam onbucukta yatip sabah 9-10 gibi uyaniyor. Ama meme emmiyor benimkisi biberonla mama aldigi icin bi meme bagimliligi olmadigindan da uyanmiyor muhtemelen.

sağol canım sabah tıkanıklığıydı heralde bi kaç kez aradım annemi bişi yok yeter arama diyo ama akşama kadar rahat etmicek sanırım içim
bizimde 12 veya 1 gibi uyuyor gece mümkün değil daha önce uyutamıyorum kıyametlerde ama gecemiz fena sabaha kadar bir sürü kez kalkar ve emer bazen doya doya bazen bir iki fırt en son sabah 6 buçuk gibi emziriyorum sonra 10 a kadar uyuyo diyo annem ne güzel ki arenin gece uykuları düzene girmiş hiç elleşme aç olsa uyumaz zaten hem böylece gündüz daa ii yer belki
Kızlar dün gece kabus gibiydi kızım bütün gece kulaklarını elleyip ağladı en son calpol verdim uyudu dru aradım kulak iltihabi tekrarlayabilir getirin bakayım tekrar dedi
ay canım umarım tekrarlamamıştır geçmiş olsun

Hoşbulduk canım. Yok canım ya ne kırgınlığı. İlk doğumgünümüz Ali Yasin'in olacak senden fikir alacağız. Başladı mı hazırlıklar?
Kirgin olmadigina sevindim stankim ♥
Inan su an hazirliklarim 0...
Bu aralar asiri huzursuz geceleri uyumuyor...
Maafetti beni resmen...
Zombi gubi dolaniyorum aksama kadar anca dayaniyorum ...
Babasi gelir gelmez atiyorum babasina baygin birkac saat yatip kendime geliyorum...
Hazirliklara birden baslayip bitiricem gibi...

Bacim aciktiginda kendisi uyanir dert etme bence...
Ne guzel uykusu duzene girmis masaallah ♥

Hoşgeldin :) benim oğlumda öyle kıyameti koparıyo. Ama onun iyiligi için babası çekiyo bende el kol başı nevarsa tutuyorum. Mecburen yani.

Benim kahvaltıma çok benziyo ama ben bunun yarısını yiyebiliyorum oda gün aşırı. Bigün musli bigün böyle. Afiyet olsun :)

ben ama doktorum havalanına yakın oturduğum için ısrarla vurdur dedi. Pazartesi vurdurcam. Gerçi 2 ay kaldı ama.

Minnakkartal geçmiş olsun miraya.
Ben de ya böyle ya müsli yapıcam ki ben çok severim misliyi :)

Kızım 6 aydan sonra gece 7 saat falan uyanmadan uyuyodu. Bende gece sütü faydalı diye saat kurup emzirmeye başladım hemde küçük diye. Şimdide alıştı 3 saatte bir kalkıyo mutlaka ve emzirmezsem uyumuyo. Daha küçük diye çok üstünde durmuyorum aslında sütümü alsın diye. 1 yaşından sonra yavaş yavaş azaltmayı düşünüyodum. Geç mi kalmış olurum acaba:/
Tekrar dönmeye çalış bence. Ben hayatta yapamam çünkü oğlum memede yaşayan bi canlı türü :( aç olmasa da bi koklamaya kalkar müptela gibi :/

Çok geçmiş olsun canım

Evet evet havalar guzellessin bebelerimizi alip gezmelere gidelim hem onlar sosyallessin hem de biz. Bu ara bana evde gercekten geliyolar cunku. Havalardan midir nedir fenalardayim.
Ay sorma bana da fena bastı bu kasvetli havalar, bi de taşınma ve üstüne yenilen kazıklar tam hunilik oldum :( bi de biz evlendiğimizde ingiltereye yerleşmeye çalışıyorduk Allah'tan hamile kaldım da plan suya düştü, orda olsam havalar artı azad sebebiyle çoktan intihar etmiştim :/

Ben de ya böyle ya müsli yapıcam ki ben çok severim misliyi :)

Tekrar dönmeye çalış bence. Ben hayatta yapamam çünkü oğlum memede yaşayan bi canlı türü :KK43: aç olmasa da bi koklamaya kalkar müptela gibi :/

Çok geçmiş olsun canım

Ay sorma bana da fena bastı bu kasvetli havalar, bi de taşınma ve üstüne yenilen kazıklar tam hunilik oldum :KK43: bi de biz evlendiğimizde ingiltereye yerleşmeye çalışıyorduk Allah'tan hamile kaldım da plan suya düştü, orda olsam havalar artı azad sebebiyle çoktan intihar etmiştim :/
Nasıl yapcam hiç bilmiyorum. Acıktığında uykusu geldiğinde emmeee diye mızmızlanıp göğsüne yatıyo direk :KK43:

annemi aradım görüntülü az bi mirayı görim diye uyuyomuş aslında bu saatlerde uyumaz ama sabah kalktığından beri ilk kez yatmış neyse annemde uyuduğunu görim teli çevirmiş ay sesimi duyunca yattığı yerden bi doğruldu nasıl çekiyo teli sonra bıdı bıdı hiç susmuyo ananeyi mi şikayet ediyon diyorum gülüyo en son bi baybaylaştık bilmiyorum annem nasıl uyutcak ama içim eridi resmen bi an önce akşam olsaya

