Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gider inşallah canım ben reglim geciktimi sisiyorum yüzüm ve karnimda özellikle şişlik oluyor regl olunca normale dönüyorumbende inşallah regli olunca şişkinliğim gider
aynen bende yapicam artk yok yani olmucak boyle yuvarlancam yakindaDiyet yanında spor da hizlandiriyo canım. Ben bisikletin faydasını gördüm onun yanindada sabahları ılık limonlu suyunda faydası çok Bence.
İnşallah Mira da uyur sen de dinlenirsin canımEn son yedide yarım saat uyumuştu ama hiç uyucak gibi değil
Ay nihayet bitti sayfalar, bikaç saat yoktum 100küsür mesaj olmuş:/
Ikiniz de delimisiniz ya çocuk uyuyorken uyanık durulur mu, ben azad uykudayken anında kafayı vurup yatıyorum sabahları
Çok geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun inşallah paşaya bulaşmaz
Ben içiyorum valla
Ben de yılın birkaç haftası konyadayım eşimin memleketi orası. Geldiğimde zaferde takılırız![]()
Valla seninkide arene cilve yaptı :)
Sizede afiyet olsun :)
Bende de var aynı kitaptan bende bakıyorum.
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok
Arkadaşlar birşey soracağım benim hamilelikleki şişkinliğim hala gecmedi lohusaykende kanamam cok olmadi ve halada regli olmadim bundan olabilr mi regl olan arkadaslar sizde farklılık oldumu
Öncelikle oğluma ve bana yapmış olduğun güzel yorumlar için çok teşk. ederim. İkinci bi teşekkürü de hepinizi çok eskiden tanımama ve buna karşı sizin beni yeni tanımanıza rağmen çok sıcak kanlılıkla yaklaşıp durumu buluşmaya kadar getirdiginiz için teşekkür ederim :) ayrıca kendi adıma çok rahat ettim herşey çok güzeldi.. En yakın zaman da bende görüşmek isterim..Bugünki bulusma icin yorum yapmak istyrmvideoda hepinizin bebisleri ayri ayri cok tatli tek erkeğimiz @AreN5 cok efendiydi masallah miracik cok güleç Öykü sıcakkanlı bi bebek B Bunekibuneki nin bebisi de cok seker gelelim annislere @minnakkartal daha oncede demstn sen bana tanıdığım biri gibi geliosun tam tahminimdeki gbydn konuşkan sicak , B Bunekibuneki ztn burdan dil gibi ortak arkadaşlarımız ve mekanlarımiz olunca o sanki benim senelerdr tanidgim biri, enaz muhabbeti burda @AreN5 le yaptgmz halde onla da yabancılık çekmedik forumdaki ennnn eski Konuları bile konustuk @oslew de cok cici bicir bicir kim derdi izmirden oo gelckte taniscaz
Fikir benden cktigi icin tedrgndm hep rahat ederlermi vs diye umarım rahat etmişsinizdir ben cok memnun oldm ins havalar güzellesnce daha da kalabalik olarak acik mekanlarda buluşmak uzre![]()
Gökçede hiç uyumadı dün gündüz . Gece hiç uyanmadan uyudu :)şimdi uyandı sıpa.Hmm bayada olmuş.yiğit gündüz hiç uyumadi gibi bişey o yüzden şimdi yorgun yorgun uyuyo.
hahahhhhh ayy cok guldm[/QUOTE]evt hirada cok sevdi afiyet olsun betuse:)
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))
Arkadaşlar birşey soracağım benim hamilelikleki şişkinliğim hala gecmedi lohusaykende kanamam cok olmadi ve halada regli olmadim bundan olabilr mi regl olan arkadaslar sizde farklılık oldumu
Bugünki bulusma icin yorum yapmak istyrmvideoda hepinizin bebisleri ayri ayri cok tatli tek erkeğimiz @AreN5 cok efendiydi masallah miracik cok güleç Öykü sıcakkanlı bi bebek B Bunekibuneki nin bebisi de cok seker gelelim annislere @minnakkartal daha oncede demstn sen bana tanıdığım biri gibi geliosun tam tahminimdeki gbydn konuşkan sicak , B Bunekibuneki ztn burdan dil gibi ortak arkadaşlarımız ve mekanlarımiz olunca o sanki benim senelerdr tanidgim biri, enaz muhabbeti burda @AreN5 le yaptgmz halde onla da yabancılık çekmedik forumdaki ennnn eski Konuları bile konustuk @oslew de cok cici bicir bicir kim derdi izmirden oo gelckte taniscaz
Fikir benden cktigi icin tedrgndm hep rahat ederlermi vs diye umarım rahat etmişsinizdir ben cok memnun oldm ins havalar güzellesnce daha da kalabalik olarak acik mekanlarda buluşmak uzre![]()
Yiğit 1 e kadar uyudu birden sonra cozurttu. resmen taklalar atıyo besiginde uyurken ben duzeltiyorum o üstünü aciyo dön dön sabahi ettik.7 dede tamamen uyandı artık.Gökçede hiç uyumadı dün gündüz . Gece hiç uyanmadan uyudu :)şimdi uyandı sıpa.
hahahhhhh ayy cok guldm
Burası çok soğukkkk :.(Gunaydnn hava cok guzel biz kahvaltiya kacar haftasonlarini cokseviyorum calismadgim halde