2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar internetten bunları buldum fiyatları uygun gibi en pahalısı 250 tl ay ne yapsam bi türlü karar veremiyorum netten sipariş versem mi acaba konseptimiz kelebek olabilir en alttakini çok beğendim yoksa bir yaş olduğu için birli olanlardan mı yaptırsam
1. Ve sonuncu çok güzel görünüyo

Canım biraz reklam olacak ama kardeşimin çalıştığı eczanenin dermakozmetik ürünler için internetten satışı var. 80 lira çok fazla Ordada 50 lira civarı fiyatı güvenilir yerdirde bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. İstersen özelden adresi vereyim bi bak
Yani eger guvenilirse alabilir ucuza alayim derken sahte cikmasinda bu sefer ugrasiriz 30 lira az cercem diye cocuga zarar vermiyim

Yani eger guvenilirse alabilir ucuza alayim derken sahte cikmasinda bu sefer ugrasiriz 30 lira az cercem diye cocuga zarar vermiyim
Güvenilir yer canım. Vereyim siteyi yine sen bilirsin. Zaten büyük bi site çocuk bebek anne ürünleri satıyolar. Sahte ürün satmazlar asla. Kardeşim banada mustela getirecek ordan.http://www.saglikliveguzel.com/mustela-gunes-koruyucu.
Bi kısmı tükenmiş hangisini alıcaktın bilmiyorum ama bana baştaki spreyi getirceğini söylemişti.
Fiyatın uygun olma sebebi de karı koca eczacılar ayrıyetten iki tanede bebek mağzaları var. 2 de internet sitesinden satış yapıyolar. Çok fazla ürün aldıkları için toplu halde gelişleri ucuza geliyomuş o yüzden böyleymiş fiyatları

Meyve böyle yenir teyzeler :))))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 130
Bu pazar ilk kez annwler günü kutlayacagim. Ama yataktan yalniz bile kallamiyorum. Gorseniz neler yapiyorum hemen iyileşip o gunu eşim ve kızımla ayakta dışarıda dolaşarak giyinmiş süslenmiş olarak kutlamak icin. İnşallah iyilesirim icim civil civil
inşallah iyilersin pazara kadar

Zevkler tartisilmaz ben 3.pastAyı begendim
aslında o da kelebekli zaten o yüzden seçtim

Gunes kremini int ten alan varmi mustela alicam ben eczaneye sordum simdi 80 dedi. Intte. 50 tl ye var ayni krem
ben bi çok şeyi internetten alıyorum tabi güvendiğim sitelerden gerçekten hep daha uyguna geliyor

Ben de sonuncuyu beğendim
bana da o daha güzel gibi geldi dilimi 12 lira 20 kişilik yaptırcam küçük küçük bölerim tadımlık olur artık :)

Bizim pastamız da bu kendim yapıcam zaten sadece bizim için olacak ve azad parçalayacak. Ama suoermanin S si yerine azad ın a sı olacak fotodaki gibi :KK66: brnim azadın ve eşimin tişörtlerinde de A baskısı olacak :KK66:
canım çok güzel ya diş pastasından sonra bunu da rahat rahat yaparsın sen tişörtte a fikri de çok güzel olmuş

Ayni annesi tatli kiizzzzz kilosu da iyi zorlama heheheh
çok teşekkürler canım

ev gunes goruyo sabhtan aksama kdar butun odalar yazin cok sick suan yaniyo ev cocuk isilik olmus yikaninca gecti demekki sicaktan.buarada parkeleriniz guzl olmus gulegule kullanin bizmkilerinbi ton acigi. Temizlemesi cokbasit mermer dha zordur

insallh hep byle devameder afern yakisikli oglusuna sna cokduskun anlasilan kucukk oglun insallhhepimz yasarz o gunleri
evet artık ısındı baya havalar banada bu daha kolay olur gibi geldi ama kiri hemen de belli değer saç düşse ortada :))

@minnakkartal bencede sonuncu cok guzel

1. Ve sonuncu çok güzel görünüyo

sonuncuda yoğunlaştık gibi benimde içime daa bi sindi gibi bu durumda konseptide kelebek olarak netleştirebilirm

Ye canım :) evin içine etti ortalıktan kivi ve elma topladım. Başlarım blw sine 15 yaşına kadar kendi kendine yemesine izin vermiycem :p
havalar iice bi ısınsın sizin şu kahvaltılara bende salça olabilirsem yerim ki :)) bende bi iki kez blw yapim video koyim dedim ama ağzına götürmedi mira kız :))

