2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de mi oyle yapsam:KK66:

Vuuuvv citir hatun:))ben gecen hafta 60.2 dm.bu hafta 61.5 olmusum:KK14:

Ben dun yaptim temzligi:cool:hava soguktu cikamadk emreyi verdm babasina dip kose temzledim:21:kolay gelsin sana:)
Ben de temizlik yapmaya niyetleniyorum esime veriyorum eceyi bes dskika sinra yanimdakar gel de temizlik yap;)

Hasta olan minik kazalar yaşayan kuzulara geçmiş olsun Alıntı yapamadım mira pek uyumuyo kucak istiyo sürekli halsiz ama uyuyamıyor doktoru viral enfeksiyon dedi tıkanıklığı için sprey verdi şu acil doktorlarını anlamak mümkün değil şuan ateş 37 buçuk yaz erken geldi miraya Şort askılı takılıyo bi kaç gün Sürer ateş takibi yapın düşürün atlatır dedi yarın nasıl işe gidicem bilmiyorum inşallh sabaha kadar toparlarız hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız kızlar
Gecmis olsun ins yukselmez bidaha mira kat kat giyinmekten sıkılmış ben bi ates yapayimda soysunlar demis heralde

Ben de temizlik yapmaya niyetleniyorum esime veriyorum eceyi bes dskika sinra yanimdakar gel de temizlik yap:KK66:
Aynen. Eşim iki dk sonra sesleniyor annesiiiiii :p kendisi de kahvesini sigarasını alıp hoopppp balkona. Iki dk sonra da canı sıkılır, ya boşver temizliği bi haftasonumuz var hadi çıkalım der herşey yarım kalır. O yüzden ben haftaiçi daha rahat iş yapıyorum, eşim azaddan beter ayak bağı çünkü :)

Aynen. Eşim iki dk sonra sesleniyor annesiiiiii :p kendisi de kahvesini sigarasını alıp hoopppp balkona. Iki dk sonra da canı sıkılır, ya boşver temizliği bi haftasonumuz var hadi çıkalım der herşey yarım kalır. O yüzden ben haftaiçi daha rahat iş yapıyorum, eşim azaddan beter ayak bağı çünkü :)
Bizim bebislerin dogum gunu huylari da ayni babalarinin huykari da ayni cikti;)

C
Ateş huysuzluk olmasında aman. Yinede 2 haftadır geçmemesi sinir etti beni
Cok sukur onkar yokay
Ateş huysuzluk olmasında aman. Yinede 2 haftadır geçmemesi sinir etti beni
Aynen surekli burnunu aciyorum.Dun aksam sanirim tahrip etmisim az kan geldi odum koptu neyseki tahripten mis.Havalarin dengesizli eee bide hava degisimi de oldu boyle oldu.

Maşallah canım supersin:KK9:
Teşk. ederim. Yaklaşık bir aydır hem diyet hep spor yapınca geri dönüşümü çok güzel oldu :)
Ben de mi oyle yapsam:KK66:

Vuuuvv citir hatun:))ben gecen hafta 60.2 dm.bu hafta 61.5 olmusum:KK14:

Ben dun yaptim temzligi:cool:hava soguktu cikamadk emreyi verdm babasina dip kose temzledim:21:kolay gelsin sana:)
Yok daha değilim önce 54 sonra 52 olunca olcam :)
Hasta olan minik kazalar yaşayan kuzulara geçmiş olsun Alıntı yapamadım mira pek uyumuyo kucak istiyo sürekli halsiz ama uyuyamıyor doktoru viral enfeksiyon dedi tıkanıklığı için sprey verdi şu acil doktorlarını anlamak mümkün değil şuan ateş 37 buçuk yaz erken geldi miraya Şort askılı takılıyo bi kaç gün Sürer ateş takibi yapın düşürün atlatır dedi yarın nasıl işe gidicem bilmiyorum inşallh sabaha kadar toparlarız hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız kızlar
Tekrar geçmiş olsn cnm. Yıllık izin kullansan yada durumu açıklayıp 1 2 gün daha izin alsan. Gerçi alamasanda mira emanet ellerde.

Aşağıdaki çocuklar resmen tepiniyorlar. Biri fena düştü ağlıyor ve diğerlerine bağırıp duruyor. Gökçeyi zar zor uyuttum inşallah uyanmaz.

Teşk. ederim. Yaklaşık bir aydır hem diyet hep spor yapınca geri dönüşümü çok güzel oldu :)

Yok daha değilim önce 54 sonra 52 olunca olcam :)

Tekrar geçmiş olsn cnm. Yıllık izin kullansan yada durumu açıklayıp 1 2 gün daha izin alsan. Gerçi alamasanda mira emanet ellerde.

Benm hedef 57-58:))o zaman ben de citir olcm:21:

@minnakkartal canım çok geçmiş olsun biran önce toparlar insallah.
@AreN5 tebrikler canim zaten fistik gibisin :)
Ben de dietin bitmesini bekliorum lahmacun cigkofte ve tatli yemek istiyorummmmm :) az kaldi az sabir. Benim de hedefim 52 ve insallah haziran itibariyle ulasmis olcam :)
Yaramazlarinizi takip edemiyorumm resmen bu ne hizli ilerliyo sayfalar.
azerikizi91 azerikizi91 dogumgunun kutlu olsun canimm
Bulusmaya istinaden ben de bisiler karalamak istiyorum.
L Lilium3 onerisiyle gittigimiz mekan bebekler ve bizim icin inanilmaz rahatti kendisine tesekkuru bir borc bilirim. Kendisini daha onceden tanidigim icin ve ortak paydamiz oldugu icin onunl sanki senelerdir gorusuyo gibiyim.
@minnakkartal tam tahmin ettigimiz gibi bicir bicir sevimli cok tatli bir anne keza kizi da ole :)
@oslew de tam bekledigim gibi sicakkanli konuskan ve cok tatliydi oyku tam bir cimcimeydi.
@AreN5 de gayet hos kibar genc bir anne oglu ise masallah beyefendiligin timsali. Alan rahat eder ilerde :)
Son olarak hepsinin ortak ozelligi cok guzeller ve cok sicakkanlilar ve cok samimiler ve cok tatli dilli guzel annelerdi. Hepinizle tanistigima cok memnun oldum. Bir dahaki bulusmaya gorusmek uzere insallah :)

Back
X