Günaydın kızlar artık kafayı yemek üzereyim sürekli ağlayan,yemek yedirmesi işkence olan,uyumayan uyusa bile sizi uyutmayip gece 11:30 dan sabah 9:30 a kadar ayakta sallanan,emmesi 8 aydır sıkıntılı ve sadece uykuda zar zor beslenen,süt ve süt ürünleri dahil birçok gıdaya alerjisi olan,huzursuz ve mutsuz bir bebeğe sahibim. Allah yokluğunu gostermesin ve olmayanlara da nasip etsin. Ben artık çok zorlanıyorum aylardır bende elif gibi diyetteyim doğru düzgün bişey yiyemiyorum vucudumun takati kalmadı üstüne birde uykusuzluk ve yorgunluk eklenince. Bütün bu cabalarima mutlu edemedigim kızım ve elif yüzünden yaşanan hergün tartisma ve kavgalar evliligimi bitirme noktasına getirdi. Şu forumda benim kızım kadar sorunlu olan bir bebek yok varsa bile ya yardımcısı yada aileden birileri var. Tek başıma yetemiyorum ve bakicida bulamıyorum bir kişi geldi iki ay önce 3 gün zor dayandı yapmayacağım dedi ve benim bir umudum daha söndü. Allah bebislerinize sağlık,huzur versin sakın yanlış anlamayın kesinlikle kıskançlık vs.yok aklimda sadece bebegimi sizlerinkinden daha fazla otekilestirmek istemiyorum. O yüzden artık foruma girmeme kararı aldım. Belki böyle daha mutlu ,evliligimi kurtarabilir ve bebeğim için ümitli olabilirim. paylaşımlariniz ve yardımlarınız için teşekkür ediyor aileniz ve bebeginizle birlikte sağlık ve huzur diliyorum. Hoscakalin...