2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben cok abartmadan veriyorm canm.cicibebe de hipp in biskuvisini de verdm hic de problem olmadi baska gidalarda.ne versen ogutuyo degirmen gibi:))ekmegi sabah verdysem aksm vermiyorm.muhallebi de yediriyorm aksamlari.ay ne bile ya cok da pimpirikli olmak istemiyorm.
Bende istemiyorum aslında ama kendimede engel olamıyorum. Sağolsun eşimin hiç bi faydası olmuyo o benden pimpirikli.
Hippin bisküvisini almayı düşünüyorum bende eline vermek için. Dizginlicem artık kendimi. Zaten bi yerden sonra maddi olarak karşılayamam bu durumu

ben kızıma verilir verilmez herşeyi denedim yeter ki yesin umuduyla ne ne kadar zararlı düşünmedim bile sonuç ortada hala inatla bişi yemiyor zorlarsam kusuyor yemek saatleri dışında keyfi yerinde mutlu bir bebek sanırım artık miranın çıtı pıtı hallerini kabul edip daha fazla zorlamıycam zaten işede yaramıyo sadece bizi mutsuz ediyorum :(

ben kızıma verilir verilmez herşeyi denedim yeter ki yesin umuduyla ne ne kadar zararlı düşünmedim bile sonuç ortada hala inatla bişi yemiyor zorlarsam kusuyor yemek saatleri dışında keyfi yerinde mutlu bir bebek sanırım artık miranın çıtı pıtı hallerini kabul edip daha fazla zorlamıycam zaten işede yaramıyo sadece bizi mutsuz ediyorum :KK43:
Bende böyle bi çocukmuşum. Annem oturur ağlarmış. Ama ne yapsada yemezmişim. Hala öyleyim yemiyorum. Zorlayıncada iyice tiksinip kusuyorum:(
Sağlığı yerindeyse dert etmemeye çalışın bazı insanlar böyle oluyo:/

Aynen ben de:kk77:

Hadi ya.gormek istiyorm valla azadin yaramazliklarini:KK70:

@AreN5 cnm ben de kullanyorm cicbebe ekmegni buzdolabi posetine koyuyorm normal mutfak dolabinda zaten.bendeki tuketm tarihi 2016.kizarmis ya zaten bisey olcgni zannetmiyorm
Peşinde dolanan ben olmasam videoya çekip koyarım ama pek mümkün değil o da :/

Bende kizima minik sandalye aldim oturtuyorum atliyo tekrar oturtuyorum yine atliyo bayiliyo oynamaya
Oturma odasını boşalttım resmen . Tv Ünitesi'ni attım, Tv'yi duvara monte ettik, bi koltuk bi orta sehpa var ama o da onlara tırmanıyor. En son tüm eşyaları atıp evi silikon kaplıycam, kafama da huni takıp oğlumu izliycem

Kızımın fasülye yerkenki tipine bakarmısınız:KK53:
çok şeker bide ne yediğimden emin dğilim halleri var sanki üstünde :))

Bende böyle bi çocukmuşum. Annem oturur ağlarmış. Ama ne yapsada yemezmişim. Hala öyleyim yemiyorum. Zorlayıncada iyice tiksinip kusuyorum:KK43:
Sağlığı yerindeyse dert etmemeye çalışın bazı insanlar böyle oluyo:/
benimde tek tesellim kızım ilerde ne yese kilo almayan ki malum genişlemeyen yağ hücreleri mevcut herkesin bu konuda gıcık olduğu bi insan olur şeklinde :KK53:

benimde tek tesellim kızım ilerde ne yese kilo almayan ki malum genişlemeyen yağ hücreleri mevcut herkesin bu konuda gıcık olduğu bi insan olur şeklinde :KK53:
Sevdiği yediği bi iki şey tespit et ve sürekli onları ver bence. Ben kusma dönemi hep öyle yaptım. Yavaş yavaş alıştı. Reflü tedavisi nasıl gidiyo bî arada. Gerçi araya kötü ateşlenme girdi ama inşallah hızlıca toparlar miracık

Dimi daha iyi:))
Ben o kadar az yememe rağmen bünyem çok sağlamdır. İnşallah kızınızda iyi olur. Minyon tipli mini

Ben kızımın odasını anaokullarındaki puzzle minderler var ya onlarla kaplamayı düşünüyorum. Hem darbe emiyo hem ısı yalıtımı yapıyo hemde güzel görünüyo. Nasıl olur hiç bilmiyorum ama. Kp im sponsor oldu ama emin olamıyorum

Sevdiği yediği bi iki şey tespit et ve sürekli onları ver bence. Ben kusma dönemi hep öyle yaptım. Yavaş yavaş alıştı. Reflü tedavisi nasıl gidiyo bî arada. Gerçi araya kötü ateşlenme girdi ama inşallah hızlıca toparlar miracık
miranın sevdiği tek şey anne sütü sanırım onu da sadece emerek istiyo ben yokken koca günde biberon anca içiyo aralarda bazı günler tarhana yiyo ondan da çabuk sıkılıyo birazda kahvaltı yapıyo muhallebi bir iki kaşıktan öteye geçemedik
reflü tedavisinin ilk haftası ilacı redderek ya da kusarak geçti diğer hafta tam alışır ki oldu ki kusmalarda baya azaldı ama araya ne yazık ki hastalık girdi o arada ilaç falan veremedim zaten haftasonu tekrar başlıcaz ama yine alışma süreci derken bir ay olmuş olucak yani bu ay çok verimli olmadı

