2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bazen emzirirken cok yutkunuyo bazen hc yutkunmuyo byle olan varmi
bizde de oluyo canım gece daha az yutkunurken sabah ilk Uyandığında daa çok çeker bazen süt miktarı bazen bebişlerin çekmesiyle alakalı dşye düşünüyorum ben

Bizim de 5. Diş eliyor ve ne uyku ne yemek rezillerdeyiz :KK43:
Bimden almama rağmen baya güzel oldu pasta ki 15 dk da yaptım, amacım şeker hamurunu kullanıp kullanamayacağımı görmekti, ilk kez kullandığım için deneyim oldu .
Ben de süperman konsepti istiyorum hem hazırlığı rahat pastası kurabiyesi kolay, hem de eşime ve kendime de superman tişörtü yaptırmayı düşünüyorum , resmen kendimize yapıyorum partiyi :KK66:
Eşim uçak konsepti istiyor , tüm odası uçak konsepti olduğu için ama onunla uğraşmamam vakit de az . Ama madem oğlumun kv si de superman demiş, konseptimiz budur :KK66:
Bu arada bizimki de bazen çok yutkunuyıt, sütün azlığı çokluğuyşa ilgili bence o
âzada çok yakışan bi konsept seçmissiniz dünürler

Şimdi bi 2015 haziran annelerine baktımda geçen seneki hallerimız gözümün önünden geçti gitti. Aynen bizim gibi hepsini telaş kaplamis hastane çıkışı çanta hazırlığı mide yanmalari yorgunluklari bi heycan icindiler. Bide yiğit e baktım oh dedim biz dogurdukda Yasimiza bile gircez:KK49:.bende çok heycanliyim ablalarida. çok güzel bi doğum günü kutlaması yapmak istiyoruz. Kizlar şimdiden internetten araştırmaya başladılar bile neler yapabiliriz diye.
ay bende hergün netteyim deli heyrcanlanıyorum ama çok çabuk büyüyorlar yahu bi yanım zamanı durdurmak istiyo

A apriori11 diş şeklini kapıda çizip sonra kağıdı kalıp olarak kullanbilirsin canım

@hiraysen masa süsün gayet güzel olmuş bende eline köpükler varya strafor mu diyolardı hatırlayamadım onlardan B-i-R yapıp tek tek resim çekip masanın kenarına veya yere koyayım diyorum internette görmüştüm hoşuma gitmişti

A apriori11 diş şeklini kapıda çizip sonra kağıdı kalıp olarak kullanbilirsin canım

@hiraysen masa süsün gayet güzel olmuş bende eline köpükler varya strafor mu diyolardı hatırlayamadım onlardan B-i-R yapıp tek tek resim çekip masanın kenarına veya yere koyayım diyorum internette görmüştüm hoşuma gitmişti
Sağol canım internetten clipart buldu eşim onu büyütüp çıktı alıcak onunla keserim artık. Ay acayip heyecan yaptım inşallah güzel olur. Doğumgününün provası gibi olacak diş buğdayımız

Ecenin iyi olmasına çok sevindim. Minanında boğazına inmemiş iyiki. Bizde o korkuyu yaşamıştık. Doktorun sırtını dinlemesi bana saatler sürdü gibi gelmişti:)
Gökçeninde hakikaten maşallahı var annesi. Herkese söyleme nazar değdirmesşnler:)
Bizim kızada ben nazar değdirdim heralde:KK43: ağzından yemek biriktiriyo yutmuyo:KK43: sabah çorba yedireyim dedim. Ağzına veriyorum daha önceki verdiğimi yutmamış ama yinede ağzını açıyo sıpa. Ağzından dökülüyo. Zar zor yedirdim bi şekilde onuda kustu. İnşallah hastalık başlangıcı değildir. Hiç böyle yapmazdı:KK43:

Bu arada semizotunu denedim ama benim kıza pek yaramadı sanırım kakasına bi etkisi olmadı. Ama karadut bi harika gerçekten. Bol bol alırım artık rahatlasın yavrum.

İyi ya çok şükür ciğerleri temiz. 1hafta içinde tamamen geçer inş. Boyu da gerçekten çok iyi kiloyu da ilerde illaki alacak. Yeterli sağlıklı olsunlar.
@yaz yagmuru ecenin kulağında da ciddi bişey yokmuş çok sevindim.
teşekkür ederim kızlar

Kızlar benim kızım tam bir cadı bugün eşimin ablasına gittik orada eşimin yigeni vardı onun kızı da 20 aylık emzik emiyor Ece emekleyerek kizin yanina gitti ona tutunarak ayağa kalkıp ağzından emziği aldı çocuk neredeyse aglayacakti korktu Ece den daha sonra çocuğun elinde limon vardı kaptığı gibi aldı elinden şok olduk bizim kız çok fenaymis öyle dediler

Canim bide sorar msin menenjit asisiyla kizamik asisi ayni ay olabiliyomu yada 20 gun arayla oluyo mu
@minnakkartal alinti cikmamis dr a gidecek arkadaslar bi sorsa icimiz rahat edecek

Cnm biz de kontrole gittk.dr a sordm menenjit asisini cok da onemli degl 2009 dan beri gorulmuyo siz bilirsnz dedi.ben mardndeym suriyeli cok burda yapturcm dedm recete yazdi 2 ay arayla yapilck.12. Ay asisiyla arasinda 1 ay oluyo farkli turde asilar oldgu icin sorun olmaz dedi.11 ve 13. Aylarda yaptrcz yani biz

Bu arada 76 cm boy 47 cm kafa olctu dr.ama benm huysuz oglum tartida sabit duramadi 8900 tartti dr.gecen hafta evde 9700 tartmstm ben ki bendeki de bebek tartisi.balik yagi verelm dedi dr 1 kilo az gorunuyoms.premature oldgnu ve 2400 dogdgnu soyleynce vazgecti balik yagndan normal o zaman dedi.hastalik olmadgi surece 3 ayda bir geln artik dedi.

