2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmiş olsun canım.
Doktorumuz telefon vermiyor ki kimseye. Doktor olarak çok iyi bi hekim ama telefonunu hastalara vermiyor maalesef.
Biz whatsappta takiliyorz doktrla:)
A apriori11 . cnm cok basarili pasta son halini.metak eiyoruz.

ben ruzgara birde keciboynuzu tozu veriyorum arkadaslar. sizde kullaniyormusunuz. sutune muhallebisine felan katiyorum o da cok faydali
bn kullaniyorum bir aydr arada muhallebisine toz katiyorum hergunde bir tatli kasigi pekmexini veriyorum istah aciyo

Haazırııımmm haazııırrııımmm paartiyeeee haazııırrııımmm :KK66:
Vayy supersin tatlimm

Bu da son hali:cool:kaliptan cikaramam dye korkuyodm ama sag salim cikardm:))
cokguzel gorunuyo canm bnde yspcm birazdan cilekli arkds gelcek yap dedi:)

Diş midir yoksa bizim sıpalar yine aralarında anlaşıp büyüme atağı adı altında yeni saçmalıklar mı yapıyorlar ben de anlamadım. Benim oğlum da durduk yete deli gibi bağırıp ağlıyor. Biri duysa dayak attığını zannedecek :( huysuzluk uykusuzluk ve iştahsızlık had safhada :( sadece emmek istiyor hiçbişey yemek istemiyor.

Bizde de ayni modelden var canim havalar atik isindi gunum balkon da geciyo mama sandalyesine koyuyom nasi bagiriyo gelen gecen bize bakiyo evimin onunde de durak var otobus delisi nasi seviniyo gectikce :KK45:

Diş midir yoksa bizim sıpalar yine aralarında anlaşıp büyüme atağı adı altında yeni saçmalıklar mı yapıyorlar ben de anlamadım. Benim oğlum da durduk yete deli gibi bağırıp ağlıyor. Biri duysa dayak attığını zannedecek :KK43: huysuzluk uykusuzluk ve iştahsızlık had safhada :KK43: sadece emmek istiyor hiçbişey yemek istemiyor.
AYnen dişi çıkacak ondan yemiyo dedim diş de çıktı ama bi lokma yemiyo sadece emiyo yeni doğan gibi. Agzina verdiğim yiyeceği diliyle itekleyip atıyo. Kesin anlaştı bunlar gene aralarinda:)

Kizlar dogumgunu veya fis bigadayinda verfiginiz hefiyelerin uzrtine sticerlati nerde bastirdinuz

canım ben iki saatte bir zorluyorum olmazsa emziriyorum gece saatbaşı kalkıyo hemen her seferinde emiyo uykunun açlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum

Sağol canım umarım Öyledir

Bizde aynı öyle sonra bide böyle içini çekiyo benimde ağlayasım geliyo biz zaten pek yemiyoduk ama Ateşle birlikte yine kaşıktan öğürmeye başladı üç gün evdeyim sadece emzircem mecbur bugün şu saate kadar minnacık bi dilim kaşar yedi zar zor :KK43: neyseki ateş düştü
Canım ateş kusma olmasın da varsın az yesin . Unutma bize söz vermiştin mirayı yemeye zorlamayacaktın, önemli olan sağlık ;)
Benmki de kucakci oldu cikti:KK43:dun aksam esime verdm dus alym dedm nasl aglyo ya hemen ciktm banyodan napcz biz boyle umarim gecici bir durumdur.istahta bir sknti yok ama mizmizlikla beynimi yiyo:KK43:
Ha o da var babası bile tutamıyor, wc ye bile gitsem gelip kapısının önünde ağlıyor. Nenyapacağomı şaşırsım.

bn kullaniyorum bir aydr arada muhallebisine toz katiyorum hergunde bir tatli kasigi pekmexini veriyorum istah aciyo

Vayy supersin tatlimm

Merci dünürcüm ;)

Sabhtan beri elektrk yoktu giremedim hc. Aksam atlattk bizdis bugdayini darisi sze A apriori11
İnşallah
Bizde de ayni modelden var canim havalar atik isindi gunum balkon da geciyo mama sandalyesine koyuyom nasi bagiriyo gelen gecen bize bakiyo evimin onunde de durak var otobus delisi nasi seviniyo gectikce :KK45:
Şapşikler ya :)

AYnen dişi çıkacak ondan yemiyo dedim diş de çıktı ama bi lokma yemiyo sadece emiyo yeni doğan gibi. Agzina verdiğim yiyeceği diliyle itekleyip atıyo. Kesin anlaştı bunlar gene aralarinda:)
Bizimki de elindeki kaşığa vuruyor :(

Hep yanlis yazmisim pek anladilmadi sanirim stankinin yapmis oldugu stickerleri sizlerde yapmayi dusunuyormusunuz.Acikcasi benim cok hosuma gitti ve evde baya bi bos kavanoz var degerlendireyim diyorum.Stickerleri nerde yaptirabilirim.

Supersin ellerine saglik valla sen yapinca cok ozendim limonlusunun yumurtasiz olani yani cakmasini yaptim muhallevili falan dolapta simdi bakalim nasil olacak
Bide uzerine yazimi yazsan acana krem santiyle buzdolabi posetinin ucunu küçücük kesip icine krem santi doldurup iyiki dogdun gibi tabi once baska yerde denede pastayi bozma gerci boylede cok güzel fikir olarak dedim canim

Yazamadim canm skma poseti bulamadm markette:(sosla denym dedm pasta cok buyuk degl en iyi bozmym dedm 1 cilek koydm ustne o kadar:)

Vayy supersin tatlimm

Tadina bakmadk henuz ama ilk denemeye gore basarili duruyo:)

Eklentiler

• 2015-05-01 20.39.59.webp
    2015-05-01 20.39.59.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 84
Hep yanlis yazmisim pek anladilmadi sanirim stankinin yapmis oldugu stickerleri sizlerde yapmayi dusunuyormusunuz.Acikcasi benim cok hosuma gitti ve evde baya bi bos kavanoz var degerlendireyim diyorum.Stickerleri nerde yaptirabilirim.

