2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Teşekkür ederim kızlar iyilessin artık o perişan ben perişan oglum dra giderken evde kaldı gelmek istemedi komşunun kızı gelmiş her yer çiğdem kabuğu kitap defter kâğıt cildircam koca kafalı ogluma kimseye kapıyı açma dedim birde geçen gün de aynısı olmuştu zaten uykusuzum Eceyle uğraşmaktan bir iş yapamiyorum hergun çocuk sırtına çantasını alıp bize geliyor herkesin evi yağ dök yala bizim ev çocuktan geçilmiyor evde yokum yahu ne gonderiyorsun çocuğu ay vallahi kafayı yicem artik

geçmiş olsun
teşekkür ederim kızlar simdi çıkrık drdan tekrarlamış kulak iltihabi Dr ısrarcı olmanın anlamı yok antibiyotik kullancaz dedi ben enfeksiyon olduğunu düşünmemiştim ama enfeksiyon olabilir geçmediği için dedi ve kesinlikle yatırarak yedirme dedi ben artık mama sandalyesini kullanıyorum zaten

Teşekkür ederim kızlar iyilessin artık o perişan ben perişan oglum dra giderken evde kaldı gelmek istemedi komşunun kızı gelmiş her yer çiğdem kabuğu kitap defter kâğıt cildircam koca kafalı ogluma kimseye kapıyı açma dedim birde geçen gün de aynısı olmuştu zaten uykusuzum Eceyle uğraşmaktan bir iş yapamiyorum hergun çocuk sırtına çantasını alıp bize geliyor herkesin evi yağ dök yala bizim ev çocuktan geçilmiyor evde yokum yahu ne gonderiyorsun çocuğu ay vallahi kafayı yicem artik
Aynen öğlen bende postaladim komsununkini Zeynep le aynı yastalar aynı okuldalar daha okuldan gelir gelmez kapıyı vurdu zeynebin yanına gelebilirmiyim diye kardeşim ne zaman yemeğini falan yedi bu çocuk ödevi falan yokmu daha gelir gelmez gonderiyosun zaten benim 3 tane bide seninkinemi bakcilik yapıcam. Yiğit uyuycak zeynbinde çok ödevi var senin yokmu dedim ben yaptım diyo o zaman biraz da test falan çöz gitte hadi dedim. Eminim bozulmuştur annesi amaan bozulursa bozulsun hep aynı şeyi yapiyodu bugün anlamistir istemwdigimi.

Çok şükür canım inşallah cabuk atlatirsiniz
teşekkürler ,ece de hemen düzelir inşallah,ben antibiyotiklere önyargılı değilim peditusa olduğu kadar ,kulak iltihabı kendiliğinden geçer diye beklemesine anlam veremedim doktorunun,her tür ufak burun akıntısına dahi psödoefedrin türevi kafa yapıcı şeyleri hemen verirlerken hem de :KK64:

teşekkürler ,ece de hemen düzelir inşallah,ben antibiyotiklere önyargılı değilim peditusa olduğu kadar ,kulak iltihabı kendiliğinden geçer diye beklemesine anlam veremedim doktorunun,her tür ufak burun akıntısına dahi psödoefedrin türevi kafa yapıcı şeyleri hemen verirlerken hem de :KK64:
Kendi atlatır diye bekledi ama yok keşke baştan verseydi günlerdir sikintiliyiz

Çok geçmiş olsun . İnşallah ilaçlar hızlıca toparlar. Ben mama sandalyesini de yatırıp yediriyorum :KK43: bizimki oturur pozisyonda ağIndakini anında tükürüyor yutmuyor :KK43:

Ben de sabaha karşı dayanamayıp aldım ama daha fena uyutmadı beni. Çok kötü yatıyor her yanım ağrıdı
kerem de yarı yatar pozisyonda biraz da istemeden besleniyor yerçekimi kanunu işte

Canim cok geçmiş olsun sizede.

