Aa evet canım baktımda aynısı. Kardeşimde kazık yemiş fiyatıda uygun :)@Akaibu sen soylemistin galiba isikli arp diye a101 de varmis cok guzelmis bende alicam bugun gordum
İnşallah sever öykü hanımda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa evet canım baktımda aynısı. Kardeşimde kazık yemiş fiyatıda uygun :)@Akaibu sen soylemistin galiba isikli arp diye a101 de varmis cok guzelmis bende alicam bugun gordum
Butungce aglamanin uyuyamamani bisey yememenin sebebi dismis ucuncu ve dorduncu disler ikisi birden patladi
Hmm sninki de maddi baski:)))Hahahhaha dediğim şey ilk günden oldu :) biraz yürüyüşe çıktık, yol boyunca ayakkabı lazım bana ceket lazım tişört lazım diye gezindik hanımla :) yine minimum 1000 tl ile kapatıcaz bu ziyareti :/
Bu arada minnakkartalcım hemen bakınıyorum. Hiraysenin dediği pançoya baktım ama bulamadım. Oğlana bulsam yeter bana bizimkileri ben baskı ile de yaptırırım
Bu yaz evlenecek oğlunun müstakbel eşine alışveriş yapmaya kalktı, ben de biz evlenirken eve bi çöp almadınız , herşeyi biz yaptık, şimdi gözümün önünde brnim paramla alışveriş yaptırman dedim. Bugüne kadar sesim çıkmadı da salak yetine koyup gözümün önünde yapma bari, evine dönünce istediğini alırsın dedim.
Ya bi dk elif bebekmi annesi doğumda olmus bu instagramdaki alev Öğretmenin kizimi burda da yazılmsti yoZgatta ogretmen doğumda vefat etms diye hatta kiz hamileyken bile takip ediyodm ben onu guzel paylasmlar yapiodu cok heycnlydi hala grip bakiyorm sayfasına en son elif bebegin 1 yaşındaki halini koydular bende mrk ediyodm noldu acaba diye kim bakio bi doguma giderkenki son paylaşımı da bebeğine ördüğü patik yelek okdr uzulmstmki oldugunu duyunca dedigin o mi acaba ama kiz Yozgat'ta yasiyodu mutube instagramin varsa baksana hesabi lv yldrm ,Çalıkuşu yazio sayfasında o bebekmi ay tüylerim diken diken oldu daha dun baktm acaba bsy yazmslarmi elif bebege kim bakio nasil iyimi diye , eger oysa bilgi versene nasıldı bebek babannesi nasıldı ins annesinin yokluğunu hissetmyodur ay aklima geldi yine yaYazzzzz geldi havalar süper hergun parka gidiyoruz kizimlahatta dün parkta bir kadinla tanistim yaninda 15 aylik elif bebek vardi babannesiymis o bakiyomus annesi dogumda ölmüş adi elif olsun cok istiyormuş elif koymuslar 31 yasindaymis cok üzüldüm allahim hic kimseyi annesiz babasiz birakmasin. Elif bebegede oyle buyuk bir baba babanne sevgisi versinki anne eksigi hissetmesin
![]()
Canım ya ben sen yazdıktan sonra instagramdan baktım içim sizladi çok kötü oldum hatta o sırada kızım uyumuyordu onu uyutmaya çalışıyordum biraz sinirlenmistim uyumuyor diye ama Alev öğretmeni görünce çok şanslı olduğumuzu bir kez daha Allaha şükür etmem gerektiğini fark ettim ve kızımı kucagima alıp sıkı sıkı sarılıp kokladim çok huzunlendim Alev öğretmenin mekanı cennet olsun Allah cennette kavustursun evladına inşallah Elif ede hayırlı uzun ömür versin inşallahYa bi dk elif bebekmi annesi doğumda olmus bu instagramdaki alev Öğretmenin kizimi burda da yazılmsti yoZgatta ogretmen doğumda vefat etms diye hatta kiz hamileyken bile takip ediyodm ben onu guzel paylasmlar yapiodu cok heycnlydi hala grip bakiyorm sayfasına en son elif bebegin 1 yaşındaki halini koydular bende mrk ediyodm noldu acaba diye kim bakio bi doguma giderkenki son paylaşımı da bebeğine ördüğü patik yelek okdr uzulmstmki oldugunu duyunca dedigin o mi acaba ama kiz Yozgat'ta yasiyodu mutube instagramin varsa baksana hesabi lv yldrm ,Çalıkuşu yazio sayfasında o bebekmi ay tüylerim diken diken oldu daha dun baktm acaba bsy yazmslarmi elif bebege kim bakio nasil iyimi diye , eger oysa bilgi versene nasıldı bebek babannesi nasıldı ins annesinin yokluğunu hissetmyodur ay aklima geldi yine ya;
