2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizim dr 300 dedi. %70 katı gıda %30süt dedi. Aren de eskiden içerdi şimdi hiç içmiyo süt.

Gecici bir donemdir belki canm.bizim de hastanede yattgmz donemde (2 ay olck nerdeyse)kasik surmuyodu agzina.2 hafta kadar surdu.sonra alisti tekrar.uykuda bisey icmiyo mu peki sabaha kadar?

Gecici bir donemdir belki canm.bizim de hastanede yattgmz donemde (2 ay olck nerdeyse)kasik surmuyodu agzina.2 hafta kadar surdu.sonra alisti tekrar.uykuda bisey icmiyo mu peki sabaha kadar?
Eskiden sabaha kadar 300cc falan içiyordu şimdi 50cc zor içiyor. Gündüz 200 cc içiriyorum o kadar oda yulaflıyla falan. Biberonu kesinlikle istemiyor. Ama artık geç kalkmaları bitti 08.00 08.30 gibi kalkıyor kahvaltı yapıp tekrar uyuyor. Gece genel de su istiyor.

Azadin kahvaltisindan yaptik busabah bizde peynir sevmeyen kizima peynirli omlet:)

Eklentiler

• 20150423_083629.webp
    20150423_083629.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 119
Ne geceydi ama. Uyanmaların sayısını hatırlamıyorum. Kaç kez eşim kaç kez ben ilgilendim. Yatağında durmadı yanımıza aldık yine durmadı huysuz ara ara ağladı, calpol verdik ama yine pek uyumadı, eşim kucağına alıp sakinleştirmeye çalışsa da sürekli beni istiyordu oğlum, sabaha kadar boğıştuk resmen ve benim 4 gün tatil planım suya düştü :(

Ay şu omletin tarifini alsam biliyorum yemeyecek ama olsun yinede arenin üzerinde denemek istiyorum..

Ay şu omletin tarifini alsam biliyorum yemeyecek ama olsun yinede arenin üzerinde denemek istiyorum..
2 yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı peynir, 1 tatlı kaşığı tam buğday unu, 1 yumurta (ben sarısının tamamını, beyazının da yarısını koyuyorum). Malzemeleri karıştır, tereyağında altlı üstlü kızart. İçi yumuşacık olduğu için ben baya büyük lokmalar koparıp yedirebiliyorum. Yanına da ılık ıhlamur, miss ;)

İnşallah canım bir aydır kizimda bende perişan olduk baktı kızarıklık var geçer diyor bir aydır geçmedi çocuk hâlâ gece sürekli kulağını elleyip ağlıyor kasimaktan kıpkırmızı kulağı sanırım verdiği antibiyotik etki etmedi saatini hep düzenli verdim çok kizdim suratimi asıp çocuğu alıp sinirle çıktım hicbir şey demeden esip arkamdan geldi ne oldu sana diyor çok sinirlendim çünkü iki dakika surdu kontrol
Canım benim. İnşallah bir an önce geçer Ecenin kulağı. Cidden çok uzadı Bencede başka bi doktora götürmende fayda var.

Cvp veren arkadaşlar çook sağolun.
A Aysegul1706 çok sevindim. Gözünüz aydın.
@yaz yagmuru geçmiş olsn. Bencede başka bi dr götür. Gerçekten çok uzun sürdü kulağı.

Canım bende 1 aya kadar kv min üst katına taşınıyorum aramız iyidir bizim inşallah sizin içinde bizim içinde hayırlı olur

Azadin kahvaltisindan yaptik busabah bizde peynir sevmeyen kizima peynirli omlet:)

Afiyet olsun inşallah yemiştir hepsini

A Aysegul1706 canım gözün aydın çok sevindim umut için

Egepol nerede canım Behçet Uz çok kalabalık ama randevuyla gitsem çok beklemem herhalde kardeşim çocuğunu orada bir prof a götürmüştü memnun kalmıştı ona mi gotursem acaba of of doğru düşünemiyorum artik
Çok geçmiş olsun canım bi an evvel iyileşir inşallah sinir oluyorum böyle doktorlara

2 yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı peynir, 1 tatlı kaşığı tam buğday unu, 1 yumurta (ben sarısının tamamını, beyazının da yarısını koyuyorum). Malzemeleri karıştır, tereyağında altlı üstlü kızart. İçi yumuşacık olduğu için ben baya büyük lokmalar koparıp yedirebiliyorum. Yanına da ılık ıhlamur, miss :KK66:
Ben minik minik denicem oda yerse sanırım akşamı bulur bizim tabağı bitirmemiz :) tarif için çok sağol..
Canım bende 1 aya kadar kv min üst katına taşınıyorum aramız iyidir bizim inşallah sizin içinde bizim içinde hayırlı olur

Afiyet olsun inşallah yemiştir hepsini

A Aysegul1706 canım gözün aydın çok sevindim umut için
inş. cnm ya benimde taşınmam muhtemelen 1 ayı bulur.. İkimiz içinde hayırlısı olur inş.

Back
X