2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Başım çok ağrıyor :/ Gö
Evet canım bir anlık boşluk bile yetiyor Allah korusun bundan sonra koltuk koyacağım kapının önüne cikamasin diye bizde diğer kapıdan cikariz abileri asagidaydi çocuklar vardı aşağıda bayılıyor çocukları seyretmeye yoldan her geçene de bay bay yapıyor cok komik diyorum konuşmaya başlasa her gecenle konuşacak herhalde benim kız:-)
çok tatlı ya :)

Evet canım bir anlık boşluk bile yetiyor Allah korusun bundan sonra koltuk koyacağım kapının önüne cikamasin diye bizde diğer kapıdan cikariz abileri asagidaydi çocuklar vardı aşağıda bayılıyor çocukları seyretmeye yoldan her geçene de bay bay yapıyor cok komik diyorum konuşmaya başlasa her gecenle konuşacak herhalde benim kız:-)
Bizim site yönetimi tüm canlara çocuk kilidi taktırdı. Ben balkon kapısına da taktırıcam. Mutfağın kapısını açmadan olmuyo:( ama sütekli oraya gidiyo. 15 cm falan açılıyo sadece cam. Ben daha önce böyle çocuk kilidi görmemiştim. Resminide koyayım. Görünmüyoda kapıya içten vidalıyolar
image.webp

Biz de o bisikletlerden aldık canım oğlum çok sevdi hergün bahçeye çıkıyoruz tek sorun katlanmıyor arabaya çok zor sığıyor.Eki Görüntüle 1519010
Bu çok iyiymiş ya. Bizim dedemizde bisiklet almış gelmiş haberimiz yoktu. Ama böyle koruması falan yok. Gökçe bimeyi çok sevdi ama iki büklüm oluyorum ben sürücem diye:KK43: heveslenmişlet diye değiştirelim de diyemedim kaldı öyle.
image.webp

Diş ağrım geçti diye dua ederken sol kalçama yürürken otururp kalkarken sanki biri bıçak saplıyo. Çocuğu hep sol tarafımda taşıyorum ondan oldu heralde. Doktorda emzirirken kas gevşetici süremezsin. Zeytinyağıyla vicks le masaj yap dedi gönderdi sinir oldum. Ama ççoookkk şükür akşam annem gelicel:KK71:
Ama evi bu hade görürse kadının yüreğine iner bu halde nasıl toplucam bilemiyorum:KK53:

Eki Görüntüle 1518840 @Yarenhelin Byle oldu ama usenmezsem tulle kapliycam:)

kizlarrr bu da benim `1`. iste ancak bu kadar yapabildim oglusuma :)) biraz daha tulle suslicem. sticker da iyi fikirmis @hiraysen . alt kisimlarinada onlardan yapistirirm belki :)))

kızlar ikiside çok güzel olmuş elinize sağlık bende fotoğraf çekimi için düşünüyorum ilk fırsatta yapmayı denicem

ah şu minnaklar valla heranı fırsata çeviriyolar hep dikkat etmek lazım tabi olay korkutucu ama ecenin o hali çok sempatiktir kendi nasıl eğlenmiştir cimcime :))

Bu çok iyiymiş ya. Bizim dedemizde bisiklet almış gelmiş haberimiz yoktu. Ama böyle koruması falan yok. Gökçe bimeyi çok sevdi ama iki büklüm oluyorum ben sürücem diye:KK43: heveslenmişlet diye değiştirelim de diyemedim kaldı öyle.
Eki Görüntüle 1519133
maşallah gökçeye çok tatlı ama :)

Diş ağrım geçti diye dua ederken sol kalçama yürürken otururp kalkarken sanki biri bıçak saplıyo. Çocuğu hep sol tarafımda taşıyorum ondan oldu heralde. Doktorda emzirirken kas gevşetici süremezsin. Zeytinyağıyla vicks le masaj yap dedi gönderdi sinir oldum. Ama ççoookkk şükür akşam annem gelicel:KK71:
Ama evi bu hade görürse kadının yüreğine iner bu halde nasıl toplucam bilemiyorum:KK53:
geçmiş olsun canım hemde gözün aydın annen geliyor boşver biraz öyle görsün aklı kalsın sende daha sık gelsin :))

Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz altı sene oluyo aşkla sevgiyle saygıyla artık mirayla eşimle nikah fotolarına bakıyoduk çok tuhaf olduk rahmetli kv hep gülmüş eşim onu öle görünce gözleri doldu neyse bende gelin kız minnakkartalı yolliyim size :)) Bu arada yarına planımız yok eşim illa yemeğe gidelim dedi ama bu yıl mirayla akşm zor olur bırakmak istemiyorum küçük bi pastayla evde kutlayalım dedim olur dedi

