2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aren hasta gibi. Burnu tıkalı nefes zor alıyo açıyorum sürekli kıyameti koparıyo artık çekerken kan geliyo sanırım tahriş olmuş orası. Genel durumu iyi ateşi yok. Yemek yemek istiyor ama sanırım balgamdan dolayı kusuyo. Öğleden sonra dr götürcez inş. basit bi soğuk algınlıgıdır. Hiç alışık değilmişim hasta olmasına..
Geçmiş olsun canım.

Benim kv de oyle yapar hatta en sinir oldugum sabah kizim uyaninca pat diye odaya dalmasi ve gelip yatagima sormadan oturup bildigin yayilmasi benim annem abimlere asla boyle bisi yapamaz bende yapamam

Benim kvdemde öyle. Bi iki gün onlarda kalmıştık. Gece girip çocuğu diğer tarafa falan çeviriyodu. Bi tarafa yatınca ağrır bi tarafı diye. Sanki ben çevirmiyorum.
Benim annem benim yatakodama bile girmez zorla sokarım kadını..

Afiyet olsun Azad'a :)
Ben bebeğe uykusuna yeme içmesine müdahale ettirmiyorum. Benim de annem girmez yatak odama, mahrem der. Bizimki pek rahat. Aslında kötünşuetli de değil, evlendiğimizden beri benim iki kızım var ikisi de uzakta sen de benim kızımsın, bi sıkıntın olursa direk bana gel falan demişti. Ama ben gıcığım ya, sağol teyzecim benim annem Allah'a şükür sağ ve yakınında bi sıkıntım olursa direk ona koşarım demiştim :) aslında kadın fena değil yani kv gibi de değil ama ben fazlasıyla gelinim :p
Sağol isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim :)

Zaten bütün kiz anneleri böyle erkek annesi olunca bazi kadinlara bir hal oluyor kv kizina yapamaz bana yapiyor mesela
Ben bebeğe uykusuna yeme içmesine müdahale ettirmiyorum. Benim de annem girmez yatak odama, mahrem der. Bizimki pek rahat. Aslında kötünşuetli de değil, evlendiğimizden beri benim iki kızım var ikisi de uzakta sen de benim kızımsın, bi sıkıntın olursa direk bana gel falan demişti. Ama ben gıcığım ya, sağol teyzecim benim annem Allah'a şükür sağ ve yakınında bi sıkıntım olursa direk ona koşarım demiştim :) aslında kadın fena değil yani kv gibi de değil ama ben fazlasıyla gelinim :p

Kizima sevecegi bisiler ariyorum hic oyuncakla oynamiyor markete giriyoruz oyuncaklar var elini uzatmiyor bile ama kavanoz görsün alcam diye cildiriyor
Bebegim bayiliyor cok seviyor diye tavsiye edeceginiz oyuncak varmi kizlar
Bu arada A Apriori aktivite masasina baktim cok guzelmis eşime gostericem ama oda hep azcik oynuyo sonra kaldiracak yer bulaniyoruz diyo daginikliktan nefret eder ama en cok kendi dagitir bu nasil bi celiski ya :S

Ben senin kadar açık sözlü olanadım:)) ama bende karıştırtmıyorum. Anneme beni şikayet etmeye kalktı hiç bi dediğimizi yapmıyo diye. Annemde çocuk değil ki yeri geldiğinde bizden fazla biliyolar sen keyfine bak karışıp napcan dedi şok oldu kadın:KK53:

Kizima sevecegi bisiler ariyorum hic oyuncakla oynamiyor markete giriyoruz oyuncaklar var elini uzatmiyor bile ama kavanoz görsün alcam diye cildiriyor
Bu arada A Apriori aktivite masasina baktim cok guzelmis eşime gostericem ama oda hep azcik oynuyo sonra kaldiracak yer bulaniyoruz diyo daginikliktan nefret eder ama en cok kendi dagitir bu nasil bi celiski ya :S
Bizimde bondigo aktivite masası var çok seviyo gökçede. Play skoolun eflatun ilk kelimeler oyuncağı var onuda çok sever.
Kardeşim Sihirli arp diye bi oyuncak almış bayılıyo ona. Arpın ortasında borular var. Borulara led bağlamışlar. Dokunduğunda hem bir nota çalıyo hemde renkleniyo. Müzikler var içinde oyun var. Borular sırayla yanıyo gökçede yananlara dokunmaya çalışıyo. Tavsiye ederim.

Birde ben kavonoz mamalarının kavanozlarını oyuncak yaptım çok seviyo onları. Bi kavonoza mercimek birine fasülye birine bozuk para nohut falan koydum. Hepsini tek tek sallıyo. Seslerine bakıyo. Bitanesinede biraz un koydum onu sallıyo ses çıkmayınca sinir oluyo:KK53:

Birde plastik bir top alıp etrafını kırmızı iple kapladım sardım iyice. Bazı yerlerinden japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım. Üzerindeki ipleri çekiştiriyo çok hoşuna gidiyo boş vaktiniz olursa hem ucuz hemde güzel resmini atayım hatta

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 82
Kv geldi, tüm evi bi kontrol etti, te Allah'ım ya :/ 12 gün kalacakmış, sayılı gün çabuk geçer mi kızlar :p

Kv ile olunca gecer mi bilemedim:-)

Vuuvv sert cevap olmus:-)

Bondigonun peluslarini seviyo oglum en cok.bi de yumusak topu var en cok onlarla oynuyo canm.

Masallah bebelerimiz dogdu buyudu de dogum gunu hazirliklari konusuluyor. Bir an kalp atisini duymak icin heyecandan öldüğümüz, kontrolde onu bir kez daha gorebilmek icin saatleri hatta dklari saydigimiz günler geldi aklima

ben simdi kaccccc sayfa geriden geliyorum dusunun artik :)) @cann10 cnm dunyaya gelen buyuyuor derlerdi de inanmazdim yaniii :)

Benim küçük oğlan telefonuma oyun indirmiş belki biliyordunuzdur adini bilmiyorum kedi oyunu kediye bakıyor zirt pirt mesaj geliyor uyudum Işığı kapat uyandım Işığı aç çok tuvaletim geldi bu ne ya dedim bir sen eksiktin başıma:)
4. Bebeği de oğlun evlat edinmiş sana :D

Canim magnetleri nerde yaptiracaksin.Ben de magnet dusunuyorum.
Bizim burda parti ve pasta malzemeleri satan bi yer var ordan aldım tüm malzemelerimi.

nsy5555 nsy5555 magnetimiz bu şekilde , nırmal çerçeve gibi masaüstüne de konulabiliyor ayaklı, magnet olarak da yapıştırılabiliyor. Bizimki mavi tabi ;) bulunduğun yerde bulamazsan internetten alırken fikrin olsun diye görselini koyuyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 68
Back
X