Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umutta bekledi bekledi ikisini birden cikardiMaşallah kuzuma günaydın sizlerede
Günaydın canım dişiniz hayırlı olsun bizimde 2 tane çıktı durdu devamı yok
Çok şükür betüş de dün 10 da kalkmıştı bu sabahta 9 da böyle devam eder inşallah
Benimki hic bizmaz saat 7.30 da ayaktayuz.Esim de erken uyanir babasi kilikli ne olacakGunaydin hanimlaremre gec kalkar normalde 11-12 gibi falan bugun de 9 da kalkti .bana da pazar soku oldu bu
neyse ki uyudu yine azck daha yatym ben de
![]()
Maşallah keyifçi bıdık seni :)Eki Görüntüle 1500259 Eki Görüntüle 1500259 umutta hamak keyfi yapiyor gunesi gorunve kasirmayalim dedik oglenden sonra ne olacagibelli olmuyorl
maşallah ya ne güzel sen de yanına uzansaydın ya:))Eki Görüntüle 1500259 Eki Görüntüle 1500259 umutta hamak keyfi yapiyor gunesi gorunve kasirmayalim dedik oglenden sonra ne olacagibelli olmuyorl
Maşallah böcüğe iki gökçede sabahları çok neşeli oluyo demekki:Hepinize günaydın güzel teyzelerim :)
Farkettim kıskanmadığını :)Sonradan katildin ama bulusmaya da gittinhiic kiskanmiyorum seni
![]()
ayy aynen aren de bugün 08.37de kalktı resmen inanamadım defalarca saate baktım. Kahvaltı yaptı yatıyor şimdi. Ben yatarsam sersem gibi olurum.Gunaydin hanimlaremre gec kalkar normalde 11-12 gibi falan bugun de 9 da kalkti .bana da pazar soku oldu bu
neyse ki uyudu yine azck daha yatym ben de
![]()
çok şeker ya :)Eki Görüntüle 1500259 Eki Görüntüle 1500259 umutta hamak keyfi yapiyor gunesi gorunve kasirmayalim dedik oglenden sonra ne olacagibelli olmuyorl
hayirli olsun dislrrinizz:) sonunda bizlerde dislendik bizm ikinci geliyo butungce canima okuduumutta bekledi bekledi ikisini birden cikardi
biz 5te kalkiyorz iki gundrBiz 6 da kalkıyoruz daha hava bile aydınlanmamış oluyor
maşallah ya ne güzel sen de yanına uzansaydın ya:))
Sabah sabah mutluluğa bak çok tatlısın :)Hepinize günaydın güzel teyzelerim :)
gunaydinn sanada minik prensesHepinize günaydın güzel teyzelerim :)
oohhh keyfe bak bizmburda hava kapali yagmur yagcak hirada miz miz evde gecicek bir pazar gunuEki Görüntüle 1500259 Eki Görüntüle 1500259 umutta hamak keyfi yapiyor gunesi gorunve kasirmayalim dedik oglenden sonra ne olacagibelli olmuyorl
Ay bi bizim dişimiz yol nene gibi geziyo kızımhayirli olsun dislrrinizz:) sonunda bizlerde dislendik bizm ikinci geliyo butungce canima okudu
biz 5te kalkiyorz iki gundr![]()
Eki Görüntüle 1500259 Eki Görüntüle 1500259 umutta hamak keyfi yapiyor gunesi gorunve kasirmayalim dedik oglenden sonra ne olacagibelli olmuyorl
Aynen bizimki de öyle tuhaf bi ruh hali. Bi coşuyor sonra bi anda mızırdanıyor :/ bizimkinin de alt yan diş geliyor heralde kontrolde Dr söylemişti. Jel sürdüm de rahatladı azıcıkGce yatakta ziplamaktan uyuyamadi hira bi bnm ustume ckiyobi babasinin enerji patlamasi yasiyo gucum tukendi artiksmdide miz miz
Geçmiş olsun.. Yazık yavrum ya. Kızım bi kere hastalandı oturup bende ağlamıştım acı çekiyo diye. Hiç dayanamıyorum acı çektiklerini görmeye. Kulaktan değildir inşallahKızlar gece kızım yine kulağını çekiştirerek ağladı hep 3 e kadar 3 te calpol verdim ondan sonra uyudu kulak iltihabı geçmedi sanırım diş bu kadar olamaz bugünde uyanıkken arada bir kulağını elleyip ağlıyor antibiyotik bitti yarin kontrole goturcem tekrar nerdeyse bir aydır kulakla ugrasiyoruz niye geçmiyor anlamıyorum