2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hira qbutun gce ateslendi 39.4u gorduk iki kez dusurdum. Smdi yne olctum 39olmus ama keyfi yerinde okdr atesi varken

Bugün akşam uykusundan deli gibi ağlayarak uyandı kuzum ve sakinleşmek bilmedi. Ben de yemek yapıyordum ve sinirlenip bağırdım ve almadım kucağıma şımarıklık sandım. Akşam bi baktım üstteki yan dişlerden iki tanesi daha patlamış . Meğer yavrum dişten Öyleymiş çok kızdım kendime :KK43:(( ikişer ikişer geldi dişler artık 6 dişi var oğlumun ve 1,5 ayda çıktı hepsi ama canı nasıl yanmış. Ben de ne anlayışsız tahammülsüz davrandım :KK43:
oyy kuzum ne kadar zorlanıyorlar azadda durdu hepsini peşpeşe çıkarıyor iştahszılıklarıda bundan heralde ama kendini suçlama canım her dertlerini anlamak o kadar imkansız ki bizde gece sık sık kalktık huysuzluk bini bin para ama dişte yok

Günaydın kızlar Ece hanım saat 4 ten 6 ya kadar kıpır kıpır uyumadi doğru düzgün sürekli emmek istedi 6.30 ta kalkıp oğlumu gobdwrecektim okula ana 6 da uyuyakalinca uyanamamisim 7.15 te Uyandık babası götürdü oğlumu okula bugünde deneme sınavı var 7.30 ta 5 dakika gecikti çocuğum
oğluna başarılar canım beş dakikadan bi sıkıntı olmaz inşallah stres olmasında

ahaha ay alem bu çocuklar mira da mandallara bayılıyor oyuncaklarıyla ancak biz oynarsak elimizden çekip alıyo bi beş dakka fln oynuyo o kadar :))

Hira qbutun gce ateslendi 39.4u gorduk iki kez dusurdum. Smdi yne olctum 39olmus ama keyfi yerinde okdr atesi varken
geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düşer

oyy kuzum ne kadar zorlanıyorlar azadda durdu hepsini peşpeşe çıkarıyor iştahszılıklarıda bundan heralde ama kendini suçlama canım her dertlerini anlamak o kadar imkansız ki bizde gece sık sık kalktık huysuzluk bini bin para ama dişte yok

oğluna başarılar canım beş dakikadan bi sıkıntı olmaz inşallah stres olmasında

ahaha ay alem bu çocuklar mira da mandallara bayılıyor oyuncaklarıyla ancak biz oynarsak elimizden çekip alıyo bi beş dakka fln oynuyo o kadar :))

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düşer
insallh:( saat 4te doktra gdcez ozmana kdr bdha ckmaz insallah. Perisan oldu cock gce suan bi bezle duruyo

insallh:KK43: saat 4te doktra gdcez ozmana kdr bdha ckmaz insallah. Perisan oldu cock gce suan bi bezle duruyo
kıyamam ama keyfi yerindeyse oda ii halsiz görünce insan daha kötü hissediyor bizim ikinci ateşte keyfi yerindeydi bizde daa sakin kalabildik daha hızlı düştü ateşi yani hastalık olunca halsiz de oluyolar inşallah bişi çıkmaz

Kendi keyfi yerindeyse ateş distendir canım belki. Hasta olsa keyif siz olurdu heralde dış çıkarırken sadece ateş olup keyifleri yerinde olabiliyo Bazen böyle.

kızlar çok sağolun pasta az çok netleşti kafamda kelebek konsepti için ikinci pasta eğer prenses konsepti yaparsam birinci pastayı seçicem ben kelebek babası prenses istiyoda :)) her ikisi içinde bannerları buldum internetten kendim yapabilecek gibiyim bu bir iki haftaya başlıcam anca yetişir.
Bu arada pastane mecidiyeköyde doğum günü için falan işyerine de pasta söylediğimiz biyer tesadüfen netten buldum ama bildik bi yer bulmuşum :) bizim buranın idari amiriyle konuşucam belki o indirim bile alabilir en azından 200-250 ye halletmiş olurum pastayı
mecidiyeköyde misin canım.. istersen bigün kahve içelim...

geçmiş olsun canım bizde geçen gece 39,5 gördük sabaha kadar ilaç vermeme rağmen 38.5 la yaşadık inmedi bir türlü sabah fitil verdim düştü şükür şimdi bir şeyi yok.. düştü mü sizin ateş?

