2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
A apriori11 canım bence söylemekle iyi yapmissin düşünmesi lazımdı kirilabilecegini daha da tuhaf olan yani bu alışverişi sana yaptirtmak ben soyleyebilirmiydim bilmiyorum Ama çoğu şeyi senelerdir soylemeyip içime attım herşeyin acısını esimden çıkardım sadece birkaç kez söyledim ama çok defa haksızlığa ugradim

Butungce aglamanin uyuyamamani bisey yememenin sebebi dismis ucuncu ve dorduncu disler ikisi birden patladi

Hadi gozunuz aydn canm biz hala 2 disliyiz:)

Hahahhaha dediğim şey ilk günden oldu :) biraz yürüyüşe çıktık, yol boyunca ayakkabı lazım bana ceket lazım tişört lazım diye gezindik hanımla :) yine minimum 1000 tl ile kapatıcaz bu ziyareti :/
Bu arada minnakkartalcım hemen bakınıyorum. Hiraysenin dediği pançoya baktım ama bulamadım. Oğlana bulsam yeter bana bizimkileri ben baskı ile de yaptırırım
Hmm sninki de maddi baski:)))

Bu yaz evlenecek oğlunun müstakbel eşine alışveriş yapmaya kalktı, ben de biz evlenirken eve bi çöp almadınız , herşeyi biz yaptık, şimdi gözümün önünde brnim paramla alışveriş yaptırman dedim. Bugüne kadar sesim çıkmadı da salak yetine koyup gözümün önünde yapma bari, evine dönünce istediğini alırsın dedim.

Iyi yapmissn ben de soylerdim.ilk zamanlar soyleyemezdm belki ama artik yirttim yuzumu:)))

Slm kizlar topige pek giremyom eskisi kadar kizim cok hareketli firsat bulup bugun menejit asimizin ilk dozunu vurulduk mizmizligi falan yok sukur yalniz ben hasta olmusum cok halsizim saatlerce uyumak istiyom gunduz koltukda 10 dk sizdim kuzuk hanim geldi sacimi yolar parmaklarini gozume sokar suan uyituyom insallah uyur dinlenmeye cok ihtiyacim var hasta bebislere gecmis olsun bizim 6.diste geliyo galiba su gibi salya akitiyo sanirim ust disin sag tarafta kii geliyo ucu falan patladi patlayacak gibi damagi kabarmis herkese iyi geceler

Yazzzzz geldi havalar süper hergun parka gidiyoruz kizimla:KK49: hatta dün parkta bir kadinla tanistim yaninda 15 aylik elif bebek vardi babannesiymis o bakiyomus annesi dogumda ölmüş adi elif olsun cok istiyormuş elif koymuslar 31 yasindaymis cok üzüldüm allahim hic kimseyi annesiz babasiz birakmasin. Elif bebegede oyle buyuk bir baba babanne sevgisi versinki anne eksigi hissetmesin :KK43:
Ya bi dk elif bebekmi annesi doğumda olmus bu instagramdaki alev Öğretmenin kizimi burda da yazılmsti yoZgatta ogretmen doğumda vefat etms diye hatta kiz hamileyken bile takip ediyodm ben onu guzel paylasmlar yapiodu cok heycnlydi hala grip bakiyorm sayfasına en son elif bebegin 1 yaşındaki halini koydular bende mrk ediyodm noldu acaba diye kim bakio bi doguma giderkenki son paylaşımı da bebeğine ördüğü patik yelek okdr uzulmstmki oldugunu duyunca dedigin o mi acaba ama kiz Yozgat'ta yasiyodu mutube instagramin varsa baksana hesabi lv yldrm ,Çalıkuşu yazio sayfasında o bebekmi ay tüylerim diken diken oldu daha dun baktm acaba bsy yazmslarmi elif bebege kim bakio nasil iyimi diye , eger oysa bilgi versene nasıldı bebek babannesi nasıldı ins annesinin yokluğunu hissetmyodur ay aklima geldi yine ya :(;

Ya bi dk elif bebekmi annesi doğumda olmus bu instagramdaki alev Öğretmenin kizimi burda da yazılmsti yoZgatta ogretmen doğumda vefat etms diye hatta kiz hamileyken bile takip ediyodm ben onu guzel paylasmlar yapiodu cok heycnlydi hala grip bakiyorm sayfasına en son elif bebegin 1 yaşındaki halini koydular bende mrk ediyodm noldu acaba diye kim bakio bi doguma giderkenki son paylaşımı da bebeğine ördüğü patik yelek okdr uzulmstmki oldugunu duyunca dedigin o mi acaba ama kiz Yozgat'ta yasiyodu mutube instagramin varsa baksana hesabi lv yldrm ,Çalıkuşu yazio sayfasında o bebekmi ay tüylerim diken diken oldu daha dun baktm acaba bsy yazmslarmi elif bebege kim bakio nasil iyimi diye , eger oysa bilgi versene nasıldı bebek babannesi nasıldı ins annesinin yokluğunu hissetmyodur ay aklima geldi yine ya :KK43:;
Canım ya ben sen yazdıktan sonra instagramdan baktım içim sizladi çok kötü oldum hatta o sırada kızım uyumuyordu onu uyutmaya çalışıyordum biraz sinirlenmistim uyumuyor diye ama Alev öğretmeni görünce çok şanslı olduğumuzu bir kez daha Allaha şükür etmem gerektiğini fark ettim ve kızımı kucagima alıp sıkı sıkı sarılıp kokladim çok huzunlendim Alev öğretmenin mekanı cennet olsun Allah cennette kavustursun evladına inşallah Elif ede hayırlı uzun ömür versin inşallah

