- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
bizde de oluyo canım gece daha az yutkunurken sabah ilk Uyandığında daa çok çeker bazen süt miktarı bazen bebişlerin çekmesiyle alakalı dşye düşünüyorum benBazen emzirirken cok yutkunuyo bazen hc yutkunmuyo byle olan varmi
âzada çok yakışan bi konsept seçmissiniz dünürlerBizim de 5. Diş eliyor ve ne uyku ne yemek rezillerdeyiz
Bimden almama rağmen baya güzel oldu pasta ki 15 dk da yaptım, amacım şeker hamurunu kullanıp kullanamayacağımı görmekti, ilk kez kullandığım için deneyim oldu .
Ben de süperman konsepti istiyorum hem hazırlığı rahat pastası kurabiyesi kolay, hem de eşime ve kendime de superman tişörtü yaptırmayı düşünüyorum , resmen kendimize yapıyorum partiyi
Eşim uçak konsepti istiyor , tüm odası uçak konsepti olduğu için ama onunla uğraşmamam vakit de az . Ama madem oğlumun kv si de superman demiş, konseptimiz budur
Bu arada bizimki de bazen çok yutkunuyıt, sütün azlığı çokluğuyşa ilgili bence o
ay bende hergün netteyim deli heyrcanlanıyorum ama çok çabuk büyüyorlar yahu bi yanım zamanı durdurmak istiyoŞimdi bi 2015 haziran annelerine baktımda geçen seneki hallerimız gözümün önünden geçti gitti. Aynen bizim gibi hepsini telaş kaplamis hastane çıkışı çanta hazırlığı mide yanmalari yorgunluklari bi heycan icindiler. Bide yiğit e baktım oh dedim biz dogurdukda Yasimiza bile gircez.bende çok heycanliyim ablalarida. çok güzel bi doğum günü kutlaması yapmak istiyoruz. Kizlar şimdiden internetten araştırmaya başladılar bile neler yapabiliriz diye.