kıyamam ama keyfi yerindeyse oda ii halsiz görünce insan daha kötü hissediyor bizim ikinci ateşte keyfi yerindeydi bizde daa sakin kalabildik daha hızlı düştü ateşi yani hastalık olunca halsiz de oluyolar inşallah bişi çıkmaz
agliyo suanda kucak istiyo burnu akmya basladi

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli değildir
Usuttu sanirm:(
Kendi keyfi yerindeyse ateş distendir canım belki. Hasta olsa keyif siz olurdu heralde dış çıkarırken sadece ateş olup keyifleri yerinde olabiliyo Bazen böyle.
blmiyormki doktra gdnce belli oluck burnuda akiyo suanda

geçmiş olsun canım bizde geçen gece 39,5 gördük sabaha kadar ilaç vermeme rağmen 38.5 la yaşadık inmedi bir türlü sabah fitil verdim düştü şükür şimdi bir şeyi yok.. düştü mü sizin ateş?
dussede tekarr ckiyo suan 38,5

günaydınlar.. hayırlı cumalar... kızlar bebişlere vücut yağı dışında nemlendirici sürüyor musunuz? hangisini sürüyorsunuz. dün dr bize sebamed ve mustela yı önerdi.. var mı kullanan.. önerisi olan..

agliyo suanda kucak istiyo burnu akmya basladi

Usuttu sanirm:KK43:
blmiyormki doktra gdnce belli oluck burnuda akiyo suanda

dussede tekarr ckiyo suan 38,5
parol s verdik canım biz düşürdü şurup düşürmedi.. istersen sende bi yarım fitil koy.. çok geçmiş olsun..

mecidiyeköyde misin canım.. istersen bigün kahve içelim...
kuştepede canım ama mecidiyeköye ringler var uyarsa sanada trumpda bi kahve mis gibi olur valla :))

günaydınlar.. hayırlı cumalar... kızlar bebişlere vücut yağı dışında nemlendirici sürüyor musunuz? hangisini sürüyorsunuz. dün dr bize sebamed ve mustela yı önerdi.. var mı kullanan.. önerisi olan..
ben biodermanın nemlendiricisini kullanıyorum ama atopik olduğu için onun dışında arkadaşlarımdan mustela kullanan var memnunlar artık havalar ısınıyo nemlendirici kullanmak ii olur

kuştepede canım ama mecidiyeköye ringler var uyarsa sanada trumpda bi kahve mis gibi olur valla :))

ben biodermanın nemlendiricisini kullanıyorum ama atopik olduğu için onun dışında arkadaşlarımdan mustela kullanan var memnunlar artık havalar ısınıyo nemlendirici kullanmak ii olur

Elif Hira işe geldiği bir gün buluşalım canım trumpta.. ben pofilo avm karşısı profilo plazadayım.. bu tarafa geldiğinde beklerim..

eşinle aranız nasıl düzeldi mi yazıları okudum ama göremedim merak ettim...

Linola kullaniyorz canm
parol s verdik canım biz düşürdü şurup düşürmedi.. istersen sende bi yarım fitil koy.. çok geçmiş olsun..
tam fitil koydm bn doktr tam koy artik dedi

Linola kullaniyorz canm
inşallah geçer canım.. ben ilk defa fitil kullandığım için yarım koydum canım.. dr sana tam dediyse tam koy.. krem içinde teşekkür ederim.. krem sürdüğünüz zaman yağı kullanmıyorsunuz dimi? banyodan sonra sadece nemlendirici..

inşallah geçer canım.. ben ilk defa fitil kullandığım için yarım koydum canım.. dr sana tam dediyse tam koy.. krem içinde teşekkür ederim.. krem sürdüğünüz zaman yağı kullanmıyorsunuz dimi? banyodan sonra sadece nemlendirici..
evt cnm bn yagi 5aydan beri kullanmiyorum doktr krem verdi

Elif Hira işe geldiği bir gün buluşalım canım trumpta.. ben pofilo avm karşısı profilo plazadayım.. bu tarafa geldiğinde beklerim..

eşinle aranız nasıl düzeldi mi yazıları okudum ama göremedim merak ettim...
çok güzel olur haberleşiriz o zaman
eşim akşam bir iki konuşmayı denedi ama ben oraları olmadım geçiştirmek istemedim bu konuyu dün çok üzüldüm çünkü bugünse aramadı yine akşam annemde gidiyo zaten belki onun yanında diye atılımda bulunmadı bugünüde beklicem akşam patlarım artık

Linola kullaniyorz canm
ben hala yarım koyuyorum ama kilodan olabilirim bide parasatemolle ibuprofeni döndürmek ateşi daha hızlı düşürüyomuş
yani ibufen calpol ya da fitil ibufen gibi

Back
X