Anneler gunu yaklaşıyor anne olarak ilk anneler günüm :KK36:

Aynen:)))

Maşallah Gökçe kıza
tuh kaçırmışım bunu sorardım mutlaka :KK43:

sağol canım inşallah

Bizde çıktık kontrolden hırıltısı ciğerlere inmemiş şükür ilacını değiştirdi bir hafta daha kullanın geçmezse gelin mutlaka dedi Alerjik bebeklerde ciğerlere inme daha kolay oluyo dedi
Nihayet 8 kilo olmuşuz bunu da şükür boyumuz 76 cm baş Çevresi 44.4 bu saatten sonra mira kilo almaz Gelişimini boyla takip edicez dedi bir hayli hareketli buldu öğürmelerini söyledim yemeye zorladığınız için olmuş dedi bir yastan sonra vitamin balık Yağı desteklemeye çalışırız dedi kalsiyum sordum emiyo gerek yok dedi
Menenjit olduk tekrarı 13. Ayda olcak bir yaşta görüşürüz dedi öyle çıktık

Masallah canm sevindm mira icin:)bizim de cigerler temz sukur:)

Bu arada doğumgünü konsepti olarak da kararsız kaldık babasıyla. Süperman mi, winnie the pooh mu yoksa uçak mı yapsak diye :/

Atom karinca bence tam azada gore:KK70:

Bnce azad tam bi superman:KK66:

Biz de denzci sectk bakalm odamiz da oyleydi zaten.netten yaptryorm ben taslaklari gondercekler bikac gun icinde:)

bizde de oluyo canım gece daha az yutkunurken sabah ilk Uyandığında daa çok çeker bazen süt miktarı bazen bebişlerin çekmesiyle alakalı dşye düşünüyorum ben

âzada çok yakışan bi konsept seçmissiniz dünürler

ay bende hergün netteyim deli heyrcanlanıyorum ama çok çabuk büyüyorlar yahu bi yanım zamanı durdurmak istiyo
sen karar verdinmi konsepte canim

evet biliyorum onlari guzel oluyo. Hazrliklar tamm gazz:)

Cnm biz de kontrole gittk.dr a sordm menenjit asisini cok da onemli degl 2009 dan beri gorulmuyo siz bilirsnz dedi.ben mardndeym suriyeli cok burda yapturcm dedm recete yazdi 2 ay arayla yapilck.12. Ay asisiyla arasinda 1 ay oluyo farkli turde asilar oldgu icin sorun olmaz dedi.11 ve 13. Aylarda yaptrcz yani biz

Bu arada 76 cm boy 47 cm kafa olctu dr.ama benm huysuz oglum tartida sabit duramadi 8900 tartti dr.gecen hafta evde 9700 tartmstm ben ki bendeki de bebek tartisi.balik yagi verelm dedi dr 1 kilo az gorunuyoms.premature oldgnu ve 2400 dogdgnu soyleynce vazgecti balik yagndan normal o zaman dedi.hastalik olmadgi surece 3 ayda bir geln artik dedi.

Aynen:)))

Masallah canm sevindm mira icin:)bizim de cigerler temz sukur:)

Atom karinca bence tam azada gore:KK70:

Biz de denzci sectk bakalm odamiz da oyleydi zaten.netten yaptryorm ben taslaklari gondercekler bikac gun icinde:)
masallah emreye.denizci cokguzel oluyo yigenime yapmistik.bn kendimyapiyorum herseyi umarim basaririm.

Sağol canım internetten clipart buldu eşim onu büyütüp çıktı alıcak onunla keserim artık. Ay acayip heyecan yaptım inşallah güzel olur. Doğumgününün provası gibi olacak diş buğdayımız

Olur tabi niye olmasın bende kalıp lazım olunca çıktı alıp yaparım genelde

Kizlar kizim icin kemik aldim kaynatacam fakat kemikler kaynadiktan sonra uzerinde beyaz bir tabaka olyor yag tabakasimi yoksa ilik mi onu daha once atmistim ancak aklima takildi siz nasil yapiyorsunuz?

Kizlar kizim icin kemik aldim kaynatacam fakat kemikler kaynadiktan sonra uzerinde beyaz bir tabaka olyor yag tabakasimi yoksa ilik mi onu daha once atmistim ancak aklima takildi siz nasil yapiyorsunuz?
Canım onlar yağ. Aslında çok faydalı ama sindirilmesi zormuş. O yüzden bebeklere yaparken alınması getekiyormuş.

siyah tabaka kan o atiliyo sadece beyaz olan yag. Ilik yumusak bisey

Back
X