- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende denicem ama uykusu böyle olursa çalışırken imkansız gibiBende ramazani karpuz la geciririm nerdeyse iftardada sahurdada peynir karpuz yeter bana.bakalım oruç tutanilecekmiyiz bu ramazan emzirirken biraz zor bide sıcaklar. Ama deniycem insallah dayanabilirimde hepsini tutarım. Geçen sene logusaligimiza denk geldi sanırım hepimizin.
Adam olacak çocukEki Görüntüle 1516054 umut kitap okurken:)
Çok canım düştü şükür sadece huysuzCidden çok pahalıymış
tam olarak eskiye dönmesede düzeldi sayılırmira nasıl oldu Ateşi çıkıyor mu hala ?
Beşiktaş iki sıfır yendi soyadiyla böyle güzel kizida kaptı nerdeyse.yigitin keyfine diyecek yok bu akşam:))
Yesinler senin o yüzündeki kitap okurkenki ciddiyetini.Eki Görüntüle 1516054 umut kitap okurken:)
yok yahu biz yiğiti kaptık devir değişti artık :)) burdanda ilan ediyim kimse sulanmasın damadımaBeşiktaş iki sıfır yendi soyadiyla böyle güzel kizida kaptı nerdeyse.yigitin keyfine diyecek yok bu akşam:))
Arene noldu hani huyu huyunaydi :) kizistirayim ortaligiyok yahu biz yiğiti kaptık devir değişti artık :)) burdanda ilan ediyim kimse sulanmasın damadıma![]()
yirtmadan bakiyor sabahtanYesinler senin o yüzündeki kitap okurkenki ciddiyetini.
Ooo iyiymiş:)bulmusuz böyle kızı kacirirmayiz yahu. Sulanma falan görmez gözümüzyok yahu biz yiğiti kaptık devir değişti artık :)) burdanda ilan ediyim kimse sulanmasın damadıma![]()
Oslew Cim lütfen ama sevenlerin arasına girmeyelim:)Arene noldu hani huyu huyunaydi :) kizistirayim ortaligi
Yigitde yirtmiyo ama direk yiyo kitabın uçlarını:) ablasının hikaye kitaplarının kenarları hep yenmis halde:)yirtmadan bakiyor sabahtan
Gelinine simddiden iyi fotograf makinesi ayarlamaya bak bol bol poz verdigu icin artik pikseli yuksek hatta fotocularin kullandigi profesyonel makinelerdenOoo iyiymiş:)bulmusuz böyle kızı kacirirmayiz yahu. Sulanma falan görmez gözümüz:)
Ne makineler alırım ben ona istesin yeter.Gelinine simddiden iyi fotograf makinesi ayarlamaya bak bol bol poz verdigu icin artik pikseli yuksek hatta fotocularin kullandigi profesyonel makinelerden![]()
Gerci @minnakkartal o ona biraz buyusun hatta ana sinifina giderken alir gelecegin prifesyonel fotocusunu yetistiriyoNe makineler alırım ben ona istesin yeter.![]()
O neki canım yaa anlayamadım. Ama yutmusmu tukurmustur bence etrafa bak istersen parçaları varmı. Tukure tukure gezdiyse evde.yigitde peçete yi almış o gün islatip islatip tukurmus ağzından.Kizlar emre bu parcanin yarisini yemis![]()
yok yahu huyu huyuna boyu boyunayı Kankiş seçtik diye öyküşe dedim ben :) arenin adayı başka :))Arene noldu hani huyu huyunaydi :) kizistirayim ortaligi
O halde hayırlı olsun ayy sürpriz damadım benimOoo iyiymiş:)bulmusuz böyle kızı kacirirmayiz yahu. Sulanma falan görmez gözümüz:)
Bize soyadı yeterNe makineler alırım ben ona istesin yeter.![]()
Hay allahım eline bişi versen yemez ama yutmamış olabilir canım kemirip atmıştırKizlar emre bu parcanin yarisini yemis![]()
Masallah canim kizin ne kadarlik oldu benim kizimda vugun artik ellerini birakip durmaya basladi koltuk kenarlarindan tutup yuruyo ama elini birakica dusuyodu durmuyodu artik bayagi duruyo 1 dk kadar hicbir yerden tutunmadanSlm kizlar bayadir giremiyorum hepinizi ozledim :) benim kizin sonunda disi cikti. Sadece ust kesici disleri gozukuyor ben alttan beklerken ustten cikti :) yaklasik bi aydirda yurumeye basladi cok sukur. Zaten hareketliydi su an hic durmuyor odalari geziyor. Bende arkasinda geziyorum. Yoruluncada kucak istiyor. Sizin bebisler nasil kizlar ins herkes iyidir :)