Ya bi dk elif bebekmi annesi doğumda olmus bu instagramdaki alev Öğretmenin kizimi burda da yazılmsti yoZgatta ogretmen doğumda vefat etms diye hatta kiz hamileyken bile takip ediyodm ben onu guzel paylasmlar yapiodu cok heycnlydi hala grip bakiyorm sayfasına en son elif bebegin 1 yaşındaki halini koydular bende mrk ediyodm noldu acaba diye kim bakio bi doguma giderkenki son paylaşımı da bebeğine ördüğü patik yelek okdr uzulmstmki oldugunu duyunca dedigin o mi acaba ama kiz Yozgat'ta yasiyodu mutube instagramin varsa baksana hesabi lv yldrm ,Çalıkuşu yazio sayfasında o bebekmi ay tüylerim diken diken oldu daha dun baktm acaba bsy yazmslarmi elif bebege kim bakio nasil iyimi diye , eger oysa bilgi versene nasıldı bebek babannesi nasıldı ins annesinin yokluğunu hissetmyodur ay aklima geldi yine ya :KK43:;

ben de baktm simdi cok uzuldum ya Allah rahmet eylesin:(

Evt ya bende okdr kotu oldmki yine
O zamanda cok etkilenmstm o vefat ettgnde bz hamileydik bukdr tesadüf olmaz sanrm mutube un bahsettgi o elif bebektir ins rabbim onu rüyalarında annesile bulusturuyodur cok gzl günleri olur ins
Bende sen söyleyince baktım. içim sızladı kızı için yaptıkları şeylerin altına yorumlarını okuyunca. Allah rahmet eylesin. Bizler nekadar şanslıymışız. Rabbime ne kadar şükretsek az..

Benim akşam uykumun Arasında aklıma geldi bi tuaf oldum. İçim parçalandı :( bana bişey olursa kızıma annem baksın diyorum bazen eşime. Kızıyor :(

Off ne kötü bişey yarabbim. Allahım ayakları üzerinde kendi başının çaresine bakabildiği güne kadar kızımdan ayırmasın beni inşallah. Kimseye emanet edemem onu:KK43:

Amin canm hepimizi.bak yine aklima geldi:(ben ise bile baslayamiyorum beni arar aglar falan diye tek basima bir yere gitmiyorum.ama o bebek hic goremedi annesini:(onun gbi cok bebek var tabi Allah hepsine sabir versin.biz de sukredelim halimize

şimdi baktım bende öyle kötü oldum ki belki gece görsem mirayı bırakıp işe bile gelemezdim elif bebeğin allah yardımcısı olsun hep güzel insanlarla karşılaştırsın anneciğine de Allahtan rahmet dilerim mekanı cennet olsun
ne kadar şükretsem az uykusuz gecelerimin sebebi kızım olduğu için nefes alıp verişine tanık olabildiğim kustuğunda üstünü temizleyebildiğim için allahım evlatlarımızı bizden bizi onlardan ayırmasın

Amin canm hepimizi.bak yine aklima geldi:KK43:ben ise bile baslayamiyorum beni arar aglar falan diye tek basima bir yere gitmiyorum.ama o bebek hic goremedi annesini:KK43:onun gbi cok bebek var tabi Allah hepsine sabir versin.biz de sukredelim halimize
Bende işe başlayamadım. :( kv deme mümkün değil bırakamam çocuk bi elinde abur cubur tv nin karşısında robot olur:( annem desen burda değil. Haziranda 26 yaşımı bitircem. Daha en az 2 sene işe başlayamam 28 yaşından sonra nasıl iş bulucam nasıl başlıcam:( belki tüm hayatımı etkileyecek ama çocuğumun en verimli geçirmesi gereken çağını çöpe atamıyorum.. Yinede yanımızda ya şükürlet olsun. Pişman olmayacağım hiç seçimimden dolayı..

Bende işe başlayamadım. :KK43: kv deme mümkün değil bırakamam çocuk bi elinde abur cubur tv nin karşısında robot olur:KK43: annem desen burda değil. Haziranda 26 yaşımı bitircem. Daha en az 2 sene işe başlayamam 28 yaşından sonra nasıl iş bulucam nasıl başlıcam:KK43: belki tüm hayatımı etkileyecek ama çocuğumun en verimli geçirmesi gereken çağını çöpe atamıyorum.. Yinede yanımızda ya şükürlet olsun. Pişman olmayacağım hiç seçimimden dolayı..
çöpe atmak biraz ağır olmuş sanki çalışırken öyle olmuyo elbette kaçırdığımız bi sürü an var hiç istemesekte ama önemli olan beraber geçirilen anların değerini bilebilmek o anları en verimli şekilde kullanabilmek keşke kendi adıma benim de çalışmama şansım olsaydı ama bunu yine kızım için diyerek teselli ediyorum kendimi o yüzden belki alınganlık yapıyorum ama ben bu mesajdan biraz üzüldüm

çöpe atmak biraz ağır olmuş sanki çalışırken öyle olmuyo elbette kaçırdığımız bi sürü an var hiç istemesekte ama önemli olan beraber geçirilen anların değerini bilebilmek o anları en verimli şekilde kullanabilmek keşke kendi adıma benim de çalışmama şansım olsaydı ama bunu yine kızım için diyerek teselli ediyorum kendimi o yüzden belki alınganlık yapıyorum ama ben bu mesajdan biraz üzüldüm
Ben onun için demedim canım. Kv drmin yanında kalırsa öyle olacak. Kendi annem burda olsa bende bırakır çalışırdım. Hatta bakıcı bulsamda çalışabilirdim. Ama o da kv dururken niye yabancı kadın diye aile içi kaosa sebep olurdu.
Yanlış anlaşılmak istemem canım. Ben içinde bulunduğum dırum için öyle bir cünle kullandım

Back
X