2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Akaibu resim çekebilirmisin? Süt bozuk olunca kaynama aşamasında belli eder kendini. O zaman kesilir. Muhtemelen sıcak mayalamışsındır.
Kayınvalideme gösterdim maya kesilmiş süt yeterince soğumadan koymuşsun dedi. Bişey olmaz yeyin dedi kendi yedi hatta güzel diye:KK53:
Gökçeye vermiyimde yinede. Ona ayrı yapıyım bari

Ya gerçekten deliricem artık sabahın 8 inden beri yani tam 10 saattir oğlum koltuğa sehpaya çıkıyor ben indiriyorum yaklaşık 8000 kez falan olmuştur. Kollarımın kopmasına mı yanayım, deli gibi sürekli aynı şeyi yaptığımıza mı yanayım. Şeytan diyo bırak kafa üstü çakılsın aşağı ikimiz de rahat edelim
Benimkide hiç emeklemiyo iki parmağımdan tutuyo akşama kadar yürüt diyo.
Sizinki daha zormuş. Bizde en azından düşme tehlikesi yok.
Hakikaten bazen başkası olsa sabretmez diyo insan...:(

Cnm somonu havuçu patatesi bi iki damla limonu buharda haşlıyorum. Ayrı bi yerde çok az tereyağını eritip içine un koyup kavuruyorum. (Unu iyice kavuruyorum kokusu ve tadı gitsin diye ama çok da yakma) sonra üstüne su alıyorum. (Ben unu biraz sulu yapıyorum çünkü buharda piştigi için susuz oluyo) ikisini birleştirip blendır yapıyorum. Gökçe pütürlü yiyorsa ezip verirsin ama unu süzgeçten geçir stersen. Çünkü topak topak oluyo belki midesini bulandırır.
Teşekkür ederim canım :)

Kızlar ATV de tilya çayı tarifi veriyor Saraçoğlu
ilk kez duyuyorum nası yapılıyo tabi en önemlisi sütü etkiler mi ki

Bu kız delirtcek beni mutfağa gittim arkamdan ağlayıp kendini geriye doğru attı kafasını vurdu yanından ayrılınca bunu yapmaya başladı
kuzum ya şu sıra kaybetme korkusu mu yaşıyolar ne mirada beni sürekli gözünün önünde istiyo odadan çıkayım kıyamet

Ya gerçekten deliricem artık sabahın 8 inden beri yani tam 10 saattir oğlum koltuğa sehpaya çıkıyor ben indiriyorum yaklaşık 8000 kez falan olmuştur. Kollarımın kopmasına mı yanayım, deli gibi sürekli aynı şeyi yaptığımıza mı yanayım. Şeytan diyo bırak kafa üstü çakılsın aşağı ikimiz de rahat edelim
canım Allah kolaylık versin ben emeklerken oradan oraya al yoruluyorum azadın hareketliliğine güç yetirmek zor

bizde dünden beri sıralamaya başladık :))

Benimkide hiç emeklemiyo iki parmağımdan tutuyo akşama kadar yürüt diyo.
Sizinki daha zormuş. Bizde en azından düşme tehlikesi yok.
Hakikaten bazen başkası olsa sabretmez diyo insan...:KK43:
Öyle valla annesi olmasam hayatta bakman yani. Parasıyla bile bakılmaz bu çocuğa :/

kuzum ya şu sıra kaybetme korkusu mu yaşıyolar ne mirada beni sürekli gözünün önünde istiyo odadan çıkayım kıyamet

canım Allah kolaylık versin ben emeklerken oradan oraya al yoruluyorum azadın hareketliliğine güç yetirmek zor

Hem gözün aydın hem eyvah sana :)

Belki diş çıkacaktır canım Ece diş çıkaracağı zaman daha bir mız mız oluyor

Damaklarda falan da kabariklik yokki canm baktm

Şu saat oldu daha kahvaltı yapmamıştım , 2 kere yarımşar saat uyudu onlarda da ütü ve çamaşır yıkama işlerini yaptım. Tam bi omlet yapayım dedim uyandı. Onu bile yedirmedi. Sanki çok iştahlıymış gibi elindeki herşeye de salça oluyor gıcık :)
@kmltm , biz De tv yi duvara astık, ulaşamasın diye de yükseğe astık. Ama benim uyanık bücür izlerken boynu ağrımasın diye orta sehpaya çıkıp dizlerinin üzerinde dikilip izliyor :)

Benmki tirmanamiyo daha ama bu hali bile cok yorucu:(Allah kolaylik versn ne dym

dişinden dolayı olabilir canım benimki sabaha kadar mızmızdı.. ağlıyo uyumuyor ne yaptıysak uyutamadık.. hanfendi sabah ben işe gitmeden önce uyandı başbaşa kahvaltı yaptık benden sonra uyanmış uyumuş böylece saati 1,5 yapmışş gece bana eziyet gündüz babasına torpil geçiyor hanımefendi...

