- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilaçlatıp bi hafta tatile kaçın :) bikaç gün annende falan kalsan gelince de sadece ecenin ulaştığı yerleri güzelce temizlersin çok köşelere girmezsin koltuk arkalarına falan bence yaptır büyük ihtimalle apartmandakilerde ister bi de böcek çıkarsa senden bilirler ondan sonra daha çok başın ağrırBizimde her sene nisan mayis aylarında apartman komple ilaclaniyor iki senedir ben yoneticiyim gecen sene ilaclattim bu sene firma mesaj atmış zamanı geldi diye eski yöneticiyi aramış ben ise kararsız kaldım ilaçlama konusunda her yere sıkıyor kar ilacı yerler halıların üstü hep ilaç oluyor her yer ilaclanip benim ev ilaclanmazsa da olmaz böcekler ilaclanmayan yerlere kacarmis öyle söylemişti firma gerçi böcek falan yok hiç apartmanda ama görünmeyen yerlerde varmıdır bilmiyorum kızım emekliyor hep yerde ilaclaninca bir hafta pas pas yapılmıyor ilaclatmasam apartmandakiler birşey dermi acaba
ayyy ormantik enişte :) maşallahkızlar biraz evvel eşim göndermiş dün bir şey yapamadık hediyede seçmedin içime sinmedi bu yıl diyo mirakız iraz daha büyüsün acısını çıkartırız diyo bide :))
Bravo enişteye. Eşime link atasım geldi tutuyorum kendimikızlar biraz evvel eşim göndermiş dün bir şey yapamadık hediyede seçmedin içime sinmedi bu yıl diyo mirakız iraz daha büyüsün acısını çıkartırız diyo bide :))
ayyy ormantik enişte :) maşallah
Bravo enişteye. Eşime link atasım geldi tutuyorum kendimi![]()
Kızlar kaç zamandır temizlik yaparken içim rahat değildi. Ben deli gibi domestos kimyasal kullanıp psikopat remizliği yapardım. Ama oğlum eneklediğinden beri o kadar kullanmıyorum domestos falan ama bu sefer de ev içime sinmiyor, oğlumu serbest bırakmak isteyordum falan böyle bi kısır döngüdeydimdün bi de evde karınca görünce iyice kötü oldum. Internetten araştırdım kinyasalsuz doğal temizlik maddelerini. Salonda eşyaları kaldırdım, heryeri sirkeli limonlu karbonatlı suyla sildim. Vileda falan da kullanmadım, eski yöntemle dizüstü çöküp elde sildim heryeri. Bi fısfıs şişesine de okaliptüs yağı ve limon yağı koyup azcık sulandırdım temizlediğim dip köşelere sıktım. Hem parkeler parladı gıcır gıcır oldu, hem de sanki oda spreyi sıkılmış gibi mis koktu salon. Oğlumu da daha rahat salarım yere. Bundan sonra temizlik yöntemim bu olacak sanırım. Neyse ben evin diğer kısımlarına devam edicem, çok kaynatmayın
![]()
Bende vileda olmasa harab olurum heralde her gün her gün eğilip silemem yerleriCanim ben vileda kullanma ozurluyum zaten hep elimde siliyom hem daha temiz oluyo icime siniyo ben bode arap sabunu bazen sirkeli suyla siliyom ama yinede olmus karinca sirkeyi sevmez diyolar bide cikti yine de bugun eczaneden bayer in karinca granulunu aldim @minnakkartal demisti bode nette kullananlar da memnundu koltuklarin arkalarina bulasik makinesi buzdolabi ocagin arkalarina koydum umarim sonuc alirim
Ben o ilaçlardan almaya da korkuyorum bebek yüzünden. Okaliptüs yağı ve limon yağını karıştırıp tüm duvar diplerini gezdim inşallah işe yararCanim ben vileda kullanma ozurluyum zaten hep elimde siliyom hem daha temiz oluyo icime siniyo ben bode arap sabunu bazen sirkeli suyla siliyom ama yinede olmus karinca sirkeyi sevmez diyolar bide cikti yine de bugun eczaneden bayer in karinca granulunu aldim @minnakkartal demisti bode nette kullananlar da memnundu koltuklarin arkalarina bulasik makinesi buzdolabi ocagin arkalarina koydum umarim sonuc alirim