Allah siZi hiç ayirmasin. Hep sağlıkla bir arada olun insallah. Gelin resmin hem içimi açtı hem duygulandım. Kendimi de düşününce ne güZel tasasiz gunlermis diyorum. Keşke yeniiden yaşasam. Maşallah sana ... hep mutlu olun çok mutlu olun

herkese günaydınlar benim canım çok sıkkın aslında mira hastalıktan beri doğru dürüst bişi yemiyo bende çok zorlamıyodum dün bi tartayım dedim 8 den az çıktı son kontrolde 8 çıkmıştı neyse çok üzüldüm tabi akşam muhallebi yaptım ağlana sızlana biraz yedirdim kustu tabi kusunca emdiğide çıktı diye akıllanmayıp gidip başka bi muhallebi daha yaptım bu arada ilkini yedirirken eşimle çok feci atıştık mira çok ağladığı için neyse ikinciyi de zorla yedirdim biraz oynadı sonra emmek için yanaştı tam memeyi aldığı anda bi itti allahım öyle bir kusma olamaz bayıldı fln sandım çocuk o haldeyken bide eşim bişiler diyo bende susmadım tabi mira da öylece de uyuya kaldı gecede çok uyandı ama hiç emziremedim istemedi tüm bunlar yaşanırken sevgili eşim küstü birde bana gece yatarken iyi geceler demedi sabah günaydınlaşmadı normalde bu saatte bi arardı onuda aramadı ama zaten miraya yeteri kadar canım sıkkın üstüne tuz biber oldu ne yapacağımı bilmiyorum şuan gerçekten bende konuşmıcam sanki bilerek yapıyorum yada amacım çocuğa zarar vermek

Allah siZi hiç ayirmasin. Hep sağlıkla bir arada olun insallah. Gelin resmin hem içimi açtı hem duygulandım. Kendimi de düşününce ne güZel tasasiz gunlermis diyorum. Keşke yeniiden yaşasam. Maşallah sana ... hep mutlu olun çok mutlu olun
amin çok teşekkürler o günler hepimiz öyledik bebişle telaşeler arttı endişelerimiz yaşama amacımız değişti hepimiz mutlu olalım inşallah Allah daha iyi günler yaşatsın hep güllük gülistanlık olmasada iyiki eşimle evliyim iyiki bir kızımız var çok şükür

Günaydın anneler. .... benim başıma bir sey geldi. Ve ne olduysa oldu belimdeki problem sonucu yuruyemez oldum. Yatalak sayilirim. Dunden baslamak üzere rapor verildi. Mudurume bunu ilettiler. Beni aradi ve telefonda tehdit etti. Eger bir kez daha rapor alirsan seni subeden gönderirim nasil sana doktor 3 gun rapor verir. Insanlar agriyla çalışıyor. Ben de yuruyemedigimi soyledim. Köpürdü. Bağırdı. İlk raporumda bunlari duydum. Ve devam etti haziranin ilk haftasi kullanacagin iznini iptal edicem dedi. Ve biz otelin parasını ödedik. Canim çok sıkkın gercekten

herkese günaydınlar benim canım çok sıkkın aslında mira hastalıktan beri doğru dürüst bişi yemiyo bende çok zorlamıyodum dün bi tartayım dedim 8 den az çıktı son kontrolde 8 çıkmıştı neyse çok üzüldüm tabi akşam muhallebi yaptım ağlana sızlana biraz yedirdim kustu tabi kusunca emdiğide çıktı diye akıllanmayıp gidip başka bi muhallebi daha yaptım bu arada ilkini yedirirken eşimle çok feci atıştık mira çok ağladığı için neyse ikinciyi de zorla yedirdim biraz oynadı sonra emmek için yanaştı tam memeyi aldığı anda bi itti allahım öyle bir kusma olamaz bayıldı fln sandım çocuk o haldeyken bide eşim bişiler diyo bende susmadım tabi mira da öylece de uyuya kaldı gecede çok uyandı ama hiç emziremedim istemedi tüm bunlar yaşanırken sevgili eşim küstü birde bana gece yatarken iyi geceler demedi sabah günaydınlaşmadı normalde bu saatte bi arardı onuda aramadı ama zaten miraya yeteri kadar canım sıkkın üstüne tuz biber oldu ne yapacağımı bilmiyorum şuan gerçekten bende konuşmıcam sanki bilerek yapıyorum yada amacım çocuğa zarar vermek
Lütfen üzme kendini.miranın tedavisi ne oldu? Reflü içindi sanırım..inş geçecek bu günler..sağlıklı olsunda kilo almasın boşver benim kızda ancak 8 kilo olmuştu geçen ayda..hep sınırda kalıyo kilosu hiç aldırmıyorum.
Eşin de üzüldüğünden karışık duygular yaşadığından tepkilidir..aslında öyle yapmamalı ama erkek milleti işte

