2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günaydınlar.. hayırlı cumalar... kızlar bebişlere vücut yağı dışında nemlendirici sürüyor musunuz? hangisini sürüyorsunuz. dün dr bize sebamed ve mustela yı önerdi.. var mı kullanan.. önerisi olan..
bizde mustela kullaniyoruz dogdugundan beri

çok güzel olur haberleşiriz o zaman
eşim akşam bir iki konuşmayı denedi ama ben oraları olmadım geçiştirmek istemedim bu konuyu dün çok üzüldüm çünkü bugünse aramadı yine akşam annemde gidiyo zaten belki onun yanında diye atılımda bulunmadı bugünüde beklicem akşam patlarım artık

ben hala yarım koyuyorum ama kilodan olabilirim bide parasatemolle ibuprofeni döndürmek ateşi daha hızlı düşürüyomuş
yani ibufen calpol ya da fitil ibufen gibi
Bizim doktorda donustur ates agri cok olursa ibufenle calpoli 4 saatte bir dedi

oyy kuzum ne kadar zorlanıyorlar azadda durdu hepsini peşpeşe çıkarıyor iştahszılıklarıda bundan heralde ama kendini suçlama canım her dertlerini anlamak o kadar imkansız ki bizde gece sık sık kalktık huysuzluk bini bin para ama dişte yok

oğluna başarılar canım beş dakikadan bi sıkıntı olmaz inşallah stres olmasında

ahaha ay alem bu çocuklar mira da mandallara bayılıyor oyuncaklarıyla ancak biz oynarsak elimizden çekip alıyo bi beş dakka fln oynuyo o kadar :))

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düşer
Teşekkür ederiz teyzesi

günaydınlar.. hayırlı cumalar... kızlar bebişlere vücut yağı dışında nemlendirici sürüyor musunuz? hangisini sürüyorsunuz. dün dr bize sebamed ve mustela yı önerdi.. var mı kullanan.. önerisi olan..
Bizimki atopik olduğu için 3. Aydan beri yağ kullanmıyorum, laroche lipikar diye bi krem vermişti Dr onunla nemlendiriukrum

Muhallebi maceralarınızı biliyorsunuz ve aylardır muhallebi Yedirmekten korktuğumu da. Bugün korkumu yendim ve oğluma afiyetle resimdeki muhallebiyi yedirdim. Kaşığa kendisi ağız açtı ve şükür ki kusmadı :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 85
Muhallebi maceralarınızı biliyorsunuz ve aylardır muhallebi Yedirmekten korktuğumu da. Bugün korkumu yendim ve oğluma afiyetle resimdeki muhallebiyi yedirdim. Kaşığa kendisi ağız açtı ve şükür ki kusmadı :)
afiyet olsun kuzucuğa.. bizimki de hiç yemedi.. tarif verirsen deneyeyim canım belki yer..

çok güzel olur haberleşiriz o zaman
eşim akşam bir iki konuşmayı denedi ama ben oraları olmadım geçiştirmek istemedim bu konuyu dün çok üzüldüm çünkü bugünse aramadı yine akşam annemde gidiyo zaten belki onun yanında diye atılımda bulunmadı bugünüde beklicem akşam patlarım artık

ben hala yarım koyuyorum ama kilodan olabilirim bide parasatemolle ibuprofeni döndürmek ateşi daha hızlı düşürüyomuş
yani ibufen calpol ya da fitil ibufen gibi
Calpolle fitili donusumlu veriyorm cnm ibufen yok bzde bugun doktra gdcez dye aldrmadm bde atesin sebebini blmiyorm
Canim çok geçmiş olsun inşallah düşer ateşi Hıra nin
Insallh cnm cok sagol kisn son hastaliginida bz kaptik. atesi suan 37 dustu cok sukur bebekle oynuyo suanda aglmiyo
afiyt olsn ozmn azadin muhallebisininde tarifini alalmbz

