- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
sen yine ii sormuşsun ben dilimi 18 lira olanla karşılaştım ona razıyım yani ve pasta konusunda acayip aradayım en son bir şeklinde yaptırıp üstüne kelebek kondurcam en uygunu o gibi ama bilemiyorum internette bi kaç sitede 250 ye buldum onlarada güvenme konusunda kararsızımİstedigim pasta için kadınla konuştum kesinlikle dilim başı 10 tl diyor. Çocuklarla beraber 40 kişiyiz. Hadi 30 kişilik yapsam 300 tl. Bu pastadan vazmıgeçsem ya. Doğumgünü yapacağım yerde pasta yapacaklar tadı güzel ama istedigim şekil olmayacak. Çok kararsız kaldm.
Geçmiş olsun canım hemde kolaylıklar ilk doğumgünümüz çok heyecanlı :))Bacilarim nasilsiniz ???
Epey oldu giremeyeli...
Ara ara okuyordum fakat yazamiyordum acikcasi...
Oglumun dogumgununu bu pazar yapacagim ins.
Normalde ayin 4 unde fakat haftasonu herkes rahatca gelebilsin diye birgun erken kutlama karari aldim...
Bu aralar kalp carpintim olmaya basladi hazirliklara aniden baslayip yuklendigimden sanirim...
Yardimci aldim camlarimi kapilarimi temizlemesi icin...
Kolay kolay temizletmezdim ama mecbur kaldim...
Kv de de kendi evini dip kose temizliyo sanki gelen ona gelecek
Her neyse benim hazirliklar son gaz devam etmekte ... instagrama yuklerim ins. Resimlerimizi
Bu aralar giremiyorum mazur gorun ...
Gercekten bos birr gunum bile yok esim bile acillik oldu ..
Bu aralar var bizde birseyler ama haydi hayirlisi...
Miniklerinizle birlikte hepinizi opuyorum...![]()
Arasan açmazmı bizim dr watsapa yaz diyo sonra dönüyo bide Kabızlık için biz laxafiber toz kullanıyoruz iki günde etkisini gösteriyo sorabiliyosan doktora danışsan prebiyotik lif buGökçe'nin doktoru bugün randevusuz hasta almıyormuş gidemedik :/ Karadut yedirdim 6 tane yedi. Kayısı suyu içirdim ama içmedi bende Kayısı veriyorum şimdi. Minnacık yapabildi sadece![]()
Ooo görüntü süper eline sağlıkCheese kek dolaba gider![]()
Yok canım gayet yeterli ama ben misafirliğe gitsem gözüm kısır arar tabi kimse sana sormasın üstüne uçma o kadar yorgunluktan sonra :))Kızlar menümüzü sayıyorum ve önerilerinizi bekliyorum sanki az gibi geldi :/
Diş oastası
Diş buğdayı
Çupcake
Poğaça
Gül böreği
Tatlı tuzlu hazır kurabiye
Rus salatası (ayşegülün paylaştığı gibi kaplumbağa şeklinde)