2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay bu arada cheesecake en sevdgm tatlıdır ama iki kez denemstm hc olmamıştı heryerinki de gzl olmuo agzmda bi tat var hep onu aryrm ist da Marias cheesecake var oranınkiler super Ataşehir Kavacık kozyatagnda var bildklerm akla hayale geleblcek herturlu cheesecake var sdce bunu yapiolar ztn
Evet katılıyorum marias cheesecakeler harika gerçekten..sanırım çekmeköydede açıldı..
Buarada topikte yine hastalık dönemi..Rabbim tüm anne ve bebişlere şifalar versin..

kötü rüya anlatılmaz,gerçekleceği için değil elbette ilgili kişinin morali bozulacağı için,sinir oldum inan
Balkona çıktım karşı komsu benim kızı görmüş rüyasında balkondan düşüyormuş hayır olsun inşallah ayy tekrar tekrar anlattı çok kötüydü çok kotu oldum ağlayarak uyandım dedi içim sisti resmen ben olsam anlatmazdim moralim bozuldu Allah korusun yavruları

geçmiş olsun ya
Hasta olan annislere ve bebislere cok gecmis olsun bi yaz tamamen gelseydi şu hastaliklardan kurtulsaydik bizde. Beyzada bu sabah oksurmeye basladi yarin doktora gidicez ama sadece sabah oksuruyo en son boyle gittigimizde tipsiz zatürre demisti doktor inşallah bu sefer öyle bisey degildir :KK43:

Bugün sarma için yaprak alıcam, pasta için meyve falan alıcam pazardan. pandispanyayı bu akşam yapıcam 1 gece dolapta bekleticem yarın kesip şeker hamuruyla kaplıycam. Erken yapayım ki fiyasko olursa hazır siparişi verebilelim :KK66: onu halledersem cuma sarma börek diş kurabiyesi ve Rus salatası yapıcam. Poğaça ve çupcake hazır alıcam .
sen beceriklisin hakkaten ya,tariflerin pratik ve güzel şu ana dek edindiğim izlenim,ben vasat heleki tatlılarda durum kötü

ne zor şeyler yaşamışsınız ya,anneye neden vermediler peki ?
Bende annesiz büyüdüm. Ben 6 yaşındayken ayrıldı annem babam. Velayetimizi babamıza verdiler. Daha doğrusu. Anneannem bizi istemedi. 8 Yaşında ise babam bizi annemizden habersiz Niğde'ye getirdi. 1,5 yıl annemin sesini bile duymadım. Daha sonra annem geldi. Ama almadı bizi. Yada alamadı ama her yıl 1 ay Aldı bizi yanına. Her ayrılık salya sümük Ağlayarak sonlanırdı.

Aynen ya :KK43:(

tamam dycektm yazmissn zaten:)bana da pek hos gelmedi o sekilde dis bugdayi.biz salcali soganli naneli hafif kivamli corba gbi yapyoruz.

Ben de smdi gordm facede.atcktm size de danismak icin

Kac derecede pisiriyosn canm?bi de margarin mi tereyagi mi?dun tv de yapti bi kadin tam pisirmisti iyice kizardi ustu.bi de pirisldigi tepsiye su doldurmustu yoksa ustu catlyomus.seninkinde oluyo mu?

Buzlukta beklemesi sagliksiz demis dr u canm.taze icirin dyomus.ben de buzluga atyodm hatta bugun de verdm.cozdurmeden buz halinde atyorm tencerede eriyo.napsak vermesek mi yani ya:KK43:
Canım buzluk vitamin kaybına yol açabilir. Ama sağlıksız denemez. O sıvakta bırakın bakteri üremesini yaşayamaz bile. Madem bi besin değeri yok o zaman taze yapın niye diyolar.
Ben buzluktan çıkarığ direk atarsak bişey olmayacağını düşünüyorum.
Eti balığı her şeyi atıyoruz buzluğa bu niye sağlıksız olsun ki. Ya öyle anlayıp öyle yorumlafolar bilemedim.

