2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende iki gundur semiz otu katmistim salataya sutume gecti galiba kizim ondan kaka yapai duruyodu dun ikindiden beri bi daha yapmdi kaka kizlar ben bide bugun kahvaltida kizima sucuk vermistim hergun ayni seyleri yemsin diye agzini sapirdatarak yedi şapşik :KK45:
semizotu gercekten benim kronik kabız kızımda bile işe yarıyo bide ben yarma katıyorum onunda faydası oluyo diye düşünüyorum tadımlık verdin dimi canım ben pek vermek istemiyorum hoş yemez de Zararı olur diye de düşünüyorum

Benim psikopat kızım sürekli saçlarını çekiyo ya. İnsan kendi saçını niye avuçlayıp çeker ki
Mirada öle ama saçı yok iki teli çekiştiriyor garibim

Beyzada uykusu gelince yapiyo canim :KK43:
Keşke öyle olduğunda yapsa en azından uykusu geldi derim sürekli yapıyo :( ben acıyacak diye korkuyorum. Binanın önüne çimenlik alan yapıp çardak koydular her gün çıkarıyorum ordaki çocuklaraın yanına gitmek istiyo sürekli. Bitlendi mi diye korktum ama yok öyle bişeyde baktım iyice. Hergün yıkamaya çalışıyorum bazende iki güne bir. Anlamadım yani. Ensesinden kulağının üstünden tepesinden. Her yerinden çekip çekip duruyo. Ne biçim huy anlamadım ya

Kızlar yatak odamız mis gibi Gökçe'nin boku kokuyor :KK53::KK53: Ne Karadut ne Kayısı ne Zeytinyağı ne fitil. Kurtarıcımız Semiz otu oldu :kk77::kk77: Odamızda bu kokuyu pek özlemişim :KK45::KK45: hiç Kabızlık yaşamamıştık daha önce inşallah bi daha da yaşamayız.
bizimde oturma odamiz buram buram kokuyor:)

semizotu gercekten benim kronik kabız kızımda bile işe yarıyo bide ben yarma katıyorum onunda faydası oluyo diye düşünüyorum tadımlık verdin dimi canım ben pek vermek istemiyorum hoş yemez de Zararı olur diye de düşünüyorum

İyi bari ben hiç görmemiştim bi tek biz değiliz demekki.

Keşke öyle olduğunda yapsa en azından uykusu geldi derim sürekli yapıyo :KK43: ben acıyacak diye korkuyorum. Binanın önüne çimenlik alan yapıp çardak koydular her gün çıkarıyorum ordaki çocuklaraın yanına gitmek istiyo sürekli. Bitlendi mi diye korktum ama yok öyle bişeyde baktım iyice. Hergün yıkamaya çalışıyorum bazende iki güne bir. Anlamadım yani. Ensesinden kulağının üstünden tepesinden. Her yerinden çekip çekip duruyo. Ne biçim huy anlamadım ya
Canim uzunsa kasindiriyo olabilirmi

Ya bu pinar sut reklami cok etkiledi beni cocuguna kaleci olmasi icin yardim ediyo sonunda topu kurtariyo ya cok duygulandim ya :KK43:
Aynen bi de bi reklam daha var mama reklamı mı neydi ikisinde bende bi tuhaf oluyorum eşim bile pınarın reklamı be güzelmiş dedi ben bişey demeden

Yok canim tadimlik verdim artik yasina giriyolar bi veriyim tatsin dedim cok sevdi zilli agzini sapirdatark yedi esim yemez sevmez once dedi oyle halini gorduydu cok sasirdi :46:

Kızlar yatak odamız mis gibi Gökçe'nin boku kokuyor :KK53::KK53: Ne Karadut ne Kayısı ne Zeytinyağı ne fitil. Kurtarıcımız Semiz otu oldu :kk77::kk77: Odamızda bu kokuyu pek özlemişim :KK45::KK45: hiç Kabızlık yaşamamıştık daha önce inşallah bi daha da yaşamayız.