Bakalm bnde bekliyorum hicbi ozel gnu es gecmez ama anneler gunu ilk olcak unutmaz insallhSanmam canım ogün tatlısan iştahı kesilir ama genel olarak iştahsızlık yapmaz heralde
Bende hiç sevmem ev eşyası şimdiye kadar ne kv ne anneme almamışımdır ev eşyası gerçi anneme bi kere bulŞık malinesi aldık ama oda kendi şstiyodu
Eşim sağolsun dopumgünlerimde hep güEl şeyler yapar ben onun kadar yapamam bu anneler günğnde de bişey bekliyorum yapar diye düşünüyorum
Bi de yapmazmış anaam çok bozulurum valla
oy kıyamam yerim onun minicik ellerini
uzayan dişler olabilir tabi ama doktora götürmekte fayda var umarım diştir geçer bir iki güne
canım muhtemelen terlediği için oluyordur ama doktora da gidin tabi için rahat der bende mirayı göz doktoruna götürdüm çok kaşıyor diye iyice baktı bişi yok alerjiden olabilir dedi bebe şampuanını pamuğa sıkıp kirpik diplerini yıka rahatlar geçmezse bir yaştan sonra yine gel dedi
bende anneme bi kaç kere aldım öyle şeyler ama hep kendisi beğenip almıyodu o yüzden yinede eşim bana alsa bozulabilirim :)
evet kızlar bunda kortizon yok bizim dr da bunu verdi alerji durumlarında birde ateşten sonra döküntü olunca kullanıyorum ben çok iyi geliyor
hepimizde aynı dert sanırım bizde eşimin yengesinin tavsiyesiyle doğal ürünler satan bi yerden almaya başladık malzemeleri yoksa içim rahat etmiyordu ama vileda kullanıyorum ne yalan diyip öbür türlü zor olur yahu sana kolaylıklar canım
insallh distendr cok agliyo cok mizmiz su bile istemiyokızlar biraz evvel eşim göndermiş dün bir şey yapamadık hediyede seçmedin içime sinmedi bu yıl diyo mirakız iraz daha büyüsün acısını çıkartırız diyo bide :))
Aynen zorla sokuyorum agzina onuda tukuruyo guluyo ama keyfi yerinde oynuyo yemege gelince agliyo bitek bide bna yapisiyo surekli agrisi yok gbicanim umutunda istahi hic yok ne verirsem agzina akip tukuruyor israr edincede agluyor calpol versene agrisi olabilir rahatlayinca tekrar sevdigi seyi ver
Vermistim dun degisiklik yok. Agrisi yok gbi suan sarki syluyo. :)Calpol falan versen biraz belki agrisi vardir,
Nasill yaniiii:)))Gerçi eşim geçen yıl anneler gününde bana kolye yaptırmıştı doğuma bir ay kala anneler günü hediyemde bizim ve oğlumuzun ismi yazıyordu. 4 yere isim yazdırmak gerektiği için akıllı kocam 4. Isim olarak da bana sipariş ettiği kızımızın adını yazdırmışkolyeme bakan bizi 4 kişilik bi aile sanır
![]()
Aynen anlattığım gibi :))))) kolyenin üst alt sağ ve sol kısımlarında isim yeri var, eşim üçümüzün ismini yazdırmış, 4. Kısım da boş kalmasın diye kendince bana şirinlik yapıp kızımız olursa diye kız ismi yazdırmış :))) siparişle doğuyor çünkü bunlar :)))))Nasill yaniiii:)))
Bu çok iyi olmuş yaGerçi eşim geçen yıl anneler gününde bana kolye yaptırmıştı doğuma bir ay kala anneler günü hediyemde bizim ve oğlumuzun ismi yazıyordu. 4 yere isim yazdırmak gerektiği için akıllı kocam 4. Isim olarak da bana sipariş ettiği kızımızın adını yazdırmışkolyeme bakan bizi 4 kişilik bi aile sanır
![]()
ayy çok tatlı ya inşallah gönlünüze göre olurAynen anlattığım gibi :))))) kolyenin üst alt sağ ve sol kısımlarında isim yeri var, eşim üçümüzün ismini yazdırmış, 4. Kısım da boş kalmasın diye kendince bana şirinlik yapıp kızımız olursa diye kız ismi yazdırmış :))) siparişle doğuyor çünkü bunlar :)))))