Gorunurde dis yok:(kaybetme korkusu sanirim gozunun onunden kayboldummu ciglik cigliga agliyo

Kknın muhteşem hanımları bir maruzatım var.
Ben yoğurt mayalamıştım. Ama nedense böyle içinde minik minik şeker tanesi gibi taneler olmuş. Kesilmiş gibi. Hiç böyle olmamıştı. Tadıda normal gibi.
Çocuğa yedirsem bişey olur mu ki? Normal mi bu:KK34:

Bisey olmaz bence canm.tadi da normalse yiyebilirsn bence

İyi akşamlar herkese biz bugun dışardayız diye hipp in sebze püresını verdım beğenmedi oğ
Canım zaten haşlanmış yumurtada tam sarısını ve azıcık beyazını yiyordu, bu kez yağda verdim. Kg alamama sebebinin karbonhidrat almaması olduğunu düşünüyorum. Çünkü bisküvi unlu şeyler ve ekmekte ve muhallebiletde hep kustu oğlum ve ben de hiç vermedim o yüzden. Ama artık eşek kadar oldu kusmaz heralde diyip başladım un katmaya, çorbasına da ekmek doğrayacağım falan. Adama o kadar protein vitamin yükledim ki düz duvara tırmanıyor, azıcık karbonhidrat alsın ağırlık çöksün de bi yatsın aşağı :KK70:

Ben dışarı çıkarken kullanmak ve evde acil hallerde vermek için hippin sebze ve meyve pürelerinden alıyorum kavanozda.
biz bugun dışardaydık hipp in sebze püresını verdım ilkdefa yemedı öğürdü

Guzel yedı diyorum ertesı gun yemiyo oğlum uyudu diyorum ertesı gun uyumuyo benım mi nazarım değiyo anlamadım kusması bıtmişti yıne başladı blendır hıç kullanmıyodum pütürlü yemiyo

Babası geldi masayı hazırladım azadı kucağına attım, ben tüm gün işleri Azadla yaptım sen de onunla yemek ye dedim, benim yemeye bile halim yok. Mümkünse uyuyana kadar görmeyeyim azadı, babası bakacak.

Allah kolaylık versın cnm bizde yürütece yenı alıştık artık 15 dk falan oyalanıyo

canım ıhlamur kuşburnu altın otu kaynatıp içiyor sun altın otunun yağ yakıcı özelliği varmış evet ben de sutumu etkiler mi diye düşünüyorum Ece hanimda kaybetme korkusu yaşıyor herhalde yanından ayrilamiyorum

Damaklarda falan da kabariklik yokki canm baktm

Benmki tirmanamiyo daha ama bu hali bile cok yorucu:KK43:Allah kolaylik versn ne dym

Gorunurde dis yok:KK43:kaybetme korkusu sanirim gozunun onunden kayboldummu ciglik cigliga agliyo

Bisey olmaz bence canm.tadi da normalse yiyebilirsn bence
o zaman Emre de kaybetme korkusu yaşıyor canım aynısını Ece de yapıyor eşime dedim artik bunu sirtima bagliycam öyle işlerimi yapcam:(

Guzel yedı diyorum ertesı gun yemiyo oğlum uyudu diyorum ertesı gun uyumuyo benım mi nazarım değiyo anlamadım kusması bıtmişti yıne başladı blendır hıç kullanmıyodum pütürlü yemiyo
bende ne zaman tamam artik düzeldi diyorum anında bozuyor kendini inşallah düzelir canım oğlun

Uykusu geldi uyutamadim beni de hic bırakmıyor simdi uyudu ayağımda İ.Saraçoğlu bir ay boyunca icerseniz 6 kiloya kadar verebilirsiniz dedi yağ yakiyormus ben de düşünüyorum içmeyi ama emziriyorum ya sütü etkilermi acaba sen emziriyormuydun
1 aydan fazla oldu yapıyorum hergün. Spor ve diyet bide bu kürle 1 ayda 4,5 kilo verdim. Ben emzirmiyorum. Ihlamur ve kuşburnunu sanmıyorum sütü etkilemez de altınotunu bilemiyorum. Saraçoğlunun sitesinden bi sor istersen.

Aren emeklemiyor diye üzülüyorum sonra seni okuyunca vazgeçiyorum :)

Back
X