kötü rüya anlatılmaz,gerçekleceği için değil elbette ilgili kişinin morali bozulacağı için,sinir oldum inan
Aynen canım ben de öyle biliyorum anlatılmaz ben öyle rüya gördüğümde eşime bile anlatmam zaten o komsu doğum yaptı gecen gün evine gittim doğum yaptığı için surati bir karıştı alinmadim lohusa sonuçta annesi vardı dizi izlemeye başladılar öylece kaldım bir de benim küçük oğlum geç konuşmuştu canım onun kızıyla yaşıt ben o zamanlar çok sıkıntı yasamistim psikologa göturdum krese verdim sosyalleşmesi için o da biliyor bunları neyse o gün kızı cagarmisti benim oğlanı oğlum ilk defa gitti oraya yalniz ogluma sen konusamiyordun demiş kendi kızıyla kiyaslamis o günden beri konusmuyorum ben oglumla da kızını gorusturmuyorum bugün kendi seslenip rüyasını anlattı bir daha gitmeyecegim hediyesini de kapısından vercem anlasin
çok zor bi durummuş gerçekten,üzüldüm
evet canım çok zor

Canım buzluk vitamin kaybına yol açabilir. Ama sağlıksız denemez. O sıvakta bırakın bakteri üremesini yaşayamaz bile. Madem bi besin değeri yok o zaman taze yapın niye diyolar.
Ben buzluktan çıkarığ direk atarsak bişey olmayacağını düşünüyorum.
Eti balığı her şeyi atıyoruz buzluğa bu niye sağlıksız olsun ki. Ya öyle anlayıp öyle yorumlafolar bilemedim.

ben de hep buzluga atyorm her seyi canm.et falan bize bile haslayip koyuyorm.ozellikle calisirken cok pratik oluyo.belki o bebege dokunmus olabilir.kadin da surekli veriyodum bu defa dokundu yazmis zaten.

Oykuyu cocuk hastanesinin aciline goturdum tam yemek yicekmis doktorlar cabuk cabuk bakti falan cigerler temiz dedi kulagini elliyodu bi de cok kulaklarda kir var tam gozukmuyo ama ust solunum yolu enfeksiyonu dedi antibiyotikyazdi beni cok tatmin etmedi muayenesi yarin kendi doktoruna goturucem
Geçmiş olsun canım yarin bir de kendi doktorunuza gosterirsin

Aynen canım ben de öyle biliyorum anlatılmaz ben öyle rüya gördüğümde eşime bile anlatmam zaten o komsu doğum yaptı gecen gün evine gittim doğum yaptığı için surati bir karıştı alinmadim lohusa sonuçta annesi vardı dizi izlemeye başladılar öylece kaldım bir de benim küçük oğlum geç konuşmuştu canım onun kızıyla yaşıt ben o zamanlar çok sıkıntı yasamistim psikologa göturdum krese verdim sosyalleşmesi için o da biliyor bunları neyse o gün kızı cagarmisti benim oğlanı oğlum ilk defa gitti oraya yalniz ogluma sen konusamiyordun demiş kendi kızıyla kiyaslamis o günden beri konusmuyorum ben oglumla da kızını gorusturmuyorum bugün kendi seslenip rüyasını anlattı bir daha gitmeyecegim hediyesini de kapısından vercem anlasin
evet canım çok zor
komşun diye seviyesiz tiplerle muhatap olmak zorunda değilsin,böyle bi komşum vardı ilk evlendiğimde aaa yeni evli evi böyle sade mi olur siz nerden düzdünüz evi vs vs her uğradığında bi laflar,eve almadım sonra müsait değilim dedim baktım hala bi kahve içelim diye uğramak istiyor kusura bakmayın sizinle görüşmek istemiyorum moodumu düşürüyosunuz dedim ayrı dünyalara ve kafalara sahibiz dedim açık açık,sonra da ordan taşınıken vedalaşmadım taşınma sırasında o da evine gizlendi dürbünden dikizlediğine eminim

komşun diye seviyesiz tiplerle muhatap olmak zorunda değilsin,böyle bi komşum vardı ilk evlendiğimde aaa yeni evli evi böyle sade mi olur siz nerden düzdünüz evi vs vs her uğradığında bi laflar,eve almadım sonra müsait değilim dedim baktım hala bi kahve içelim diye uğramak istiyor kusura bakmayın sizinle görüşmek istemiyorum moodumu düşürüyosunuz dedim ayrı dünyalara ve kafalara sahibiz dedim açık açık,sonra da ordan taşınıken vedalaşmadım taşınma sırasında o da evine gizlendi dürbünden dikizlediğine eminim
Vaay ne guzel acik acik soylemissin:)aslinda en iyisi bu.icimizde kalcagna karsimizdakinin icinde kalsin:))

