Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar herkese biz bugun dışardayız diye hipp in sebze püresını verdım beğenmedi oğ
biz bugun dışardaydık hipp in sebze püresını verdım ilkdefa yemedı öğürdü
Güle güle kullanın.. Bizde geçen e bebekten Concord aldık siz hangisini aldınız? Bu arada başta oturmak istemedi aren ağladı ama şimdi alıştı.Gündüz çok mutlu bu çocuk arabada gezdik akşam mız mız huysuz oluyo bu arada e bebekten oto koltuğumuzu aldık arabaya bağladık artık birilerını almadan gezmelere çıkacağız inşaallah oturdu dışarıyı izledı ağlar mı dıye endişeleniyodum ama inşş sorunsuz oturur
Şöyle ki tv ve benim bücür
Attığımız ünitenin rafıydı aslında ama aynısı koçtaşta da var. ben de modem ve kablonet kutusu ortada kalmasın diye altına raf çaktırdım. Koçtaştan da ferforje ayak aldık.Cnm tv altindaki rafi nerden aldniz bizde televizyonu duvara monte ettirdik. Digiturk kutusu sehpada kaldi
Ay bak nasıl efendi efendi oynuyor. Bizim tüm oyuncaklar şu an odanın ortasında ama oğlum hiçbirini. Yüzüne bakmıyor. Valla bravo eceye hayallerimdeki bebek davranışları :)
Bizim doktorumuzda peditus önermedi. Kardeşim eczanede çalışıyo oda genellikle doktorların vermediğini söylemişti.Kızlar bugün doktora gittik malum oğlum balgamlı öksürüyodu, doktor göğsünü dinledi çok fazla balgamı var dedi bi tane balgam sökücü şurup verdi bi de kongest şurup yazdı, ben kongest yerine evde peditus var onu versem olur mu dedim peditusun içinde bilmem ne maddesi var onu almasını istemiyorum o yüzden kongest yazdım dedi
zaten kusma problemşmiz vardı bu hastalık ta çıkınca iştahı iyice kapandı o yüzden bu ay 40 gr vermiş oğlum boyu 1.5 cm uzamış
ay bi biz kaldık. Üstelik hiç çıkma belirtisi bile yoksayfalari okuyamadim ne çok yazmisiniz bizimde artık disimiz var hemde iki tane![]()
ya miranında balgamı var bi türlü atamadı o yüzden emerken rahat edemiyo sanırım azar azar emiyo doktoru da yarın çalışmıyormuş peditus kullanıyorum ben beş gün kullanın demişti Pazartesi bizde gidicez büyük ihtimal boyu güzel uzamış artık boy uzaması daa önemli gibi bu aylarda inşallh çabuk iileşir verdiğini alır fazlasıylaKızlar bugün doktora gittik malum oğlum balgamlı öksürüyodu, doktor göğsünü dinledi çok fazla balgamı var dedi bi tane balgam sökücü şurup verdi bi de kongest şurup yazdı, ben kongest yerine evde peditus var onu versem olur mu dedim peditusun içinde bilmem ne maddesi var onu almasını istemiyorum o yüzden kongest yazdım dedi
zaten kusma problemşmiz vardı bu hastalık ta çıkınca iştahı iyice kapandı o yüzden bu ay 40 gr vermiş oğlum boyu 1.5 cm uzamış
ohh hadi gözünüz aydın hayırlı olsun canımsayfalari okuyamadim ne çok yazmisiniz bizimde artık disimiz var hemde iki tane![]()
Bizim doktorumuzda peditus önermedi. Kardeşim eczanede çalışıyo oda genellikle doktorların vermediğini söylemişti.
Geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin bıdık.
ay bi biz kaldık. Üstelik hiç çıkma belirtisi bile yok
Hayırlı olsun dişiniz
tesekkur ederiz sonunda cikardi sukur kac gundur mahvoldum amaaya miranında balgamı var bi türlü atamadı o yüzden emerken rahat edemiyo sanırım azar azar emiyo doktoru da yarın çalışmıyormuş peditus kullanıyorum ben beş gün kullanın demişti Pazartesi bizde gidicez büyük ihtimal boyu güzel uzamış artık boy uzaması daa önemli gibi bu aylarda inşallh çabuk iileşir verdiğini alır fazlasıyla
ohh hadi gözünüz aydın hayırlı olsun canım
Menenjit asisini vurduracak.misiniz canim? Doktor bize vurdurun dedi 2 doz olandan vurduracagiz sanirim.Aslında bu ay kızamık aşısı için gittim. 11. Ayda göz muayenesi için gidicem, 12. Ayda ve 13. Ayda da aşı için gidince tüm aylarda gitmiş oluyorum aslında :)
Bende ayni seyi dusundum hatta duvarlarida boyuna kadar nasil yapariz diye dusundum aklima birsey gelmedi.Ben kızımın odasını anaokullarındaki puzzle minderler var ya onlarla kaplamayı düşünüyorum. Hem darbe emiyo hem ısı yalıtımı yapıyo hemde güzel görünüyo. Nasıl olur hiç bilmiyorum ama. Kp im sponsor oldu ama emin olamıyorum
Duvarlar içinde tatmiler varmış sanırım. Bende buraya fikir alayım diye yazmıştım ama bişey diyen olmadı.Bende ayni seyi dusundum hatta duvarlarida boyuna kadar nasil yapariz diye dusundum aklima birsey gelmedi.
Sizden özendim bu gün bende onlet yaptım kuzuma çok güzel yedi:)Attığımız ünitenin rafıydı aslında ama aynısı koçtaşta da var. ben de modem ve kablonet kutusu ortada kalmasın diye altına raf çaktırdım. Koçtaştan da ferforje ayak aldık.