2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gökçe de 10-15 gündür acayip düşkünleşti bana. Normalde böyle değildi. Aklı erdikçe özlüyor sanırım ve özledikçe iyice düşkün oluyor bana. Ama bu durum beni çok yoruyor.
Ya bi yandan hevesleniyorum öyle olması için bi yandan demekki beni yeterince görüyo verimli iletişim kuruyoruz diye seviniyorum. Ne düşünsem bilemedim. Annelik ne garip ya

Gökçe de 10-15 gündür acayip düşkünleşti bana. Normalde böyle değildi. Aklı erdikçe özlüyor sanırım ve özledikçe iyice düşkün oluyor bana. Ama bu durum beni çok yoruyor.

Emre de ayni.son 15-20 gundur babasinda bile durmuyo beni gorunce.surekli kucaga gelmek istiyo.daha onceleri boyle degldi ama.donemsel bisey mi acaba?

Doğum günü hazırlıklarınız ne alemde kızlaaar? :KK73:

Benim yaklaşık 1-2 aydır hem konsept,hemde alıcaklarım yaptıracaklarım belli..Ve 1 hafta içinde de son hâlini netleştirip sipariş vereceğim..Ben instagramda bir yere yaptırıyorum her şeyi..

Çok heyecanlı :KK9:

Benim yaklaşık 1-2 aydır hem konsept,hemde alıcaklarım yaptıracaklarım belli..Ve 1 hafta içinde de son hâlini netleştirip sipariş vereceğim..Ben instagramda bir yere yaptırıyorum her şeyi..

Ben de siparis verdm.tema olarak da denzci sectik bakalm.hazrlayip taslak gondercekler.ona gore hazrlncm ben de.heyecanliyim valla eksik olsun istemiyorum:KK68:
hediyelik olarak magnet yaptryorm ama su kolonya isi de kafami kurcaliyo alsam mi bilemedim:KK51:

bizde aynı öyleyiz odadan çıkamaz hale geldim hep kucağımda olmak istiyor bu arada geçmiş olsun bende de bi kırgınlık dinlenememekten sanırım

Büyüdükçe anlıyo bu kuzular helede hiç bırakmayıp bir gün bırakınca daa bi zor gelmiştir ama neyseki çabuk kanıyorlar :))
Sağol canım sana da geçmiş olsun.

Ya bi yandan hevesleniyorum öyle olması için bi yandan demekki beni yeterince görüyo verimli iletişim kuruyoruz diye seviniyorum. Ne düşünsem bilemedim. Annelik ne garip ya
Aslında benimde Hoşuma gidiyor. Babası falan isteyince popoyu dönüp bana sarılıyor gülerek :) ama çok yoruluyorum. Birde dün ayrı bir mızmızlığı vardı. Onunla oynarken bile kucağıma tırmanıp sarılıyordu.

Günaydıınn.
Benim gökçem akşam uykusunu bıraktı gündüz bir saat geç uyanmaya başladı :KK71:
Bizim evde resmen bayram havası var:KK71: 3 gündüz böyle inşallah devm eder.
7 buçujtan beride küçük hanımla ağızda yemek tutmaca oynuyoruz :KK53: o lokmayı ağzında bekletiyo ben elimde kaşık bekliyorum. Çok zevkli:KK53:

Pufpuff kime yaptiriyorsun

Ben de siparis verdm.tema olarak da denzci sectik bakalm.hazrlayip taslak gondercekler.ona gore hazrlncm ben de.heyecanliyim valla eksik olsun istemiyorum:KK68:
hediyelik olarak magnet yaptryorm ama su kolonya isi de kafami kurcaliyo alsam mi bilemedim:KK51:

İlk yaş önemli ve çok heyecanlı :KK51: istediğini bütçe ölçüsünde al valla..

Pufpuff kime yaptiriyorsun

partikutum :21: (Meltem hanım) hatta eğer adımı verirseniz ve haziran annelerindenim derseniz ekstra özen ve mümkün olduğu kadar indirim yapıyor..baştan konuştuydum çünkü "haziran anneşeri olatak baya çok kişiyiz ve sizden alan yaptıran olabilir diye"
Üstelik yaptıkları çok güzel ve kaliteli..şu ana dek 3 haziran annesi arkadaşım yaptırdı :KK37:

Yazzzzz geldi havalar süper hergun parka gidiyoruz kizimla:KK49: hatta dün parkta bir kadinla tanistim yaninda 15 aylik elif bebek vardi babannesiymis o bakiyomus annesi dogumda ölmüş adi elif olsun cok istiyormuş elif koymuslar 31 yasindaymis cok üzüldüm allahim hic kimseyi annesiz babasiz birakmasin. Elif bebegede oyle buyuk bir baba babanne sevgisi versinki anne eksigi hissetmesin :KK43:

Back
X