2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben evde yapcm zaten canm burda uygun yer pek yok.ikramlik hazrlycm sadece pasta dahil 250-300 arasi bisey olck benmki de.kurabiye agaci mi acaba dedgn?ben de var dis bugdaynda da kurabiye asmistim dogumgununde de yapcm insallah:)az kaldi bizimki 28 mayis:)

Hadi guzel gecsin insallah.azad nasl beceriyo o isi ya:)ben de emreyi yogurtla kanrdyorm bazen yutuyo hepsni

Olsun canm ne guzel ani olck iste foto beklyirz:)

Masallah eceye:)biz de 3-4 gun once doldurduk:))
Sağol canım bütün bebislerimize maşallah:nazar::nazar:

ir böyle parti hevesim var ama betülü kreşe filan verince onun arkadaşlarıyla yapmak istiyorum doğumgünü partimiz en fazla diş buğdayındaki gibi olur heralde[/QUOTE]
Biz de oyle canim mini parti olacak cok kapsamli yapmicam dedigin gibi krese baslayinca arkaskariyla daha kapsamli olur.Ben sadece cocuga hatira kalsin istiyorum.

@yaz yagmuru maşallah Eceye :) doğan büyüyor işte :)
A apriori11 ben gökçeyi yoğurtla falanda kandıramam :) canı istemiyorsa ağzında bekletir yutmaz hanımefendi. Şimdi olduğu gibi. Biraz emzikle kandırıp yutturdum ama oda biyere kadar, emziğinin altından sızıntın yapmaya başladı velet :KK53:
K Keskek bende o kadar para harcamam valla :KK45: ben harcasam eşim harcatmaz zaten.
Aynen canım doğan büyüyor

Eşim bi hamburgercinin hamburgerini Öve öve bitiremedi. Bende Öğlen ordan sipariş verdim. Kötü değil berbattı :KK53: midemi bozmam inşallah. Aç Olduğum için zorla yedim ama nasıl bitirdim bilmem. İğrençti ya
Keşke zorlamasaydin kendini canım ben sevmem hamburgeri benim çocuklarda sevmiyor ama büyük oğlan bazen arkadaşlarıyla yiyiyor ama nadir küçük hic yiyemiyor benimkiler türk işi seviyor:-)

ir böyle parti hevesim var ama betülü kreşe filan verince onun arkadaşlarıyla yapmak istiyorum doğumgünü partimiz en fazla diş buğdayındaki gibi olur heralde
Biz de oyle canim mini parti olacak cok kapsamli yapmicam dedigin gibi krese baslayinca arkaskariyla daha kapsamli olur.Ben sadece cocuga hatira kalsin istiyorum.[/QUOTE]
Bende hatıra için hatta bi defteriniz eşimle ortak az da olsa bişeyler yazıyoruz betül için oraya resim yapıştırıyorum hamileykende uştrason resmini yapıştırmıştım bi iki tane

Biz de oyle canim mini parti olacak cok kapsamli yapmicam dedigin gibi krese baslayinca arkaskariyla daha kapsamli olur.Ben sadece cocuga hatira kalsin istiyorum.
Bende hatıra için hatta bi defteriniz eşimle ortak az da olsa bişeyler yazıyoruz betül için oraya resim yapıştırıyorum hamileykende uştrason resmini yapıştırmıştım bi iki tane[/QUOTE]
Bnde d&r dan bi defter almistim ilklerim dye ona yaziyorz hep

Keşke zorlamasaydin kendini canım ben sevmem hamburgeri benim çocuklarda sevmiyor ama büyük oğlan bazen arkadaşlarıyla yiyiyor ama nadir küçük hic yiyemiyor benimkiler türk işi seviyor:-)

Ne guzel iste canm yemesinler zaten onlari.bazi cocuklar tutturuyo ya illa onlardan yiycez diye.ne eti oldugu nasil kesildgi bile belli degl.ben arada yerdm uni deyken bikac senedr agzma surmuyorum.

Canim tesekkurler

Canim mumkunse sablonu bana ginderir misin yada hangi siteden indirfin sablonu burada bi yere sorfum on tanedine on tl istedi cok geldi acikcasi daha bir suru sey alacam.o kadar paraya ne gerek var kendim halledryim diyorum

Canım ben şablonla yapmadım kendim paintte yaptım. Şablon olan siteler var bildiğim sizin konsept neydi?

Eşim bi hamburgercinin hamburgerini Öve öve bitiremedi. Bende Öğlen ordan sipariş verdim. Kötü değil berbattı :KK53: midemi bozmam inşallah. Aç Olduğum için zorla yedim ama nasıl bitirdim bilmem. İğrençti ya
Ben evde yapıyım bak gör bi daha dışarıda yiyemiceksin dedim eşime. İnanmadı çok sever oda. Yaptım köftemi güzelce hamburger ekmeği aldım içine marul domates doldurdum. 4 tane yedi:KK53: bide üstüne patates kızartman üzerinde çalışmalısın dedi:KK53:

İçinde bizim konsept olmasada baya seçenek var :D

Kızım olursa arı maya içimde kaldı : )

Eklentiler

• 11146557_937242019630744_1310077928537608784_n[1].webp
    11146557_937242019630744_1310077928537608784_n[1].webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 111
  • 11182238_937242009630745_566119166318526765_n[1].webp
    11182238_937242009630745_566119166318526765_n[1].webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 115
Kizlar hava cok güzel kizimla parktan geldik artik baska türlü zaptedemiyorum cekmeceleri acip ayaga kalkiyo duvara kapiya tutuna tutuna evde geziyo bende surekli pesinde tabi .bu aradada kac kere dusuyor kac kere elini sıkıştırıyor sayamiyorum artık :(

Back
X