Benimde sol kalçam feci şekilde ağrıyo. Hele bazen öyle bi sancı giriyo li kıpırdayamıyorum. Ben çocuğu sol tarafımda taşımama yoruyorum:KK43:

Ay benimde öyle bacağıma vuruyo ağrısı ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum öyle pis bi ağrı

Ay benimde öyle bacağıma vuruyo ağrısı ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum öyle pis bi ağrı
Doktora gittin mi canım? Bana kas gevşetici kullanama emzirirken parol iç zeytin yağıyla vicksle masaj yapsın eşin dedi sadece:( sıcak su torbası koydum o rahatlatıyo biraz. Ama dinlenemiyorum ki çocuktan

kızlar çok sağolun pasta az çok netleşti kafamda kelebek konsepti için ikinci pasta eğer prenses konsepti yaparsam birinci pastayı seçicem ben kelebek babası prenses istiyoda :)) her ikisi içinde bannerları buldum internetten kendim yapabilecek gibiyim bu bir iki haftaya başlıcam anca yetişir.
Bu arada pastane mecidiyeköyde doğum günü için falan işyerine de pasta söylediğimiz biyer tesadüfen netten buldum ama bildik bi yer bulmuşum :) bizim buranın idari amiriyle konuşucam belki o indirim bile alabilir en azından 200-250 ye halletmiş olurum pastayı

Eklentiler

• 0019344.webp
    0019344.webp
    25 KB · Görüntüleme: 94
  • 0008775.webp
    0008775.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 105
kızlar çok sağolun pasta az çok netleşti kafamda kelebek konsepti için ikinci pasta eğer prenses konsepti yaparsam birinci pastayı seçicem ben kelebek babası prenses istiyoda :)) her ikisi içinde bannerları buldum internetten kendim yapabilecek gibiyim bu bir iki haftaya başlıcam anca yetişir.
Bu arada pastane mecidiyeköyde doğum günü için falan işyerine de pasta söylediğimiz biyer tesadüfen netten buldum ama bildik bi yer bulmuşum :) bizim buranın idari amiriyle konuşucam belki o indirim bile alabilir en azından 200-250 ye halletmiş olurum pastayı
Bence eşini ikna et kelebek olsun:)) yeşil pembe beyaz çoook güzel durmuş. Diğerinin renkleri sönük kalmış

Doktora gittin mi canım? Bana kas gevşetici kullanama emzirirken parol iç zeytin yağıyla vicksle masaj yapsın eşin dedi sadece:KK43: sıcak su torbası koydum o rahatlatıyo biraz. Ama dinlenemiyorum ki çocuktan
Yok gitmedim canım bi süre sonra geçiyo işte devamlı değil ama birinden daha duydum şimdi hamile yürüyemiyomuş filan diye burda da duyunca korktum

Yok gitmedim canım bi süre sonra geçiyo işte devamlı değil ama birinden daha duydum şimdi hamile yürüyemiyomuş filan diye burda da duyunca korktum
Allah korusun ya. 2 haftadır ağrıyo benimde inşallah geçer çabucak.. Kızımla yeterince ilgilenemiyorum:(

Bence eşini ikna et kelebek olsun:)) yeşil pembe beyaz çoook güzel durmuş. Diğerinin renkleri sönük kalmış
inşallah ikna olur tabi bu akşam bunu konuşamıcam artık zaten aramadı resmen beni bakalım akşam ne olacak
Haziranin 4une cok az kaldi yaa nasilyetiscem elbisembile yok hla
nasıl bişi düşünüyosun canım dikim mi hazır mı hirayla örnek mi aklında bişi var mı

Bende kelebek istiyorum hatta pasta da iki katlı bi tarafı aşağıya kadar çicek diğer tarafı yine aşağıya kadar kelebekli nette bulmuştum resmini sonra belli bi konsept olmasın diye düşündüm hala kararsızım
Bi de bunları da beğendim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 130
  • image.webp
    image.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 131
inşallah ikna olur tabi bu akşam bunu konuşamıcam artık zaten aramadı resmen beni bakalım akşam ne olacak

nasıl bişi düşünüyosun canım dikim mi hazır mı hirayla örnek mi aklında bişi var mı
Bir ornek istiyodm istedgim gbi bulamadim hiraya gelinlik tarzinda elbise aldim bn kaldim smdi. Krem rengi aldm ona. Dogmgnunden iki gunsnra amcamin oglunun dgunu var dgun icin lacivert bi elbise dusunuyorum ama onuda dogum gununde gyemem. Nikahta gydgim krem elbusemde olmadi.dargeldi. napcm bilmiyorum cokta az kaldi. Anne kiz onerebilcgin biyer varmi

Back
X