2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende fındığımın fotosunu koyim bide yerleri yaptırmıştık vesileyle onuda göstermiş olayım rengi pek açıkmış ama eşim bunu beğenmiş
E biliyosun ben bu mira kızın gülüşüne hastayım.maşalllah fıstık gibi valla.güle güle kullanın canım güzel gözüküyo

Kızlar küçük oğlum anneler günü için bana siir yazmış zarfa koymuş anne müdür sana mektup gönderdi dedi gülümseyerek anladım ben sürpriz olduğunu okurken gözlerim doldu sonra da guldum sizlerle paylaşıyorum şiiri sevgili annem annem sen hep yanımda oldun hic yalniz birakmadin beni her zaman yardim ettin bize yemek yaptın evi duzenledin temizlik yaptın ben de yardim ettim ama sen daha fazla yaptın o kadar değil daha çok şey yaptın mesela beni parka goturdun gezmeye gittik sen ben ve Ece canım annem seni seviyorum aşağıya not yazmış anne sana yazdığım bi şiiri özenle yazdım

@minnakkartal aklıma bi yöntem geldi belki denemişsinizdir ama. Eşim yapıyordu ve işe yatıyordu. Azad da kaşığa ağzını kilitledi uzun zaman ve ben zorla yediriyorum daha fena tepki veriyordu. Eşim baya sevdiren biçimde yediriyordu. Onunla aynı masada otur ama miraya bi lokma bile verme karşısında ye. Eğer bizimki gibi açgözlü bi bebekse mira da hemen elindekine sulanacaktır. O zaman da büyük bi parça eline ver gözünün önünde kemirsin. Ili üç lokma da olsa hiç yoktan iyidir. Dün spagetti yedirmeye çalıştım olmadı eşim bu yöntemle 4-5 çubuk yedirdi.

IMG_20150507_142422.webp anne olmak müthiş bir duygu kızlar Allaha hep sukrediyorum Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsin bir de benim oğlum suprizleri çok sever hep sürpriz yapar bana hic babasına çekmemiş eminim çok iyi bir eş olur gelecekte:21:

Kızlar küçük oğlum anneler günü için bana siir yazmış zarfa koymuş anne müdür sana mektup gönderdi dedi gülümseyerek anladım ben sürpriz olduğunu okurken gözlerim doldu sonra da guldum sizlerle paylaşıyorum şiiri sevgili annem annem sen hep yanımda oldun hic yalniz birakmadin beni her zaman yardim ettin bize yemek yaptın evi duzenledin temizlik yaptın ben de yardim ettim ama sen daha fazla yaptın o kadar değil daha çok şey yaptın mesela beni parka goturdun gezmeye gittik sen ben ve Ece canım annem seni seviyorum aşağıya not yazmış anne sana yazdığım bi şiiri özenle yazdım
Ayy kuzum brnim bile gözlerim doldu acaba benim minik haydut da bana böyle yazacak mı bi gün :) minik yakışıklıylA şöyle gelsin bizim eşlerimize azıcık ders versin. Benimki bu pazarın anneler günü olduğunu bile bilmiyordu. Plan yapıyordu haftasonuna ben de annemlere gitmemiz lazım diyince ve açuklayınca anladı ve annesine hediye alamadan uğurlamış da onun çiçek siparişini vereymiş bari iyi ki etken hatırlatmışmışım:( geçen bana gelen evlenme teklifine ağzı açık kalanlar işte o adam ve potları :((((

E biliyosun ben bu mira kızın gülüşüne hastayım.maşalllah fıstık gibi valla.güle güle kullanın canım güzel gözüküyo
ay canım çok teşekkürler gülüşüyle kandırıyor oda bizi zaten :) yerler rahat oldu ama temizliği nasıl olcak bakalım

ayy canım ne kadar duygulandım mirayıda hayal ettim böyle allahım ne kadar güzel bir şey hep böyle kıymetini bilsin güzel çocuk maşallah

@minnakkartal aklıma bi yöntem geldi belki denemişsinizdir ama. Eşim yapıyordu ve işe yatıyordu. Azad da kaşığa ağzını kilitledi uzun zaman ve ben zorla yediriyorum daha fena tepki veriyordu. Eşim baya sevdiren biçimde yediriyordu. Onunla aynı masada otur ama miraya bi lokma bile verme karşısında ye. Eğer bizimki gibi açgözlü bi bebekse mira da hemen elindekine sulanacaktır. O zaman da büyük bi parça eline ver gözünün önünde kemirsin. Ili üç lokma da olsa hiç yoktan iyidir. Dün spagetti yedirmeye çalıştım olmadı eşim bu yöntemle 4-5 çubuk yedirdi.
sağol canım mira bizimle masaya oturunca bi kaç kaşık yiyo bizim yemeklerden ne bilim iki üç tane burgu makarna falan ama kendi eline almıyor ben yediriyorum sonra inmek istiyo masadan iştahlı olmadığı için sanırım hele öyle bizi izleyerek hiç yemez önüne konulanı ağzına götürmez çok işim var benim bu kızla çok

yok ya ben o hesabı az çok anladım onu düşünerek tarttım zaten halinden belli oluyo eşimse bana şuan cani anne gözüyle falan bakıyo sanırım şu saat oldu aramadı hadi beni geçtim mirayıda mı merak etmiyor hergün kaç kez arıyodu annenle konuştunmu mira yemiş mi kaka yapmışmı hava almaya çıkmış mı gerçekten şuan sinirim yerini üzüntüye bıraktı
sağol canım eskisine göre iyi oldu malum mermer olunca insanın aklı çıkıyo bişi olcak diye böyle rahatladık
Üzülme canım akışına bırak elbette ki merak edip arayacak

allam ya gözlerim doldu.. benim yerime de öp oğluşunu...

