2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
index.webp
dis partisi icin bunlardan yapmayi düşünüyorum nasil

Aren hasta gibi. Burnu tıkalı nefes zor alıyo açıyorum sürekli kıyameti koparıyo artık çekerken kan geliyo sanırım tahriş olmuş orası. Genel durumu iyi ateşi yok. Yemek yemek istiyor ama sanırım balgamdan dolayı kusuyo. Öğleden sonra dr götürcez inş. basit bi soğuk algınlıgıdır. Hiç alışık değilmişim hasta olmasına..
Canim geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur
@AreN5 bende 1. Diyorum bide cok gcmis olsun canim sonucu mutlaka yaz areni merak ederiz
@kmltm 2.pasta diyorum
@yazyagmuru inşallah geldigindede hemen gider canim 3 cocuk zaten zor bide sana karisip duran biti basinda.hic cekilmez
@Akaibu beyzada bulamac yemiyo canim ama tek tek de yemiyor tam bi ara alisti tek tek yemeye simdi onuda istemiyor kahvalti asla yapmazdi simdi onune ekmek kasar falan küçük küçük parcalar koyuyorum yarisini atiyo yarisini parcaliyo kalan yarisini yiyor hic yemedigine bakarak cok iyi bizim icin :KK66:
Aynen canım çok zor oluyor çocuktan beter benim kv
Dun abimler bizdeydi biri erkek biri kiz ayni gun doğmuş 2 bebek :))yigenim beyzaya sarilmaya calisiyo beyza kaciyo ikisi birden bir orayi bir burayi karistiriyo cok yorucu ama cok eglenceliydi maşallah benim yigenime cok güzel kelimeler söylüyor yürüyor bizimki biraz korktu ondan :)) beyza kaciyo yigenimde del del diyo :) ben gidiyorum deyze ditti diyo yerim ben bu bidiklari erkegi kizi hepsimi bukadar tatli olur hepinize maşallah kuzularim benim: ))
Ece de çocukları çok seviyor gecen gün eşimin yigeninin kızına yapıştı bırakmıyor korktu Ece den dunde kardeşimin oğluna tisortunu tutuyor sıkı sıkı bırakmıyor o da Ece bıyak beni diyor tam komedi:))
3 saat sonra kv gelcek. Aslında fena kadın değil ama ben hoşlanmıyorum evimde yatılı misafir ağırlamayı, geriliyorum resmen. Pek misafirperver değilim aslında evime kimse gelmesin istiyorum. Allah'tan her güne bir iş bir plan var da anlamadan atlatırım diye umut ediyorum.
ben de yatılı misafir de rahat olamiyorum bir türlü ama benim için en zoru Kv gecen gün gittik kendi su şişesi var ondan Eceye icirmeye çalışmış çocuğun üstünü islatmis yanıma yedek giysi de almamistim sinir oldum içine bez koyduk artık abileri yapmıyor böyle

Ç

aa çok güzeller. Kurabiye değil di mi. Keçe mi acaba
güzeller canım ama keçeyle uğraşmak zor oluyo ben bazen badilerine harf yapıyorum fenalık basıyo :) bir de arkasına magnet falan mı koycan nasıl kullanmayı düşünüyorsun
keceyle yapiliyor arkasinada miknatis yapip gelenlere vercem zaten cok kisi gelmicek ve acele karar verdim yapmaya yapabilirim insallah vakit bulupda

umut hastaydi doktora goturduk boğazı kızarmış ilaç verdi:KK43:kuzum dün gece hep ağladı uyumadi doğru düzgün
Cok gecmis olsun canim gecen haftada bizde ayniydik 5 gun peditus atesi cikarsa anyibiyotik demisti cikmadi cok şükür sende istersen atesinede dikkat et canim gecmis olsun

Benim kv de oyle yapar hatta en sinir oldugum sabah kizim uyaninca pat diye odaya dalmasi ve gelip yatagima sormadan oturup bildigin yayilmasi benim annem abimlere asla boyle bisi yapamaz bende yapamam
Kv geldi, tüm evi bi kontrol etti, te Allah'ım ya :/ 12 gün kalacakmış, sayılı gün çabuk geçer mi kızlar :p

Benim kv de oyle yapar hatta en sinir oldugum sabah kizim uyaninca pat diye odaya dalmasi ve gelip yatagima sormadan oturup bildigin yayilmasi benim annem abimlere asla boyle bisi yapamaz bende yapamam
Benim kvdemde öyle. Bi iki gün onlarda kalmıştık. Gece girip çocuğu diğer tarafa falan çeviriyodu. Bi tarafa yatınca ağrır bi tarafı diye. Sanki ben çevirmiyorum.
Benim annem benim yatakodama bile girmez zorla sokarım kadını..

Bulamaçı itirazsız yediğine göre tarifi verebilirim. 4-5 hipp bisküvi, ıhlamur, tereyağı, yumurta sarısı, labne peynir, tahin pekmez, 1 çay kaşığı ceviz. Hepsini ezip verdim ve yedi. Bu karışımı tatlı sevmeyen oğluma 6. Ayda verdiğimde kustu, 7 de kustu, 8 de kustu, 9 da vermedim, 10. Ayda yedi nihayet :) hem pratik hem besleyici hem de bize bi değişiklik oldu .
Afiyet olsun Azad'a :)

Back
X