Yok canım kızarıklık var hâlâ geçer dedi başından savdi maalesef yarin başka bir dra goturcemCnm ya daha geçmedımi meleğimin kulağı dr ne dıyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım kızarıklık var hâlâ geçer dedi başından savdi maalesef yarin başka bir dra goturcemCnm ya daha geçmedımi meleğimin kulağı dr ne dıyor ?
Görüyomusun kulağındaki kızarıklığı?Yok canım kızarıklık var hâlâ geçer dedi başından savdi maalesef yarin başka bir dra goturcem
Maşallah cnm bizim 5 geldi 6 yolda çok huysuz
Nasıl bişey cnm merak ettım?Dogumgunu icin renkli kolanyalardan yapicam smdi yapsam bozulurmuki acaba
Boş ver ya kalsın o kadar zor kı hem bıze hem onlara bıraz tadını çıkarın cnm bizim hıç ara vermedı hep huysuz burun akıntısı da devamBiz 2 disliyiz hala
Masallah sana resımlerı beklıyorum ben hıç bir hazırlık yapmadım daha kıyafetımız bıle yok dahateşekkürler canım bugün daa iiyim çok şükür
sağol canım kısıtlı vakit mümkün olduğunca bişiler yapayım istiyorum :))
Amin cnm duaların kabul olsun inşaallah birbirimize ediln dualar daha çabuk kabul olurmuş iyilerin duası olsun inşaalllahAllah im bu mubarek gecenin hurmetine sabir ver banahicbiseye yetisemyorm ustune regl oldm ibadet de edemedm bu gece.2 dk yernde durmuyo bu cocuk.biliyorum hepiniz ayni durumdasiniz ama napcgmi sasiriyorum.sinirimi esimden cikariyorum.cocukla isle evle ugrasym derken adami gormuyorm nerdeyse.yalnizken is falan yapamyorm dye o evdeyken mumkun oldgnca islermi halletmye calisiyorm.oturup sohbet etmeyeli ne cok oldu ya kocami ozluyorm valla
![]()
Yok canım görünmüyor kulağın içinde kızarıklıkGörüyomusun kulağındaki kızarıklığı?
Bende de lekelenme var regl olcam hiçbirşey yapamadim Allah hepimizin yardımcısı olsun haklisin canım insan çok bunaliyor bizden sonra doğan o kadar çok bebek var ki hepsinin gece uykusu normal bir tek biz düzene giremedik kiskanmiyorum çünkü çok zor kimse yasamasin uyku problemini ama benim kizimda artik uyusun yaşına geliyor ben de çok bunaliyorum bazen eşime kiziyorum herşeyde o da sabırlı davranıyor ama bu gidişle bir gün o da bana patlayacak diye düşünüyorum inşallah uyumayan durmayan bütün bebekler düzene girsin biz de rahat rahat her işimizi yapabilelim rahat rahat uyuyalimAllah im bu mubarek gecenin hurmetine sabir ver banahicbiseye yetisemyorm ustune regl oldm ibadet de edemedm bu gece.2 dk yernde durmuyo bu cocuk.biliyorum hepiniz ayni durumdasiniz ama napcgmi sasiriyorum.sinirimi esimden cikariyorum.cocukla isle evle ugrasym derken adami gormuyorm nerdeyse.yalnizken is falan yapamyorm dye o evdeyken mumkun oldgnca islermi halletmye calisiyorm.oturup sohbet etmeyeli ne cok oldu ya kocami ozluyorm valla
![]()
Ee bu saat olmuş sen hala uyanıksın cocukların okulu var mı yarın ne zaman dınlenıceksın kolaylık versın rabbımBende de lekelenme var regl olcam hiçbirşey yapamadim Allah hepimizin yardımcısı olsun haklisin canım insan çok bunaliyor bizden sonra doğan o kadar çok bebek var ki hepsinin gece uykusu normal bir tek biz düzene giremedik kiskanmiyorum çünkü çok zor kimse yasamasin uyku problemini ama benim kizimda artik uyusun yaşına geliyor ben de çok bunaliyorum bazen eşime kiziyorum herşeyde o da sabırlı davranıyor ama bu gidişle bir gün o da bana patlayacak diye düşünüyorum inşallah uyumayan durmayan bütün bebekler düzene girsin biz de rahat rahat her işimizi yapabilelim rahat rahat uyuyalim
Canım eşinin yaptığınınıbenim eşimin de bi haftadır suratı asık,çözemedim gitti çok ketumdur zaten,o mutlu görünmeyince ben de sinirli oluyorum eve girdiği andan itibaren
canım ben artık yetişemediğimi kabullenip biri varsa biri yok bu kadar diyip umursamıyorum öbür türlü harap oluyorum resmen zaten evde olduğum zamanlarda günümün neredeyse tamamı miraya bişeyler yedirmeye çalışmakla geçiyo eşimde napsın koca adam iki kaşık yicek diye şekilden şekle giriyor sonunda hepimiz pert neyi konuşmadık diye düşüncek enerjimiz olmuyo bide tabi geceler var mira uyudu uyancak korkusuyla eşimle birbirimize sarılamıyoruz yahuAllah im bu mubarek gecenin hurmetine sabir ver banahicbiseye yetisemyorm ustune regl oldm ibadet de edemedm bu gece.2 dk yernde durmuyo bu cocuk.biliyorum hepiniz ayni durumdasiniz ama napcgmi sasiriyorum.sinirimi esimden cikariyorum.cocukla isle evle ugrasym derken adami gormuyorm nerdeyse.yalnizken is falan yapamyorm dye o evdeyken mumkun oldgnca islermi halletmye calisiyorm.oturup sohbet etmeyeli ne cok oldu ya kocami ozluyorm valla
![]()
canım bende de henüz bişi yok sadece fikir var :))Masallah sana resımlerı beklıyorum ben hıç bir hazırlık yapmadım daha kıyafetımız bıle yok daha
Sağol canım :)Annen gelmiş cnm gözün aydın
bunlardan canmNasıl bişey cnm merak ettım?