@kmltm canim ben her yere yanimda goturuyorum yere koyup her yerde eline farkli bisi veriyorum asla yalniz kalmaz cok bunalirsamda besiginin icine koyuyorum yanina azcik oturayim dinleneyim diye ordada kenarlardan tutunup yurumeye calisiyor surekli panik halde oluyorum bu donemde gececek ama simdi pesimizden bu kadar ayrilmazken ergenlikte bizi begenmeme durumu varya o aklima geliyo iste ozaman sinir oluyorum

Ama annesi avatardaki tatliga bakarmisin boşver aglamasini:))

Valla bugun daha beter ya bi susmadi her halta agliyo ya delrcm artik.esim de aramis annemi cagir madem diyo:KK62:sakinn oyle bisey yapma dedim:mad:

Bende istemiyorum aslında ama kendimede engel olamıyorum. Sağolsun eşimin hiç bi faydası olmuyo o benden pimpirikli.
Hippin bisküvisini almayı düşünüyorum bende eline vermek için. Dizginlicem artık kendimi. Zaten bi yerden sonra maddi olarak karşılayamam bu durumu

Ben eline verdm kusmustu canm tabi bikac ay onceydi bu simdi yer herhalde.

Peşinde dolanan ben olmasam videoya çekip koyarım ama pek mümkün değil o da :/

Oturma odasını boşalttım resmen . Tv Ünitesi'ni attım, Tv'yi duvara monte ettik, bi koltuk bi orta sehpa var ama o da onlara tırmanıyor. En son tüm eşyaları atıp evi silikon kaplıycam, kafama da huni takıp oğlumu izliycem

Ben de kapladm tv sehpasini ama tutunup kalkiyo tv izliyo ordan:KK43:bi de kose tk var odada o kadar sehpayi da kaldrdm

@kmltm canim ben her yere yanimda goturuyorum yere koyup her yerde eline farkli bisi veriyorum asla yalniz kalmaz cok bunalirsamda besiginin icine koyuyorum yanina azcik oturayim dinleneyim diye ordada kenarlardan tutunup yurumeye calisiyor surekli panik halde oluyorum bu donemde gececek ama simdi pesimizden bu kadar ayrilmazken ergenlikte bizi begenmeme durumu varya o aklima geliyo iste ozaman sinir oluyorum

Ya aglamasa sikinti olmyck nefret ederdim mizmiz cocuklardan bugun benmki oyle:mad:normalde yapmazdi hic

Valla bugun daha beter ya bi susmadi her halta agliyo ya delrcm artik.esim de aramis annemi cagir madem diyo:KK62:sakinn oyle bisey yapma dedim:mad:

Ben eline verdm kusmustu canm tabi bikac ay onceydi bu simdi yer herhalde.

Ben de kapladm tv sehpasini ama tutunup kalkiyo tv izliyo ordan:KK43:bi de kose tk var odada o kadar sehpayi da kaldrdm

Ya aglamasa sikinti olmyck nefret ederdim mizmiz cocuklardan bugun benmki oyle:mad:normalde yapmazdi hic
Belki diş çıkacaktır canım Ece diş çıkaracağı zaman daha bir mız mız oluyor

miranın sevdiği tek şey anne sütü sanırım onu da sadece emerek istiyo ben yokken koca günde biberon anca içiyo aralarda bazı günler tarhana yiyo ondan da çabuk sıkılıyo birazda kahvaltı yapıyo muhallebi bir iki kaşıktan öteye geçemedik
reflü tedavisinin ilk haftası ilacı redderek ya da kusarak geçti diğer hafta tam alışır ki oldu ki kusmalarda baya azaldı ama araya ne yazık ki hastalık girdi o arada ilaç falan veremedim zaten haftasonu tekrar başlıcaz ama yine alışma süreci derken bir ay olmuş olucak yani bu ay çok verimli olmadı
Olsun canım yine baştan başlayın İnan çok faydasını göreceksin. Isterse yine yemesin, azad da hala sevmediği şeyi yemez öğürüyor ama rn azından o lanet kusmalar bitti şükür.

Şu saat oldu daha kahvaltı yapmamıştım , 2 kere yarımşar saat uyudu onlarda da ütü ve çamaşır yıkama işlerini yaptım. Tam bi omlet yapayım dedim uyandı. Onu bile yedirmedi. Sanki çok iştahlıymış gibi elindeki herşeye de salça oluyor gıcık :)
@kmltm , biz De tv yi duvara astık, ulaşamasın diye de yükseğe astık. Ama benim uyanık bücür izlerken boynu ağrımasın diye orta sehpaya çıkıp dizlerinin üzerinde dikilip izliyor :)

Şöyle ki tv ve benim bücür

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    image.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 109
Back
X