kızlar ikiside çok güzel olmuş elinize sağlık bende fotoğraf çekimi için düşünüyorum ilk fırsatta yapmayı denicem

ah şu minnaklar valla heranı fırsata çeviriyolar hep dikkat etmek lazım tabi olay korkutucu ama ecenin o hali çok sempatiktir kendi nasıl eğlenmiştir cimcime :))

maşallah gökçeye çok tatlı ama :)

geçmiş olsun canım hemde gözün aydın annen geliyor boşver biraz öyle görsün aklı kalsın sende daha sık gelsin :))
Aslında çok yakın yerlerdeyiz 1.5 saatlik mesafede ama kardeşlerim küçük 3 çovuk hepsi hem okula hem dersaneye gidiyo babamın işi biraz ağır erken gidip geç geliyo kadın bırakamıyo ki gelsin. Bacağım ağrıyo diyince gelicek artık. :))
Eşimde yok şehir dışında olcak oh miss:))

Günaydın anneler. .... benim başıma bir sey geldi. Ve ne olduysa oldu belimdeki problem sonucu yuruyemez oldum. Yatalak sayilirim. Dunden baslamak üzere rapor verildi. Mudurume bunu ilettiler. Beni aradi ve telefonda tehdit etti. Eger bir kez daha rapor alirsan seni subeden gönderirim nasil sana doktor 3 gun rapor verir. Insanlar agriyla çalışıyor. Ben de yuruyemedigimi soyledim. Köpürdü. Bağırdı. İlk raporumda bunlari duydum. Ve devam etti haziranin ilk haftasi kullanacagin iznini iptal edicem dedi. Ve biz otelin parasını ödedik. Canim çok sıkkın gercekten
çok geçmiş olsun çok üzüldüm ne biçim insanlar var böyle sanki keyfekeder hareket ediyosun ne diyim Allaha havale etmek gerek heralde

Lütfen üzme kendini.miranın tedavisi ne oldu? Reflü içindi sanırım..inş geçecek bu günler..sağlıklı olsunda kilo almasın boşver benim kızda ancak 8 kilo olmuştu geçen ayda..hep sınırda kalıyo kilosu hiç aldırmıyorum.
Eşin de üzüldüğünden karışık duygular yaşadığından tepkilidir..aslında öyle yapmamalı ama erkek milleti işte
tedaviyi tam olarak uygulayamadım zaten ateşle bırakmıştım yeniden doktora gitmem lazım ama buna psikolojik olarak gücüm yok kendi doktoru kaşığı görünce öğürmesi senin yüzünden dedi bana çok zorladığın için tepki veriyor dedi kilosuna takılmıyordum söz vermiştim ama keşke tartmasaydım yine zorladım yine zorladım eşimin benim gibi düşünmeyip yemezse yemesin hallerinden de çok bunaldım bir de haklı gibi o küstü bana

Aslında çok yakın yerlerdeyiz 1.5 saatlik mesafede ama kardeşlerim küçük 3 çovuk hepsi hem okula hem dersaneye gidiyo babamın işi biraz ağır erken gidip geç geliyo kadın bırakamıyo ki gelsin. Bacağım ağrıyo diyince gelicek artık. :))
Eşimde yok şehir dışında olcak oh miss:))
anladım canım neyse artık yanında olan anların tadını çıkar bari bi kaç gün olsada iyi geleceğinden eminim

Ya minnakkartalın fotoda gördüm bugün dışarda bikaç kişi de de gördüm bebeklerinize evde çorap giydiriyormusınuz uyurken veya evde dolaşırken

ara sıra çıkartıp havalandırmak dışında ben giydiriyorum hâlâ..

Eki Görüntüle 1518840 @Yarenhelin Byle oldu ama usenmezsem tulle kapliycam:)

kizlarrr bu da benim `1`. iste ancak bu kadar yapabildim oglusuma :)) biraz daha tulle suslicem. sticker da iyi fikirmis @hiraysen . alt kisimlarinada onlardan yapistirirm belki :)))

Bende yapıyorum 1'den :KK54:

bıde bole bır yasa cıkıyormus kızlar, secım gelıyor ya goz boyama. bakalım olur mu olmazmı gorcezz bende başka bır yerden alıntıladım

15 mayıs 2015 öncesi doğanlar kapsam dışı canım..az önce haberler de de özellikle söylendi "öncesi kapsam dışı" diye..