Foruma giremiyorum Arda uyuduktan sonra doğum günü hazırlıkları ile uğraşıyorum. Kolanya şişesi alıp içine çilek kolanyası doldurdum. Onun bir etiketi kaldı onuda şu an tasarlıyorum paintte. Meyve kavanozlarını değerlendirdim içine badem şekeri koyacağım etiketlerini kendim paintte yaptım.

Eklentiler

• 2015-04-27 19.57.06.webp
    2015-04-27 19.57.06.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 88
  • 2015-04-28 20.15.34.webp
    2015-04-28 20.15.34.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 87
  • 2015-04-28 20.15.54.webp
    2015-04-28 20.15.54.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 83
  • 2015-04-29 22.44.27.webp
    2015-04-29 22.44.27.webp
    18 KB · Görüntüleme: 92
  • 2015-04-29 23.06.50.webp
    2015-04-29 23.06.50.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 97
  • 2015-04-29 23.07.08.webp
    2015-04-29 23.07.08.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 98
Foruma giremiyorum Arda uyuduktan sonra doğum günü hazırlıkları ile uğraşıyorum. Kolanya şişesi alıp içine çilek kolanyası doldurdum. Onun bir etiketi kaldı onuda şu an tasarlıyorum paintte. Meyve kavanozlarını değerlendirdim içine badem şekeri koyacağım etiketlerini kendim paintte yaptım.
Çook güzel olmuşlar. Özellikle kavanoz fikrine bayıldım:KK9:

Ne güzel soylemissin canım ağzına sağlık ben ilk tasindigimda o vardı burada ben pek samimi olmadım sonra oğlumu krese verince dayanamadı ayni krese o da verdi ondan sonra yakınlaşmaya başladı ben de o dönemde gidip geldim ama çok geçmeden abuk sabuk hareketlerini gördüm çok dengesiz bir insan ben de görüşmeyi kestim ama ne kızından ne kendinden kurtulamadim bu son olayda ogluma öyle söylemesi çok gucume gitti benim oğlum çok duygusal bir çocuk bana anne nen neden geç konuştum diye soruyor ben oğlumu incitmemeye çalışırken o kim oluyor bakma lohusa diye üstüne gitmedim ama söyleyeceğim ona birkaç laf en müsait zamanı kolluyorum

Benim de kafam karıştı ama ben o çocuğun başla nedenle hastalanmış olduğunu düşünüyorum. Ben de aylardır veriyorum ve Dr da ver dedi ve hiçbirşey olmadı
Ya sorma ben hamileydim dusun ogrendgmde ozamandan beri bakyrm hep sayfasına hep aklimda butun instagramdaki resimlerinin altındaki yazıları okudum okudukça agladm smdi mutube elif bebek deyince sok oldm hep merak ediyodm cnki smdi daha cok mrk etmeye basladm acaba evlendiği kisi nasi davranio aklmdan cikaramyrm cok etkilenyrm bole şeylerden haberlerde fln çocuklarla ilgili bsy gorim Günlerce kaliyo kafamda
Öyle ya senin durum daha travmatik bi tanıdığını kaybetmek gibi. Mekanı cennet olsun

Oykuyu cocuk hastanesinin aciline goturdum tam yemek yicekmis doktorlar cabuk cabuk bakti falan cigerler temiz dedi kulagini elliyodu bi de cok kulaklarda kir var tam gozukmuyo ama ust solunum yolu enfeksiyonu dedi antibiyotikyazdi beni cok tatmin etmedi muayenesi yarin kendi doktoruna goturucem
Çok geçmiş olsun.
sen beceriklisin hakkaten ya,tariflerin pratik ve güzel şu ana dek edindiğim izlenim,ben vasat heleki tatlılarda durum kötü
Ben de pek yetenekli değilim ama ya bismillah diyip kalkıştım bu işe inşallah beceririm :)

Back
X