Ya bi dk elif bebekmi annesi doğumda olmus bu instagramdaki alev Öğretmenin kizimi burda da yazılmsti yoZgatta ogretmen doğumda vefat etms diye hatta kiz hamileyken bile takip ediyodm ben onu guzel paylasmlar yapiodu cok heycnlydi hala grip bakiyorm sayfasına en son elif bebegin 1 yaşındaki halini koydular bende mrk ediyodm noldu acaba diye kim bakio bi doguma giderkenki son paylaşımı da bebeğine ördüğü patik yelek okdr uzulmstmki oldugunu duyunca dedigin o mi acaba ama kiz Yozgat'ta yasiyodu mutube instagramin varsa baksana hesabi lv yldrm ,Çalıkuşu yazio sayfasında o bebekmi ay tüylerim diken diken oldu daha dun baktm acaba bsy yazmslarmi elif bebege kim bakio nasil iyimi diye , eger oysa bilgi versene nasıldı bebek babannesi nasıldı ins annesinin yokluğunu hissetmyodur ay aklima geldi yine ya;
Bende sen söyleyince baktım. içim sızladı kızı için yaptıkları şeylerin altına yorumlarını okuyunca. Allah rahmet eylesin. Bizler nekadar şanslıymışız. Rabbime ne kadar şükretsek az..Evt ya bende okdr kotu oldmki yine
O zamanda cok etkilenmstm o vefat ettgnde bz hamileydik bukdr tesadüf olmaz sanrm mutube un bahsettgi o elif bebektir ins rabbim onu rüyalarında annesile bulusturuyodur cok gzl günleri olur ins
Benim akşam uykumun Arasında aklıma geldi bi tuaf oldum. İçim parçalandıYa bi dk elif bebekmi annesi doğumda olmus bu instagramdaki alev Öğretmenin kizimi burda da yazılmsti yoZgatta ogretmen doğumda vefat etms diye hatta kiz hamileyken bile takip ediyodm ben onu guzel paylasmlar yapiodu cok heycnlydi hala grip bakiyorm sayfasına en son elif bebegin 1 yaşındaki halini koydular bende mrk ediyodm noldu acaba diye kim bakio bi doguma giderkenki son paylaşımı da bebeğine ördüğü patik yelek okdr uzulmstmki oldugunu duyunca dedigin o mi acaba ama kiz Yozgat'ta yasiyodu mutube instagramin varsa baksana hesabi lv yldrm ,Çalıkuşu yazio sayfasında o bebekmi ay tüylerim diken diken oldu daha dun baktm acaba bsy yazmslarmi elif bebege kim bakio nasil iyimi diye , eger oysa bilgi versene nasıldı bebek babannesi nasıldı ins annesinin yokluğunu hissetmyodur ay aklima geldi yine ya;
Off ne kötü bişey yarabbim. Allahım ayakları üzerinde kendi başının çaresine bakabildiği güne kadar kızımdan ayırmasın beni inşallah. Kimseye emanet edemem onu![]()
Bende işe başlayamadım.Amin canm hepimizi.bak yine aklima geldiben ise bile baslayamiyorum beni arar aglar falan diye tek basima bir yere gitmiyorum.ama o bebek hic goremedi annesini
onun gbi cok bebek var tabi Allah hepsine sabir versin.biz de sukredelim halimize
çöpe atmak biraz ağır olmuş sanki çalışırken öyle olmuyo elbette kaçırdığımız bi sürü an var hiç istemesekte ama önemli olan beraber geçirilen anların değerini bilebilmek o anları en verimli şekilde kullanabilmek keşke kendi adıma benim de çalışmama şansım olsaydı ama bunu yine kızım için diyerek teselli ediyorum kendimi o yüzden belki alınganlık yapıyorum ama ben bu mesajdan biraz üzüldümBende işe başlayamadım.kv deme mümkün değil bırakamam çocuk bi elinde abur cubur tv nin karşısında robot olur
annem desen burda değil. Haziranda 26 yaşımı bitircem. Daha en az 2 sene işe başlayamam 28 yaşından sonra nasıl iş bulucam nasıl başlıcam
belki tüm hayatımı etkileyecek ama çocuğumun en verimli geçirmesi gereken çağını çöpe atamıyorum.. Yinede yanımızda ya şükürlet olsun. Pişman olmayacağım hiç seçimimden dolayı..
Ben onun için demedim canım. Kv drmin yanında kalırsa öyle olacak. Kendi annem burda olsa bende bırakır çalışırdım. Hatta bakıcı bulsamda çalışabilirdim. Ama o da kv dururken niye yabancı kadın diye aile içi kaosa sebep olurdu.çöpe atmak biraz ağır olmuş sanki çalışırken öyle olmuyo elbette kaçırdığımız bi sürü an var hiç istemesekte ama önemli olan beraber geçirilen anların değerini bilebilmek o anları en verimli şekilde kullanabilmek keşke kendi adıma benim de çalışmama şansım olsaydı ama bunu yine kızım için diyerek teselli ediyorum kendimi o yüzden belki alınganlık yapıyorum ama ben bu mesajdan biraz üzüldüm