Ben bebe yagi hic kullanmadim dogumdan once kadin dogumcum da dedi kullanma diye petro kimyasal urunler iceriyo hep diye sAdece sampuan kullaniyom nemlendirici de gerek gormedim pek sorunlu degiliz sukur o konu da sampuan da bubchen hassas ciltler icin var ondan aldim onu kullaniyom

Eki Görüntüle 1520612 suç ustu yakaladim Eceyi kızlar tuvalet kağıdını açmış yiyiyordu:)))[/
QUOTE]
Canim ben banyonun kapisini devamli kapali tutuyom aman dikkat et bunlar cok yaramaz cok hareketli yaa

afiyet olsun azada yarasın inşallah

Eki Görüntüle 1520612 suç ustu yakaladim Eceyi kızlar tuvalet kağıdını açmış yiyiyordu:)))
ahah çok güldüm ya ece tam bi suç makinası her türlü cimcimelik onda :))

ayy kızlar bu arada eşim aradı şimdi hiç bişi yok gibi konuşuyo yok hasta olmuş ta yok akşam da çalışması varmış geç gelcekmiş bi canımlar cicimler bide buz gibi konuşuyorum anlamıyo mu yahu mirayı sordu yok konuşmadık dedim annemle merak etsin biraz

Eki Görüntüle 1520612 suç ustu yakaladim Eceyi kızlar tuvalet kağıdını açmış yiyiyordu:)))
cadi bunlarin hepsi allahtan bizim banyoda kocaman bi esik var merdive kati kadar daha giremiyo ama ayakkabiliga takmis durumda gidiyo ordan ayakkabilari aliyo bagciklarini agzina sokmaya calisiyo alcam odaya ayakkabiligi

Afiyet olsun Azada canım benim kızım da sevmiyor tarif verirsen bende denerim değişiklik olur

@hiraysen gecmis olsun canim arada bi atesleniyolar oyle bikac ay once bizde de oldu dr a goturmustum bazen olur dedi disten olabilir demisti bikac gun et eger devam ederse tahlil yapariz dedi gerek de olmadi calpol vermistim bende

Ben bebe yagi hic kullanmadim dogumdan once kadin dogumcum da dedi kullanma diye petro kimyasal urunler iceriyo hep diye sAdece sampuan kullaniyom nemlendirici de gerek gormedim pek sorunlu degiliz sukur o konu da sampuan da bubchen hassas ciltler icin var ondan aldim onu kullaniyom
Bende kapatiyorum hep canım abisi açmış çok hareketli bir dakika durmuyor

cadi bunlarin hepsi allahtan bizim banyoda kocaman bi esik var merdive kati kadar daha giremiyo ama ayakkabiliga takmis durumda gidiyo ordan ayakkabilari aliyo bagciklarini agzina sokmaya calisiyo alcam odaya ayakkabiligi
Bizimki de terlik hastası gordumu hemen alıyor eline ağzına sokmak istiyor izin vermiyorum

afiyet olsun azada yarasın inşallah

ahah çok güldüm ya ece tam bi suç makinası her türlü cimcimelik onda :))

ayy kızlar bu arada eşim aradı şimdi hiç bişi yok gibi konuşuyo yok hasta olmuş ta yok akşam da çalışması varmış geç gelcekmiş bi canımlar cicimler bide buz gibi konuşuyorum anlamıyo mu yahu mirayı sordu yok konuşmadık dedim annemle merak etsin biraz
Aynen canım dün babası yumurta almıştı kutuyu açmış masanın üstüne dolaba yerlestirecekti ikimiz konuşmaya başladık esimle o sırada ayağa kalkmış masaya tutunmuş ki masa boyundan uzun bir tane yumurtayı almış eline tek eliyle de masayı tutmus sallanıyor bir de ha düştü ha düşecek eşim aldı hemen elinden:)))))

Bende dün denedim çok şükür yedi çok zamandır yapmamıştım

Back
X