Ohh sevindimm:)))

Benim psikopat kızım sürekli saçlarını çekiyo ya. İnsan kendi saçını niye avuçlayıp çeker ki

Benmki de oyle:(

Ya bu pinar sut reklami cok etkiledi beni cocuguna kaleci olmasi icin yardim ediyo sonunda topu kurtariyo ya cok duygulandim ya :KK43:

Hamilelik ve dogumdan sonra ben de her seye duygulanir oldum:(bi de su elif bebek cikmyo aklimdan ya

Diş kurabiyelerimiz de bitti ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 81
Kizlar bebislerinize kac saat arayla ne kadar yediriyosunuz gece 10 kere kalkiyoruz diş belirtiside goremedim acaba acmi kaliyorki :(

Kizlar bebislerinize kac saat arayla ne kadar yediriyosunuz gece 10 kere kalkiyoruz diş belirtiside goremedim acaba acmi kaliyorki :KK43:

Canm biz gec kalkiyorz malum.11.30-12 gbi kahvalti yaptik 1 yumurta sarisi 1 dilim peynir ve 1 dilim cicibebe ekmegiyle.arada uyudu uyaninca 15.30 gbi meyve yedrdm(1 elma yarm muz blendrdan gecryorm)
Saat 17 gbi tekrar uyur 18.30-19 gbi de aksm yemegi yiycek 1 kase sebze corbasi yaptm bugn yaninda yogurt.21.30-22 arasi muhallebi yiyo 1 kase.

Gece 12 gbi yatiyo 150 cc mama yapyorm.sabah kadar da 2 defa mama yer genelde

Kizlar bebislerinize kac saat arayla ne kadar yediriyosunuz gece 10 kere kalkiyoruz diş belirtiside goremedim acaba acmi kaliyorki :KK43:
Canım ben 2 en fazla 2.30 saat de bir mutlaka yediriyorum. Bi verdiğimde yemek verdiysem öbür sefer emziriyoruö. Gecede en az 2 kez kalkar mutlaka emmek için.

4-5 gğn gökçede hiç bişey yemedi sürekli kalktı geceleri. Damağında şişlik vardı inmiş nasıl olduysa. Şimdi yine iştahı uykusu düzeldi hiç anlamadım. Dişte çıkmadı

Diş midir yoksa bizim sıpalar yine aralarında anlaşıp büyüme atağı adı altında yeni saçmalıklar mı yapıyorlar ben de anlamadım. Benim oğlum da durduk yete deli gibi bağırıp ağlıyor. Biri duysa dayak attığını zannedecek :( huysuzluk uykusuzluk ve iştahsızlık had safhada :( sadece emmek istiyor hiçbişey yemek istemiyor.

canım ben iki saatte bir zorluyorum olmazsa emziriyorum gece saatbaşı kalkıyo hemen her seferinde emiyo uykunun açlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum

@Akaibu benim kızda çekiştiriyor arada
@minnakkartal inş diştendir
A apriori11 maşaallah ne güzel elinle yaptın miss
Sağol canım umarım Öyledir

Diş midir yoksa bizim sıpalar yine aralarında anlaşıp büyüme atağı adı altında yeni saçmalıklar mı yapıyorlar ben de anlamadım. Benim oğlum da durduk yete deli gibi bağırıp ağlıyor. Biri duysa dayak attığını zannedecek :KK43: huysuzluk uykusuzluk ve iştahsızlık had safhada :KK43: sadece emmek istiyor hiçbişey yemek istemiyor.
Bizde aynı öyle sonra bide böyle içini çekiyo benimde ağlayasım geliyo biz zaten pek yemiyoduk ama Ateşle birlikte yine kaşıktan öğürmeye başladı üç gün evdeyim sadece emzircem mecbur bugün şu saate kadar minnacık bi dilim kaşar yedi zar zor :( neyseki ateş düştü

Diş midir yoksa bizim sıpalar yine aralarında anlaşıp büyüme atağı adı altında yeni saçmalıklar mı yapıyorlar ben de anlamadım. Benim oğlum da durduk yete deli gibi bağırıp ağlıyor. Biri duysa dayak attığını zannedecek :KK43: huysuzluk uykusuzluk ve iştahsızlık had safhada :KK43: sadece emmek istiyor hiçbişey yemek istemiyor.

Benmki de kucakci oldu cikti:(dun aksam esime verdm dus alym dedm nasl aglyo ya hemen ciktm banyodan napcz biz boyle umarim gecici bir durumdur.istahta bir sknti yok ama mizmizlikla beynimi yiyo:(

Bu da son hali:cool:kaliptan cikaramam dye korkuyodm ama sag salim cikardm:))
Supersin ellerine saglik valla sen yapinca cok ozendim limonlusunun yumurtasiz olani yani cakmasini yaptim muhallevili falan dolapta simdi bakalim nasil olacak
Bide uzerine yazimi yazsan acana krem santiyle buzdolabi posetinin ucunu küçücük kesip icine krem santi doldurup iyiki dogdun gibi tabi once baska yerde denede pastayi bozma gerci boylede cok güzel fikir olarak dedim canim

Back
X