yok ya ben o hesabı az çok anladım onu düşünerek tarttım zaten halinden belli oluyo eşimse bana şuan cani anne gözüyle falan bakıyo sanırım şu saat oldu aramadı hadi beni geçtim mirayıda mı merak etmiyor hergün kaç kez arıyodu annenle konuştunmu mira yemiş mi kaka yapmışmı hava almaya çıkmış mı gerçekten şuan sinirim yerini üzüntüye bıraktı
sağol canım eskisine göre iyi oldu malum mermer olunca insanın aklı çıkıyo bişi olcak diye böyle rahatladık
canım akşama inşallah hiçbirşey olmamış gibi olur ve güzel günlere dönersiniz.. bak o da sorumlu baba belki anneni arayıp bilgi almıştır.. parkelerinizi de güle güle kullanın...

Gökçe bana yazmış gibi düşünerek okudum da gözlerim doldu:)
Ne güzel yazmış. En güzel hediye işte

canım akşama inşallah hiçbirşey olmamış gibi olur ve güzel günlere dönersiniz.. bak o da sorumlu baba belki anneni arayıp bilgi almıştır.. parkelerinizi de güle güle kullanın...
inşallah akşama kalmadan arar yoksa daa zor olcak adım atmak annemi aramamış arasa söylerdi bana
teşekkürler canım

maşallah fındığa...
sağol canım

bende fındığımın fotosunu koyim bide yerleri yaptırmıştık vesileyle onuda göstermiş olayım rengi pek açıkmış ama eşim bunu beğenmiş
Çok güzel olmuş yerler. Bende bu renk istiyorum evim olursa inşallah.
Mirayada maşallah annesi gülüşleri dünyayı unutturuyo insana

masallah miracigima yapma annesi zorlama kankisi bosver yemesin kwyfi yerinde ya
Yerlerde cok guzel olmus miracigim gule gule kirletsin cizsin :)

Çok güzel olmuş yerler. Bende bu renk istiyorum evim olursa inşallah.
Mirayada maşallah annesi gülüşleri dünyayı unutturuyo insana[/QUOTE ]

teşekkürler valla bu bizim kirada olduğumuz ev ev sahibine danışmadık bile eşim miradan önemli değil dedi iki kez düşüp yanağı morarınca yaptırdı çıkarken parasını verirse kalır vermezse sökerim dedi :)) bizim kendi evimizde de kiracı var acaba o bizim eve neler yapıyo :)))
sağol canım ah o gülüşleri iyiki var zaten yoksa nasıl dayanılırdı

masallah miracigima yapma annesi zorlama kankisi bosver yemesin kwyfi yerinde ya
Yerlerde cok guzel olmus miracigim gule gule kirletsin cizsin :)
yok zaten ne yapsamda yemiyo kilo almasa da verse de bişi yapamıyorum
ah bide çizecekler diymi daha :))

Bizde isilik olmusuz artik kisa kollu giymeye basliyoruz yeter
biz başladık bi kaç gündür ev dayanılmaz oluyo zaten ateşten yeni kurtulduk bide sıcak basmasın çocuğu

Ayy kuzum brnim bile gözlerim doldu acaba benim minik haydut da bana böyle yazacak mı bi gün :) minik yakışıklıylA şöyle gelsin bizim eşlerimize azıcık ders versin. Benimki bu pazarın anneler günü olduğunu bile bilmiyordu. Plan yapıyordu haftasonuna ben de annemlere gitmemiz lazım diyince ve açuklayınca anladı ve annesine hediye alamadan uğurlamış da onun çiçek siparişini vereymiş bari iyi ki etken hatırlatmışmışım:KK43: geçen bana gelen evlenme teklifine ağzı açık kalanlar işte o adam ve potları :KK43:(((

ay canım çok teşekkürler gülüşüyle kandırıyor oda bizi zaten :) yerler rahat oldu ama temizliği nasıl olcak bakalım

ayy canım ne kadar duygulandım mirayıda hayal ettim böyle allahım ne kadar güzel bir şey hep böyle kıymetini bilsin güzel çocuk maşallah

sağol canım mira bizimle masaya oturunca bi kaç kaşık yiyo bizim yemeklerden ne bilim iki üç tane burgu makarna falan ama kendi eline almıyor ben yediriyorum sonra inmek istiyo masadan iştahlı olmadığı için sanırım hele öyle bizi izleyerek hiç yemez önüne konulanı ağzına götürmez çok işim var benim bu kızla çok

allam ya gözlerim doldu.. benim yerime de öp oğluşunu...

Gökçe bana yazmış gibi düşünerek okudum da gözlerim doldu:)
Ne güzel yazmış. En güzel hediye işte

yazyagmuru yazyagmuru simdi ben damadi satisa getirip senin oglana talip olayim erkek dedigin azcik buyuk olmali :)
sağolun teyzeleri çok güzel bir hediye benim için geçen sene de bizim ailece resmimizi yapmıştı sakliyorum bunları hatıra olsun diye büyüyünce okurum ama okurken aglarim herhalde @oslew yas farkı iyidir canım :KK66: A apriori11 canım iyi ki hatirlatmissin canım sana da bir sürpriz gelir bence:KK66:

Back
X