Nasıl yapcam hiç bilmiyorum. Acıktığında uykusu geldiğinde emmeee diye mızmızlanıp göğsüne yatıyo direk :KK43:
Aynen öyle. Ben de kolayıma geldiği için yatağımda rmzip sınra da ellerini kollarını sarıp sarılarak uyutuyordum dalınca da yatağına götürüyordum. Dün gece ve bugün öğle uykusunda emzirdikten sonra yatağına bırakıp emziğini verdim, baya döndü debelendi ayağa kalktı falan ama sonunda vurdu kafayı yattı. Tabi bu arada ben onun gözünün göreceği yerde durup bekliyorum ki onu bırakıp gideceğimi düşünmesin diye. Malum bir de kaybetme korkusu başladı ya nereye kaybolacaksam :/

Akşam babasına veriyorum yatana kadar o ilgileniyo herşeyi ona ait :) 3 saatte bir gerçekten çok erken değil mi.
Benimki öyle olsa ellerini ayaklarını öperdim oğlumun . Uyandırma bırak açılınca zaten uyanır. Ben gaz korkusundan saat 7 den sonra bişey yedirmiyorum . Acaba o yüzden doymuyor da gece sık uyanıyor. Ben de geç öğün deneyeceğim bu akşam
Bi yerde okumuştum gündüz doyan bebekler gece açıkmazlarmış. Bi dene bakalım 9 gibi ver istersen. Büyüdüler nasıl olsa belki gaz problemi olmaz.
Canim duzenini oturtmussun uyandirma bence ac olan cocuk zaten uyanir. Ben 9. Ay kontrolunde sormustum gece kendi uyanip istemiyosa verme kesintisiz uyku buyume hormonu icin onemli ama uyaniyosa ver bir yasina kdr gece besleyebilirsin demisti. Benimkini yatmadan 45 dk once yediriyorum ve gece bir kere bilemedin nadiren iki kere uyaniyor ve aksam onbucukta yatip sabah 9-10 gibi uyaniyor. Ama meme emmiyor benimkisi biberonla mama aldigi icin bi meme bagimliligi olmadigindan da uyanmiyor muhtemelen.
Seninkide güzel uyuyanlardan. Arende beni emmiyo ve ortamızda yatıyo bunların etkisi de vardır diye düşünüyorum.
sağol canım sabah tıkanıklığıydı heralde bi kaç kez aradım annemi bişi yok yeter arama diyo ama akşama kadar rahat etmicek sanırım içim
bizimde 12 veya 1 gibi uyuyor gece mümkün değil daha önce uyutamıyorum kıyametlerde ama gecemiz fena sabaha kadar bir sürü kez kalkar ve emer bazen doya doya bazen bir iki fırt en son sabah 6 buçuk gibi emziriyorum sonra 10 a kadar uyuyo diyo annem ne güzel ki arenin gece uykuları düzene girmiş hiç elleşme aç olsa uyumaz zaten hem böylece gündüz daa ii yer belki
ay canım umarım tekrarlamamıştır geçmiş olsun
zordur seniki de ya uykusuzluk insanı çok yıpratıyo. İnş. sizinde en kısa zamanda aren gibi uykunuz olur :)

Kirgin olmadigina sevindim stankim ♥
Inan su an hazirliklarim 0...
Bu aralar asiri huzursuz geceleri uyumuyor...
Maafetti beni resmen...
Zombi gubi dolaniyorum aksama kadar anca dayaniyorum ...
Babasi gelir gelmez atiyorum babasina baygin birkac saat yatip kendime geliyorum...
Hazirliklara birden baslayip bitiricem gibi...

Bacim aciktiginda kendisi uyanir dert etme bence...
Ne guzel uykusu duzene girmis masaallah ♥
Öyle yapayım artık. Bi de yatağına alıştırırsam çok iyi olacak.
geçmiş olsun evt tekrarlayabiliyor malesef. İnş. iyileşir hemen.

Aynen öyle. Ben de kolayıma geldiği için yatağımda rmzip sınra da ellerini kollarını sarıp sarılarak uyutuyordum dalınca da yatağına götürüyordum. Dün gece ve bugün öğle uykusunda emzirdikten sonra yatağına bırakıp emziğini verdim, baya döndü debelendi ayağa kalktı falan ama sonunda vurdu kafayı yattı. Tabi bu arada ben onun gözünün göreceği yerde durup bekliyorum ki onu bırakıp gideceğimi düşünmesin diye. Malum bir de kaybetme korkusu başladı ya nereye kaybolacaksam :/
Ben emzirirken uyumasın diye gündüzler çok uğraştım. Ona alıştı çok şükür. Uykudan önce mutlaka emiyo. Sonra yatırıyorum ben yüzünü okşarken uyuyo. Bizimki biraz meme değilde süt bağımlılığı sanki:KK53:
Yarım kabak dolması yarım kırmızı biber dolması yiyo kıymalı. Üzerine bide emdi öyle uyudu bu öğlen mesela.:KK53:

Back
X