2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugun burada bir arkadasimizin instagram istegi gondermesi uzerine dikatsizce ama art niyetsizce burada sormam sonrasinda verilen tepki gerek ozel mesajla gerek burada ozur dilememe ismi silmeme ragmen geriye bir tesekkur bile edilmemesi kendimi cok buyuk bir suc islemisim gibi hissetmeme neden oldu ve kirdi lutfen bazi seylere tepki verirken karsimizdaki insaninda kirilabilecegini art niyetsiz bos bulunabilecegini goz onunde bulunduralim zira burada olmayan ve isimle istek gonderenler oldu daha once de sormustum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun burada bir arkadasimizin instagram istegi gondermesi uzerine dikatsizce ama art niyetsizce burada sormam sonrasinda verilen tepki gerek ozel mesajla gerek burada ozur dilememe ismi silmeme ragmen geriye bir tesekkur bile edilmemesi kendimi cok buyuk bir suc islemisim gibi hissetmeme neden oldu ve kirdi lutfen bazi seylere tepki verirken karsimizdaki insaninda kirilabilecegini art niyetsiz bos bulunabilecegini goz onunde bulunduralim zira burada olmayan ve isimle istek gonderenler oldu daha once de sormustum
canım bende senden sonra yazdım ama seninkini sonra gördü ben kendininkini yazıyorum çünkü zaten açık profilim Art niyete sebep olduysam kusruma bakma nOlur seni üzmek sen son isteyeceğim şeylerden biri diğer arkadaşda görmemiştir belki gitmemiştir daa foruma

bende ekliyim seni.niye beni eklemedin :KK34: .ne diye geçiyorsun instagramda?
Ne bilim ben sana hiç denk gelmedim o halde kubrayv benim Kullanıcı adım hem sana yine kafa karışıklığı olur malum adaşımıda yeni eklemişsin :))

Aaaay maşallah harikaaaaa çok güzel :KK200:

Uuuffffff yaaaa :63: ben bir türlü isim kim,instagramda adı ne burda nick ne aaay ezberleyedim..siz böyle yazdıkça ha diyince bakiyim bulayım diyemiyorum..ühüüü ühüüüü :KK43:

Hani hani nerde???nerde??

Adın ne şekerim?instagramda?

ohh ne güzel yapmışsın kullanıcı adın neydi canım

aaa çok sağol canım hiç farketmemişim bile ben sık sık ordan alışveriş yapıyorum daa marketten bez almışlığım yok mesela :))
Selen.aren diye açtım ama çözemedim ya

Kızlar bebişleri enginar sevenler bitmek üzereymiş son bi kaç hafta demiş pazarcı anneme annemde Buzluk için almış limonu tuza batırıp enginarın her tarafına sür susuz bi şekilde sakla Demiş ne kadar doğru bilmiyorum bi de annem direk soyulmuş almış

Kızlar bebişleri enginar sevenler bitmek üzereymiş son bi kaç hafta demiş pazarcı anneme annemde Buzluk için almış limonu tuza batırıp enginarın her tarafına sür susuz bi şekilde sakla Demiş ne kadar doğru bilmiyorum bi de annem direk soyulmuş almış
Arende çok sevdi bende buzluğa attım ilk günki gibi taze olmuyor ama yinede güzeldi. Bende soyulmuş aldm.

canım bende senden sonra yazdım ama seninkini sonra gördü ben kendininkini yazıyorum çünkü zaten açık profilim Art niyete sebep olduysam kusruma bakma nOlur seni üzmek sen son isteyeceğim şeylerden biri diğer arkadaşda görmemiştir belki gitmemiştir daa foruma

Ne bilim ben sana hiç denk gelmedim o halde kubrayv benim Kullanıcı adım hem sana yine kafa karışıklığı olur malum adaşımıda yeni eklemişsin :))
Yok canim benim seninle ilgisi yok oyle dusunmedim ben sadece arkadasin ozelden ve buradan verdigi tepki arti ozur dileyip silmeme ragmen bir tesekkur bile etmeyisi kendimi cok suclu hissetmeme neden oldu keske buradan bas harflerini verip oyle istek gonderseydi instagramdan bilerek kimseyi zor durumda birakmak istemem sadece bir anda bos bulundum sordum burada butun arkadaslar instagram hesabini yazdi hic oyle birsey aklima gelmedi benim

açılcası burdan olduğunu düşünüp soracak olsam bende olduğu gibi yazardım. Olabilecek şeyler canım. Görmemiştir bence feneya.
Aaa alıp koymam lazım ne çabuk geçiyomuş mevsimi. Gökçe çorbasını sevmişti. Bulup stayım biraz. Sağol canım

açılcası burdan olduğunu düşünüp soracak olsam bende olduğu gibi yazardım. Olabilecek şeyler canım. Görmemiştir bence feneya.
Aaa alıp koymam lazım ne çabuk geçiyomuş mevsimi. Gökçe çorbasını sevmişti. Bulup stayım biraz. Sağol canım
Bende şaşırdım ama tedbir almakta fayda var gibi

Göremedim nerden görücem ? Sen bizim resmimizi gördün mü arenle?
Gördüm canım ayrıca sende kaptın galiba beğeniler falan :KK59:

Arende çok sevdi bende buzluğa attım ilk günki gibi taze olmuyor ama yinede güzeldi. Bende soyulmuş aldm.
Şimdi tekrar baktımda sen benim isteğimi onaylamamışsın canım kalp olan yere Tıklayıp benim isteğime girip kabul yapman lazım

Süt taşı kullansana onsuz bi hayat düşünemiyorum :)
Onu hic duymadim canim nadil birsey netden bulurum
bende buzluga koycam Ece de yiyiyor

Ay bu uygulamadaki oyun ne zormuş yetersiz puan dedi bana :))

Ay bu uygulamadaki oyun ne zormuş yetersiz puan dedi bana :))
:)) bende başlarda öyle aldım hep. Gelen her şeyi tutmaya çalışıyodum. Meğer sadece üstte kutu içinde gösterilenler alıncakmış.:))
Aynı üründen bir kaç tane daha alabiliyosun artı puan veriyo.
Sanırım en düşük para kuponu 3 tl. 3 tane kazanma şanaı varmış ayda. Ben 3 taneyide 3 tl lik kazandım:KK70:
Eşime anlattım. Sürekli oyna ustalaş aylık bez masrafını bedavaya getirelim diyo:KK70:

:)) bende başlarda öyle aldım hep. Gelen her şeyi tutmaya çalışıyodum. Meğer sadece üstte kutu içinde gösterilenler alıncakmış.:))
Aynı üründen bir kaç tane daha alabiliyosun artı puan veriyo.
Sanırım en düşük para kuponu 3 tl. 3 tane kazanma şanaı varmış ayda. Ben 3 taneyide 3 tl lik kazandım:KK70:
Eşime anlattım. Sürekli oyna ustalaş aylık bez masrafını bedavaya getirelim diyo:KK70:
Ahaha bende kutuları sonradan farkettim ama yinede oek beceremiyorum çok hızlı ayy valla süper olur ben bu gidişle ıslak mendili bedavaya getirsem yeter :))

Back
X