Eve su sipariş ettim oğlum benden önce davrandı. Azad ve damacanası :) oyuncaklarını döktüm yok hiçbirinin yüzüne bakmıyor :)
ne saniyorlarsa damacanayi umutta mutfaga gelince ilk damacanaya kosuyor sonra sansini bulasik makinasi simdiki gozdeside cekmece ve dolaplar:(

Ben de sevmen ama bikaç dal da kesmez heralde. Zaten maşallah benim süt bitecek gibi değil . EmZiriyorum ayrıca sağıyorum :)
Masallah canm
Aynı beslenmemızde kilomuzda aynıymış cnm etı de çok severım yanında salata iyi gider
isin garip yani hamilekaldgim kilonunda altindayim yiyerek. Istahm okdr acikki esim hamileyken byle yemedgimi syluyo.

@emiragan benimki masallah subhanallah dogudugundan beei uykusu cok iyidir. Allah dagina gore kar veriyor herhalde. Uykusuzluk beni cildirtabilecek nadir seylerden biri. Beni de yemegi zorladi bugune kadar ama diger arkadaslarin anlattigi tarzda zirt pirt uyanma sorunum veya gunduz uyku problemimiz olmadi. Cok sukur gunduz 12.30-1 gibi yatar 1 saat uyur sonra 4.30-6 arasi saatte uyur bir saat de o zaman uyur aksam onbucukta da yataktayiz. Gece bir kere ya kalkar ya kalkmaz. Masallah subhanallah.
A apriori11 benimki de damacana sevdalisi bir de elektrik supurgesi. O ladar oyuncaga verdigim paralara yazik yuzune bakmiyor. Bir de cekmeceleri bosaltio ben de aynen yerine koyduruyorum bunu oyun yapmis durumda bana fenaliklar geldi. Ama o mutlulugunu izlemekte pahabicilemez gercekten.
Bu arada oyuncaklarindan aparatlari kutuya koymayi hangisi araba hangisi kopek hangisi lkuzu dedigimizde ayirmayi, telefonu kulagina goturmeyi, kumandayi eline alip tv ye dogrultup basmayi, ki yaninda sayili tv izlenmistir nasil becerio bilmiorum ve bir kac kelimeyi atti havhav gel tokam nerde gibi oyunlari ogrendi. Birdeno ic ice gecmeli silindirli oyuncagini artik agzina sokmak yerine yerine takmayi tercih ediyor :)

Aynen öğlen bende postaladim komsununkini Zeynep le aynı yastalar aynı okuldalar daha okuldan gelir gelmez kapıyı vurdu zeynebin yanına gelebilirmiyim diye kardeşim ne zaman yemeğini falan yedi bu çocuk ödevi falan yokmu daha gelir gelmez gonderiyosun zaten benim 3 tane bide seninkinemi bakcilik yapıcam. Yiğit uyuycak zeynbinde çok ödevi var senin yokmu dedim ben yaptım diyo o zaman biraz da test falan çöz gitte hadi dedim. Eminim bozulmuştur annesi amaan bozulursa bozulsun hep aynı şeyi yapiyodu bugün anlamistir istemwdigimi.
Hadi gözunuz aydın canım bizim alt taraf bembeyaz her an çıkacak gibi üstü pek göremiyorum iki tane var bizim diş çocuk konusu da iyi yapmissin canım uç çocukla insanin nevri dönüyor zaten kaldiramiyor başka bir çocuğu ben bundan biktim artik geliyor aksama kadar gitmiyor çocuk AC mi tok mu merak etmiyor ben gondermiyorum ama devamlı gönderiyor evde yokum neden gönderiyorsun gecen gün de Yoktum bir geldim bizde inan canım kaldiramiyorum artık biraz sessizlik rahatlık istiyorum geliyor ödevler biz de yapılıyor her gün annesi haftaya doğum yapacak annem eşim görüyorlar böyle yandın sen diyorlar kendisi ben doğum yaptigimda aylarca kapımı açmadı valla bir yere kadar bir gün kabul etmem o da ona gore davranır

Herkes kendi çocuğuna zor bakıyo bu ne anlayışsızlık gönder evıne ay kızdım ya hu

Back
X