O patron insan mı acaba?ya da 5 dk sonrq kendi başına gelmeyeceğini ne biliyor acaba?Allah bildiği gibi yapsın..
Çok geçmiş olsun canım..

Bende 56 da kaldm. Ama azimliyim son 4 kiloyu da vericem. Ya 2 haftadır altınotum bitmişti her yere baktık bulamadık. Dün tesadüf gördüm aldm bugün başladım tekrar. Biden alırken kilosu 100tlydi şimdi 250tl olmuş.
bende o altın otunu bulamadım canım tilya kürünü yapmak istiyorum ama bi türlü yapamadım malesef:KK42:

mirada baya çeneye vurmuş durumda bazen anlamlı konuşuyo bazen gın gıngın falan diyo :) ama bu ara en çok bu ne demeye taktı özelliğe göbeğimi açıp diyince eşimde sana mesaj var diyo :))

Anaaaam hey maşallah..aay ne güzel :KK15: bizim konsept BJK canım..daha ortada Efe yokken bile belliydi..babamız hasta Bjk'li..

Bnm kizda buaralar ckk konusuyo gel gitti hadi anne baba abiyyy dede anane bitti bunlark cok net syluyo iki gndrde atta diyo ama dada diyo genelde. Bn ckk konusuyorum onunla butun gun konusuyorum. Geceleride uykusunda konusmaya basladi pekistiriyo sanirim:)

bizimkide bişeyler anlatıyo bana anlaşılmaz şekilde konuşup duruyo ben bişe söyleyince tekrarlıyo filan buarada yrüme olayları nası sizde kızlar benim ki sürekli parmagımdan tutup yürümek istiyo şu ortapedik ilk adım ayakkabı baya yardımcı oluyo yürümesine ama ne zaman kendi başına yürüycek bilemiyorum:-)

Canım üzme kendini. Çocuklar böyle olunca eşler yardımcı olmadıkları gibi birde üstüne böyle strese sokuyolar insanı:( onlarda ellerinden bişey gelmediği için ne yapcaklarını şaşırıyolar . Diplerinde biz oluncada bize çatıyolar..
Çok şükür bebeğin sağlıklı. İstemiyorsa bi kaşık dahi verme lütfen:( reflü onu yeterince yoruyodur. Dayanmak çok zor eminim. 8 aylıkken gökçe hastalanmıştı. 2 hafta boyunca bir damla su bile içiremedim. Ne verdiysem kustu. Sadece emdi çoğu zaman emdiğini bile kustu. Bende bıraktım bir hafta boyunca kaşığın ucuyla bile yemek vermedim.
İnsan kötü oluyo ama bebeğin çok şükür emiyo. Böyle zorlarsan çocuk yemek yemekten kaşıktan bile tiksinebilir:( reflü tedavisi illaki etkisini göstericektir midesi rahatlar. Senin daha diryetli durman lazım. Midesi rahatladıktan sonra psikolojik olarak reddetmesin yemeği. Sen bol bol süt yapacak şeyler ye. Sütün onu korur zaten. İnşallah biran önce düElir mideai miranında

Üzülme canım bak miranın sağlığı da motor gelişimi de oldukça iyi demek ki emdiği ve yiyebildikşeri yetiyor ona . Ben hala bazı yiyecekleri ellerim titreterek veririrm o yiyecekler biZi hastanelik etti diye :( bizim de doğum kgsuna göre kg gelişimi geride, zaten 4 kg doğdu oğlum şu ana kadar 10 ayda ancak 5 kg almış , herkes kıyaslıyor büyümüyor bu çocuk Allah'tan iri doğdu falan diyorlar ama umurumda değil. Eşim bile dün ablasının oğlunun defterinden 10. Ay kıyaslaması yapmış çocuk 10. Ayda 13 kg muş, şimdi 14 aylık 16 kg. Ben de biz Ayı bealemiyoruZ insan yetiştiriyoruz dedim sinirden. Biz de tartıştık. Velhasıl sen veya eşin bi taraf bu kg ve yeme meselesinden atarlanıp kalp kurabilir ama görmezden gelmek gerek ;) mira da alacağını alıyordur zorlama lütfen hem de en kıymetli besini anne sütünü hala alabiliyorken hiç yemek için zorlama ;)

Back
X