2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Olmak istedigim insan tipi:KK39:yiyip kilo almamak:-)
Ben yEmiyorum ama:) yesem kilo alırımda yemek yemeyi sevmiyorum.
26 yaşındayım şu yaşıma kadar safinaz iskeletor kuru kemik falan gibi yakıştırmalar boşca yapılan biriydim. Kemiklerim sayılır böyle giydiğin yakışmaz.
Hamilelikte öyle bir iştahım açıldı ki anlatamam 30 kilo aldım. Başta kendim olmak üzere beni tanıyan herkesi de şoka uğrattım. :KK53:
30 kiloda fazla tabi ama 10 kilo verirsen çok iyi olacak dahada vermem inşallah diyodum. Doğumun ertesi günü iştahtan eser kalmadı. Kendimi zorlarsamda midem bulanıyo kusuyorum.28 kilo vermişim.
Sağlıklı bi durum olsa çok takmıcam ama bu kadar az beslenince dinçte kalamıyosun. Pestilim çıkıyo akşama.:kk77:

Bu ateş nası bişi ya bi saatte bir iniyo çıkıyo tam seviniyoruz başa dönüyoruz
Bu arada abim miranın burnunu çekemediğinizden ve tıkanıklık arttığı için çin Yağı getirdi çok şükür o ii geldi tavsiye ederim

Bu ateş nası bişi ya bi saatte bir iniyo çıkıyo tam seviniyoruz başa dönüyoruz
Bu arada abim miranın burnunu çekemediğinizden ve tıkanıklık arttığı için çin Yağı getirdi çok şükür o ii geldi tavsiye ederim
İnşallah düşer canım çin yagi ilk defa duydum nasıl kullanılıyor aklımızda bulunsun

Inşallah şuan sakin anımızdayız
Canım kıyafetinin yakasına bi damla damlatıyosun kokusu rahatlatıyo yatarkende yastığına damlatıyosun
Benim oglanlarinda çok sık burnu tikaniyor büyük oğlumun polen alerjisi var ilkbahar ve sonbaharda sprey ve alerji ilacı kullanıyor alıp deneyeyim bende teşekkür ederim

Back
X