Paintte yapilir herhalde ya.ya da intenet siteleri de var canm isme ozel yapiyolar

Kızlar Eceye dil balığı pisiriyorum gurme bebekte ki tarife gore bakalım sevecek mi
İnşallah sever
Canım ateş kusma olmasın da varsın az yesin . Unutma bize söz vermiştin mirayı yemeye zorlamayacaktın, önemli olan sağlık :KK66:

Ha o da var babası bile tutamıyor, wc ye bile gitsem gelip kapısının önünde ağlıyor. Nenyapacağomı şaşırsım.

Merci dünürcüm :KK66:

İnşallah

Şapşikler ya :)

Bizimki de elindeki kaşığa vuruyor :KK43:
Ya günlerdir pek zorlamıyodum bugn biraz suratını süzülmüş gördüm çok az uğraştım kusacak gibi oldu bırakıp emzirdim sözüm söz yani tabi uğraşmalar devam

Canım pinterestten banner olarak aratırsan bulabilirsin hazır sitelerde de car ordan indirip basabilirsin

Yazamadim canm skma poseti bulamadm markette:KK43:sosla denym dedm pasta cok buyuk degl en iyi bozmym dedm 1 cilek koydm ustne o kadar:)

Tadina bakmadk henuz ama ilk denemeye gore basarili duruyo:)
Ayy Şekli güzel bende tadını çok merak ediyorum

Kızlar Eceye dil balığı pisiriyorum gurme bebekte ki tarife gore bakalım sevecek mi
Benim Ece baligi pek sevmedi insallah seninki sever.
İnşallah sever
Ya günlerdir pek zorlamıyodum bugn biraz suratını süzülmüş gördüm çok az uğraştım kusacak gibi oldu bırakıp emzirdim sözüm söz yani tabi uğraşmalar devam

Canım pinterestten banner olarak aratırsan bulabilirsin hazır sitelerde de car ordan indirip basabilirsin

Sag ol canim bi bakayim ben de mira kiz nasil simdi

İnşallah sever

Benim Ece baligi pek sevmedi insallah seninki sever.

Sag ol canim bi bakayim ben de mira kiz nasil simdi
dil balığını ilk kez verdim sevdi kızlar diğer balıkları da sevmişti ama dil balığını biz pek sevmedik

dil balığını ilk kez verdim sevdi kızlar diğer balıkları da sevmişti ama dil balığını biz pek sevmedik
Bende gökçeye levrek ve dil balığı yediriyorum sadece. Somonu verdiğimde reddetmişti. Ki gökçe kolay kolay yemek reddetmez:KK53:
Dil palamut levrek bebkler için en uygun balıklarmış

Kizlar bebislerinize kac saat arayla ne kadar yediriyosunuz gece 10 kere kalkiyoruz diş belirtiside goremedim acaba acmi kaliyorki :KK43:

Doktora gece beslenmeyi sordum özellikle 1 yaşındn sonra gece beslenmesine gerek yok dedi gece uykusunda ağlıyo betül mama yapıyorum içip uykuya drvam ediyo dedim sade su vermeyi veya mamayı 30 cc ye 1 ölçek mama koyuyoruz ya 60 cc ye 1 ölçek koyup yavaş yavaş bıraktırmayı denebilirsin dedi şimdilik denemedim ama bence mantıklı söylediği gece beslenmeyi bırakırsa deliksiz uyur dedi

Gündüz de özellikle saat kollamıyorum bu sefer hem betülü zorluyorum hem kendim sinir oluyorum yedirecem diye acıktığını belli ediyı zaten bi de gündüz 2 sefer uyuyo o arada mama

Kizlar dogumgunu veya fis bigadayinda verfiginiz hefiyelerin uzrtine sticerlati nerde bastirdinuz

Ben normal bi kırtasiyede bastırdım

dijital baski yapan yerlerde kirtasiyelerde falan yaptirabilirsin nette bakip tasarim ciktisi alabilirsin

Kizlar bebislerinize kac saat arayla ne kadar yediriyosunuz gece 10 kere kalkiyoruz diş belirtiside goremedim acaba acmi kaliyorki :KK43:
Aren artık sabah erken kalkıyo 09.00 gibi kahvaltı yapıyoruz (1 yumurta sarısı 20gr peynir 1 çay kaşıgı tereyağı ıhlamur) 11.00 12.00 arası 100 cc sütle yulaflı veriyorum. Sonra yatıyor 2 yada 3 saat. Kalktığında 15.00 gibi yemek yiyor 17.30 gibi meyve yiyip 1 saat daha uyuyor. Sonra 20.00 gibi yemek. 22.30 gibi 7tahıllı veriyorum. Bütün gece süt içmek istemiyor sadece su içiyor dolayısıyla sabah kahvaltısını güzel yapıyor.

Bende gökçeye levrek ve dil balığı yediriyorum sadece. Somonu verdiğimde reddetmişti. Ki gökçe kolay kolay yemek reddetmez:KK53:
Dil palamut levrek bebkler için en uygun balıklarmış
Eşime bir arkadaşı söylemiş dil balığı verin tam bebeklere gore diye aldık bizde ama bize biraz tatsız geldi Ece hepsini seviyor ben buğulama şeklinde yapıp önüne koyuyorum o şekilde yiyiyor

Back
X